Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Älä tunne turhaan pelonsekaista kunnioitusta henkilöä kohtaan, joka voi auttaa sinua suunnitelmissasi. Kysy rohkeasti. Voi olla yllättävää, kuinka helpolta kaikki voi tuntua ensimmäisen kerran jälkeen. Luota itseesi ja ota kaikki taitosi käyttöön.

Oinas 20.3.–19.4.

Koeta olla kärsivällisempi, etenkin rakkausasioissa. Luvassa on varmasti tukalia tilanteita, jos keskusteluyhteys pätkii. Pelaako joku mahdollisesti aikaa? Voisitko saada aikaan paremman lopputuloksen, jos suuntaisit mielenkiintosi johonkin ihan toiseen asiaan?

Härkä 20.4.–20.5.

Saatat joskus ärsyyntyä tavasta, jolla ihmiset mielestäsi aliarvioivat sinua. Vaikutelmasi mukaan toiset pelaavat peliä, ja haluaisit hyökätä vastaan verbaalisesti. Ei kannata. Vaikka et ymmärtäisi kaikkea ympärilläsi tapahtuvaa, sitä ei ole välttämättä suunnattu sinua tai läheisiäsi kohtaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Voit selvitä isolta tuntuvasta haasteesta ottamalla askeleen kerrallaan. Koko maailma tuntuu vähän epävarmalta paikalta, kun ihmiset ympärilläsi eivät osaa päättää, mitä haluavat. Jos et siis pääse eteenpäin, istu alas ja katso ympärillesi. Sinä et ole yksin.

Rapu 21.6.–22.7.

Eräs, jota autoit äskettäin, haluaa tehdä sinulle nyt vastapalveluksen. Aluksi yhteistyö voi tuntua hankalalta, mutta löydätte pian yhteisen sävelen. Tällainen suhde voi olla korvaamaton näinä päivinä. Ajat muuttuvat, mutta tee olosi mukavaksi ja ole kärsivällinen.

Leijona 23.7.–22.8.

Anna innostuksesi näkyä, ja toiset seuraavat sinua automaattisesti. Tämä sopii sinulle paremmin kuin hyvin, etkä joudu pyytämään toisia avuksi. Muista, että voit näyttää olevasi rohkea, vaikka siltä ei itse asiassa tuntuisikaan, ja pian siitä tulee täyttä totta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ole tarkkana tietyn sopimuksen yksityiskohtien kanssa, sillä muuten se voi tulla sinulle kalliiksi. Vaikka tämä viivästyttäisi suunnitelmiasi, on parempi varmistaa selusta. Haluamasi asiat voivat muuttua lähitulevaisuudessa, joten pyri olemaan joustava.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuuntele tarkkaan mitä ympärilläsi tapahtuu, ettet jää paitsi tärkeistä tiedoista. Päättämättömyytesi voi antaa toisille etumatkaa. Älä anna toisten pitää sinua helppona tapauksena sympaattisuutesi vuoksi. Jos haluat kieltäytyä jostain, tee se vakuuttavasti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ilahdut tavatessasi ihmisiä, joita et ole nähnyt vähään aikaan. Jos ilmassa on romantiikkaa, kyseessä on luultavasti henkilö, jonka olet tuntenut jo aiemmin. Jutellessanne huomaat, että teillä on paljon yhteistä. Siintääkö mielessäsi jo yhteinen tulevaisuus?

Jousimies 22.11.–20.12.

Uupunut olotila voi saada sinut epätasapainoon. Tämä johtuu pääosin erilaisista muutoksista elinpiirissäsi. Aikasi tuntuu olevan kortilla, joten on tärkeää pitää huolta itsestäsi. Yritä rentoutua. Muista, ettei kannata murehtia asioita, joihin et voi vaikuttaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Mielessäsi ovat nyt ennen kaikkea raha-asiat. Tulevaisuuden näkymät työn kannalta näyttävät tarjoavan monia mahdollisuuksia. Lykkää silti käytännön toimia, kunnes aika on otollinen. Silloin olet tehnyt kotiläksysi ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Asiat tuntuvat edistyvän nyt turhauttavan hitaasti, sillä törmäät haasteisiin, joita et osannut odottaa. Käy niihin käsiksi yksi kerrallaan. Kuuntele sisintäsi päätöksiä tehdessä, sillä kukaan ei ymmärrä sinua yhtä hyvin kuin sinä itse.

X