Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.12.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siveässä ja järjestyksenhaluisessa neitsyessä voi sävyttää sinun ympäristöäsi tähän suuntaan. Toisin sanoen, tarvetta siivoukseen tai tavaroiden tuunaamiseen voi ilmetä tuon tuosta. Työssä voi olla, ellei nyt niin lähiaikoina merkittäviä kysymyksiä sijaintien tai henkilöstön suhteen. Elvytä suhdetta kynttilöillä tai öljyillä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Elämää laajentavat sävyt ovat olleet monen härän agendalla jo useiden kuukausien ajan, ja olet mahdollisesti laajentanut reviiriäsi ainakin jonkin verran ellet huimasti. Näinä päivinä on oivat edellytykset näyttää myös älyllistä osaamistasi ja valloittaa lisää territorioita. Onko silmäkulmassa jälleen flirttiä?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toivottavasti et ole saanut hurjasta ilmapiiristä vielä tarpeeksesi, sillä se jatkuu vielä. Menoa ja meininkiä voi siis tulla monessa muodossa ja vapaa-ajallakin tiedossa voi olla jotain tavallista tunteikkaampaa. Juuri nyt on tärkeää pitää huolta lähellä olevista asioista ja ihmisistä eikä suunnata suureen maailmaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ajattelun planeetta Merkurius saapui pari päivää sitten merkkiäsi vastapäätä, jossa se tuo vielä jonkin aikaa tavallista koordinoituneempia suunnitelmia toisten kanssa. Myös sopimuksen teko on todennäköinen. Tunneplaneetat kuu ja Venus kohtelevat sinua lempeästi, joten hyvää oloa ja enemmänkin on luvassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Onkohan niin, että haluat järjestää juhlia tai tilaisuuksia, joissa on hulppeita elementtejä? Liika tavallisuus saattaa nimittäin tympiä. Tavallisuutta tulee kuitenkin mukaan kuvaan ja sumplit ihan perustarvikkeiden kanssa. Perhesuhteisiin kannattaa panostaa, sillä nyt koet sitä kautta suurta läheisyyttä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu merkissäsi tuo jonkinlaista yhteydentunnetta, joko omaan itseesi tai perheenjäseneen. Ehkä haluat vaalia tällaista yhteyttä. Jonkin verran tempoileva vaihe jatkuu, mutta rauhoittumista olisi hyvä löytää siinä välillä, vaikka hetkittäin. Sinulla on mahdollisuus löytää yhteys toiseen oikean viestin välityksellä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tämä voi olla kaiken kaikkiaan vilkasliikkeistä aikaa, jolloin sinua liikutellaan eri välineillä paikasta toiseen. Matkustelua voi olla pidemmällekin, mutta todennäköisempää on, että kyse on vilkkaasta asioiden tai töiden hoitamisesta lähialueilla. Perheen tarpeet ovat tärkeitä ja alat avata lompakkoasi ostoksilla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ihmissuhdesektorillasi on koko ajan pitkäaikaiset planeetat Jupiter ja Uranus, ja nämä saattavat avata sinulle aika ajoin uusia ovia suhteiden kautta. Jopa odottamattomia käänteitä voi tulla vastaan tai yllättävä kohtaaminen romanttisella rintamalla. Venus merkissäsi tukee tätä parin viikon ajan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kova tahti saa sinut saamaan aikaiseksi enemmän, mikä voi myös johtua siitä, että ennen joululomia on tehtävä paljon. Aikaansaamisesi on ennen kaikkea käytännöllistä, mutta ehkä pyrit muussakin saamaan haluamasi, välillä äänekkäästi. Tunne-elämään ei jää juuri aikaa, ja joku on etäällä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Himmeitä valoja, hämyisiä tunnelmia, näitä saattaa olla elämässäsi enemmän kuin pitkään aikaan ja toki joulun alle ne sopivatkin. Jokin seikka voi yhä olla epäselvä tai siihen on vaikea löytää ratkaisua. Anna asioiden mennä omalla painollaan. Suhteissa tapahtuu enemmän silloin kun useita ihmisiä on koolla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olennaista on yhä se, että innostus syntyy ja kehittyy parhaiten tiimissä tai yhteisössä, ja asemasi yhteisössä saattaa kohota näinä aikoina. Henkinen tai harras puoli on myös läsnä, ja se voi viedä sinua kirkkokonsertteihin. Tuntuuko siltä, että tunne-elämässä täytyy ottaa status paremmin huomioon?

Kalat (19.2.-19.3.)

Touhukkuus kannattaa pitää mielessä, sillä muutoin valtava aktiivinen energia suuntautuu sisäänpäin, hermoja rasittaen tai aiheuttaen ei-toivottuja reaktioita. Sen verran kun aikaa jää jouluvalmisteluihin, haluat varmaankin parasta mitä rahalla saa. Ihastut helpommin ulkomaalaiseen tai muutoin erilaiseen ihmiseen!

X