Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.–18.8.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Sinuun saattaa ottaa yhteyttä henkilö, josta et ole kuullut aikoihin, ja se ilahduttaa sinua suuresti. Nyt kannattaa laatia budjetti tai suunnitelma, joka auttaisi säästämään vähän rahaa, mutta sallisi välillä myös pientä luksusta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Luota vaistoosi, ja asiat alkavat sujua. Jos intuitiosi kehottaa sinua menemään jonnekin tai soittamaan jollekin, kannattaa sitä noudattaa. Olet valmis edistämään sinulle tärkeitä suunnitelmia. Rohkaistut tekemään päätöksiä tulevaisuutesi suhteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sosiaalisen elämän lisäksi tarvitset myös rauhaa ja hiljaisuutta voidaksesi tarkastella sisimpiä tunteitasi ja arvioida uudelleen suhtautumistasi eri asioihin. Pitäisikö sinun ratkaista jokin kiperä pulma? Saat kyllä apua, jos tunnet tarvitsevan sitä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Seuraelämäsi on vilkasta ja kiireistä. Saatat tieten tahtoen pyrkiä piireihin, jotka tarjoaisivat sinulle mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Edistyt päätavoitteesi saavuttamisessa, mikä antaa lisää virtaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oman strategian noudattaminen voi olla oleellista menestymisen kannalta. Tulevaisuuden suunnitelmien kartoittaminen auttaa niiden toteuttamisessa. Älä kuitenkaan pyri olemaan liian täydellinen, vaan koeta myös rentoutua ja nauttia matkasta.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus kääntää hankala tilanne eduksesi, etenkin jos se koskee raha- tai työasioita. Vaikka asiat näyttäisivät pahalta, sinä pärjäät. Jokin intensiivinen tapaaminen voi saada sinut tolaltasi, varsinkin jos ihastut välittömästi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakso saa loistavan alun tietyn tapaamisen ansiosta, etenkin jos työskentelette yhdessä tai olette vastarakastuneita. Keskustelu erään kanssa voi ratkaista ongelman, joka vaikuttaa teidän molempien elämään ja muuttaa tulevaisuudensuunnitelmianne.

Kalat 19.2.–19.3.

Laajemman perspektiivin näkeminen auttaa sinua tekemään viisaampia päätöksiä ja solmimaan entistä helpommin suhteita toisiin. Tämä on tärkeää, jotta selviät tulevista pulmista. Kun tiedät, mitä haluat, sinun on helpompi tehdä tarvittavaa hienosäätöä.

Oinas 20.3.–19.4.

Jos haluat jotain tarpeeksi paljon, voi tunteidesi vahvuus helpottaa sen saavuttamisessa. Voimakkaat halut voivat tuottaa voimakkaita lopputuloksia, joten ole varma, että ymmärrät tekojesi seuraukset. Älä unohda käyttää välillä maalaisjärkeäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tämä nopeatempoinen viikko sopii yhtä hyvin kotitöihin kuin elämästä nauttimiseen. Saat tarjouksen, jota et voi vastustaa. Se voi johtaa parempaan tasapainoon työn ja vapaa-ajan suhteen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Suuret ajattelijat ovat samalla aaltopituudella, minkä eräs keskustelu todistaa. Sinä ja keskustelukumppanisi voitte päätyä tekemään yhdessä jotain suurta ja rohkeaa. Pidä kuitenkin huoli raha-asioista, etteivät kustannukset karkaa käsistä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jotakin yllättävää osuu tiellesi, ja se saattaa olla todellinen onnenpotku. Oletko kiinnostunut eräästä, mutta et saa sanaa suustasi? Rentoudu ja yritä päästä irti henkisestä kahleesta, niin pystyt paremmin murtamaan jään.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X