Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 23.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Vähintään mielenkiintoista aikaa eletään tässä alkuviikosta Venuksen tehdessä oppositiota Uranukselle. Vapauden ja riippumattomuuden tarve on käsin kosketeltava. Ahdistus iskee haukkana kimppuun, jos elät liian sitovassa ihmissuhteessa tai tilanteessa.

Oinas

Ihastut ja innostut näinä päivinä hyvin yllättävissä tilanteissa. Uskalla kohdata sinulle merkityksellisiltä tuntuvat ihmiset avoimesti ja iloisesti, vaikka joku alitajuinen pelko yrittääkin pysäyttää sinut heti alkumetreille.

Härkä

Lähipäivinä saatat kokea jotkut kumppanisi päivittäiset rutiinit tavallista tympeämmiksi vain siksi että et itse osaa ottaa tarvitsemaasi tilaa yhteisessä elämässänne. Tarkkaile tilannetta ja mieti tarkasti, missä rajat käyvät liian ahtaiksi. Anna sitten itsellesi lupa laajentaa elämääsi näillä alueilla.

Kaksonen

Sähköä on ilmassa vähintäänkin omiksi tarpeiksi. Nauti lähipäivinä tapahtuvista pienistä kohtaamisista. Nekin ovat osa rakkauden ihmeellistä maailmaa, vaikka sitten aiheuttaisivatkin sinulle ylimääräistä sydämen tykytystä.

Rapu

Et malta elää lähipäivinä ihan tavanomaisissa rajoissa vaan haluat jollain tavalla uudistaa ja raikastaa elämääsi. Irrottele ihan luvan kanssa, sillä elämän sykli haluaa temmata sinut mukaansa ilon ja onnen maailmaan. Monenlaista mukavaa on luvassa, jos uskallat päästää irti arjen rutiineista.

Leijona

Olet kärkevällä päällä osoittamaan tyytymättömyytesi kumppaniasi kohtaan tilanteissa, jotka olet rajannut itsellesi liian ahtaiksi. Et voi muuttaa kumppanisi ajatuksia tai näkemyksiä ja siksi ainoa keino ahdistavien rajojen purkamiseksi on tiedostaa, että se on sinun tehtäväsi, jossa kumppanisi ei voi sinua auttaa.

Neitsyt

Kaipaat elämääsi uudenlaista menoa ja uudenlaisia juttuja. Lähde liikkeelle ja heitä tähänastiset rutiinit hetkeksi kokonaan pois mielestäsi. Elämääsi on nyt tarjolla vauhtia ja rakkautta, mikäli vain haluat vastaanottaa sinulle tarjoutuvat yllättävät mahdollisuudet. Ota tietoisesti tilaa itsellesi.

Vaaka

Huomaat olevasi erittäin kiinnostunut jostakin uudesta ihmisestä, etkä taida saada rauhaa, ellet mene ja tutustu häneen lähemmin. Tutustuminen avaa sinulle ovet kokonaan uuteen arvomaailmaan, jonka välityksellä löydät itsestäsi valtavan määrän uusia ihastuttavia piirteitä.

Skorpioni

Olet rakkauselämässäsi melko vallattomalla tuulella etkä voi sietää kenenkään rajoittavan elämääsi tai yllättäviä päähänpistojasi, joiden tiedät johdattavan sinua hyvin tärkeään kohtaamiseen sinulle rakkaan ihmisen kanssa. Omistavat ihmissuhteet saavat veresi kiehumaan.

Jousimies

Outo levottomuus saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi kumppanisi läheisyydessä, mikäli hän millään tavalla yrittää rajoittaa elämääsi. Tällä kertaa rajoitteet ovat omaa aikaan saannostasi ja sellaisina niihin tulisi suhtautua. Jos tarvitset tilaa, niin anna sitä itsellesi ja heti tuntuu paremmalta.

Kauris

Salaman nopeat ihastumiset tulevat ja menevät niin ettet tahdo perässä pysyä. Nauti tämän päivän pikaihastuksista niin paljon kuin suinkin, sillä jokainen niistä sisältää sinussa salattuna olevan ominaisuuden, johon voit tutustua vain peilisi kautta. Peilejä on nyt liikkeellä runsaanlaisesti.

Vesimies

Kriittisyytesi kumppaniasi kohtaan nousee lähipäivien kuluessa huippulukemiin. Et tahdo sietää puolikasta poikkinaista sanaa, joka asettaisi omat valintasi kyseenalaisiksi. Pidä tietoisesti kiinni omista oikeuksistasi ja vapaudestasi, niin vältät turhan hermostumisen ja turhat riidat.

Kalat

Avoimuutesi ja välittömyytesi tekevät voimakkaan vaikutuksen useampaankin vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Ota toki huomion osoitukset vastaan ja ole valmis laajentamaan elämänpiiriäsi heti tilaisuuden tullen, sillä nyt jos koskaan on aihetta pieneen irrotteluun. Löydät paljon uutta elämääsi.

X