Päivähoroskooppi
Horoskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 7.7

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Heinäkuun ensimmäinen sunnuntai ja sinä istut lukemassa horoskooppia. Nyt äkkiä läppäri tai puhelin kiinni ja mielellään äänettömälle, että pääset nauttimaan Suomen lyhyestä kesästä jollain paremmalla tavalla. Ihanaa kesäpäivää sinulle.

Oinas

Et tahdo tietää mitä sinun pitäisi tehdä jonkun ratkaisua vaativan asian kanssa ja se hermostuttaa. Nyt on viisainta odottaa ja siirtää ratkaisua päivällä tai parilla. Ongelma poistuu ajan myötä ihan itsestään.

Härkä

Elokuviin, teatteriin, tansseihin, huuhaailtaan. Mars matkaan. Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotakin kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.

Kaksoset

Tänään olet vaarassa sortua kadehtimaan muiden elämää ja saavutuksia. Tunnistat tämän epämukavana tyytymättömyytenä. Katso mitä kaikkea sinulla jo on, niin rauhoitut kummasti.

Rapu

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.

Leijona

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.

Neitsyt

Anna elämän kuljettaa sinua hetkestä toiseen ja seuraa iloisten asioiden ja ilmeiden viitoittamaa tietä niin tiedät että suuntasi on varmasti oikea. Juhlan kunniaksi voit tarjota kahvit päivän parhaalle kaverillesi.

Vaaka

Tunteet ja järki tempovat sinua kumpikin omaan suuntaansa. Älä kuuntele kumpaakaan. Pysähdy hetkeksi ja ole täysin oma itsesi. Rauhoita tahtia, kunnes ylimääräinen hälinä pääsi sisällä on hiljentynyt.

Skorpioni

Innostut tänään jostakin uudesta ideasta. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle tässä vaiheessa, mutta anna idealle sopivasti energiaa ja hetki aikaa toteutua myöhemmin.

Jousimies

Lievää jännitettä on ilmassa ja samalla kihelmöivää odotusta. Älä määrittele suuntaasi liian tarkasti. Anna jalkojen kuljettaa sinua sinne missä tuntuu hyvältä ja elämä näyttää paremmat kasvonsa.

Kauris

Tunnut nyt tietävän mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

Vesimies

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota joku suunta, ihan mikä tahansa ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.

Kalat

Tänään voit kääntää vahingon voitoksi, kunhan maltat suhtautua kohtaamaasi takaiskuun viisaasti. Menetät jotain, jota olet pitänyt ehkä hyvinkin tärkeänä, mutta mitä sinä samalla voitat?

X