Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.–23.3.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat miettiä eri vaihtoehtoja, mutta jakson edetessä ymmärrät paremmin, mitä juuri nyt tapahtuu, ja mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi. Käynnissä olevat muutokset jättävät tilaa uusille asioille. Voit mennä eteenpäin omilla ehdoillasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Voit ryhtyä johonkin sokkona ja toivoa parasta, mutta viikon loppuun mennessä pystyt tutkimaan asioita eri perspektiivistä. Yksityiskohdat tarkentuvat, ja tunnet olevasi vahvoilla. Huomaat, että avain menestykseen löytyy rauhallisen mietinnän myötä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Etsitkö ideoita, jotka auttaisivat sinua tavoitteiden saavuttamisessa? Ne saattavat yllättää sinut totaalisesti, kun vähiten osaat odottaa. Ovatko työkuviot ja vapaa-aika tasapainossa? Sosiaalinen elämä piristyy kummasti maaliskuun lopulla.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat epäillä tietyn työasian mahdollisuuksia. Luultavasti tarvitset vain aitoa palautetta. Toisilta saamasi rohkaisu vie sinua eteenpäin, ja tunnet olevasi entistä vahvempi. Kunnianhimosi ja tavoitteesi ovat pian taas oikealla radalla.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko kovassa huudossa? Siltä tosiaan vaikuttaa. Ihmiset nauttivat seurastasi, joten nauti täysin siemauksin. Raha-asiat näyttävät kohenevan, ja haluaisit kenties vähän tuhlailla. Sen sijaan olisi viisaampaa sijoittaa johonkin kannattavaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Harkitse yhteistyötä, sillä se vaikuttaa nyt hedelmälliseltä. Saatat pian huomata, että jokin vaihtoehto erottuu edukseen. Orastava romanssi voi yllättäen saada tulta alleen. Jakson loppupuolella olet valmis suureen muutokseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ole järjestelmällinen, niin voit päästä pitkälle tällä viikolla. Ota askel taaksepäin, jotta näet helpommin kokonaiskuvan ja ymmärrät, miten sinun kannattaa edetä. Luota vaistoihisi, ettet kompastuisi heti ensimmäisessä mutkassa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet jonkin uuden asian kynnyksellä, jota olet pallotellut mielessäsi hyvän aikaa. Kenties eräs rohkaisee sinua ottamaan ensimmäisen askeleen. Hoida keskeneräiset asiat loppuun. Luovuutesi avulla pääset uuden, jännittävän tien alkuun.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisitko saada sanomasi perille tai tehdä vaikutuksen erääseen? Osaat halutessasi olla viehättävä ja vakuuttava. Haluaisitko tietää, mitä mieltä muut ovat sinusta? Löydät ratkaisun avaimen hyväksymällä itsesi. Se saa myös toiset tukemaan tavoitteitasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Ympäripyöreä idea voi yhtäkkiä kääntyä strategiaksi, jolla on kaikki menestymisen tunnusmerkit. Tutkiskele sitä mielessäsi tarkkaan. Jos innostut ajatuksesta entistä enemmän, olet oikealla raiteella. Älä unohda hemmotella välillä myös itseäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Täysikuu saattaa vaikuttaa päätöksiisi, etenkin jos ne liittyvät rahaan ja talouteen. Laita asiat tärkeysjärjestykseen ja hoida talousasiat kuntoon. Huolehdi omasta hyvinvoinnistasi, niin olet valmiimpi toimimaan myös toisten kanssa.

Kalat 19.2.–19.3.

Jokin ihmissuhde on saattanut mietityttää sinua. Mikäli olet ollut epävarma erään motiiveista, tulevat päivät tuovat asiaan selvyyden. Saatat kuunnella ystävän neuvoja, tai kenties kuudes aistisi kertoo, missä olette menossa.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X