päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 8.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Intoa on pelissä menneiden viikkojen tapaan, sillä poikkeuksellisen seikkailulliset planeetat pyörittävät sinua vieläkin. Voi olla, että haluat kokeilla rajojasi uudella tavalla tai matkustaa maailman ääriin. On todennäköistä, että liikut tai puhut tavallista enemmän, ja siihen välineitä on tietenkin monia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin uusi suunnitelma on voinut alkaa askarruttaa mieltäsi, ja siihen voi liittyä tasainen eteneminen yhteiskunnan portaita tai sitten vaikkapa konkreettinen yhteys toiseen paikkakuntaan. Matkasuunnitelmakin voi alkaa heräillä näinä päivinä. Talousasioiden parissa riittää tekemistä monilla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Samaa ytyä riittää vielä, vaikka välillä toivoisitkin enemmän tasaisuutta ja rauhaa. On kuitenkin aika takoa, kun rauta on kuumaa, ja nyt sellainen tilanne näyttäisi olevan käsillä. Altistumiset flunssaviruksille ovat mahdollisia. Ovatko toiveesi suhteessa ylimitoitettuja?

Rapu (21.6.-22.7.)

Tunteita voi olla pinnan alla ja niitä on hankala sanoa suoraan tietyille tahoille tai ihmisille. Ajoittain tästä voi tulla turhautunut olo, kuten myös siitä, että jotain saattaa jäädä sinulta piiloon. Salaamiseen tai ihmisen psyyken tulkintaan liittyviä seikkoja voi olla esillä muutenkin. Suhde etenee hiljaisella liekillä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Alkaako elämässäsi tuntua pitkästä aikaa tarve ottaa hiljaisempi vaihde käyttöön ja tehdä aikaa tasaisemmalle elolle? Vielä kuitenkin elävyyttä on tarjolla runsaastikin ja osallistumista kaikenlaisiin kissanristiäisiin. Ihan selkeä väsymyskin voi ottaa enemmän valtaa lähipäivien sisällä, joten seikkaile nyt!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime viikkojen hulabaloon ja jaksamisen yliarvioimisen sijaan nyt alkaa olla enemmän tilaa kokoaville ajatuksille. Itse asiassa lähiviikkoina pystyt näyttäytymään taas selkeästi tietyn alueen osaajana ja taitavana organisaattorina. Ehkä haluatkin sitoutua enemmän omaa arvostustasi lisäävään aktiviteettiin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuulut niihin, joihin planeetat ovat vaikuttaneet erityisen vauhdikkaasti ja optimistisuutta lisäävästi viime aikoina. Puhkuvat planeetat liikkuvissa merkeissä, jousimiehessä ja kaksosissa, ovat saaneet sinuakin katsastamaan herkästi, miltä asiat näyttävät vähän kauempana. Suhdekin tarvitsee tilaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kohdallesi voi osua tiukka kiista, joka voi liittyä yhteisiin varoihin ja niiden käyttöön tai muuten raha-asioiden hoitamiseen. Tai sitten seuraat sivusta tällaista polemiikkia tai otat kunnolla ohjakset käsiin näissä asioissa. Toivottavasti ohjasten ottaminen ei tarkoita älytöntä tuhlailua! Suhteessa riittää paikoillaan oleminenkin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Et voi hellittää vielä otetta paljon energiaa vaativasta asiasta tai hikisestä toiminnasta, joka voi liittyä antaumukselliseen uppoutumiseen liikuntaharrastukseen. Sinulla on vielä erinomaiset mahdollisuudet saada lisää voimaa tai kehittää lihaksiasi, sillä siihen sysää Mars. Nauti vielä Venuksesta merkissäsi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kulissientakaisia asioita on vielä meneillään, ja tässä ilmapiirissä tuntuu siltä, että on varottava sanojaan tai kaiveltava jotain syvemmältä. Saatat vielä kokea olevasi jostain syrjässä, mutta parhaimmillaan ymmärrät syrjäytyneitä tai muita, jotka kaipaavat apua. Tavoittavatko tunteesi niiden kohteen?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Paljon voi olla yhä tekeillä suurissa ympyröissä, joihin voi liittyä erilaisten ihmisten osallistumista tai kontakteja ulkomaihin tai ulkomaalaisiin. Harrastuksissa voi olla meneillään poikkeuksellinen jakso kaiken kaikkiaan, älä vaan hukkaa sitä! Saat ehkä itsestäsi irti jotain poikkeuksellisen näyttävää, varsinkin ryhmässä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tiiviit kuviot pitävät sinut reagointivalmiudessa, ja saatat jopa reagoida nopeasti ja liiankin herkästi. Aikaansaaminen on kaikista tärkeintä tällaisena ajanjaksona, jolloin muun muassa Mars jyskyttää voimakkaassa asemassa merkkiisi. Liikunta voisi tuottaa erinomaisia tuloksia ja nopeammin kuin uskotkaan!

X