Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.–27.10.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko epävarma, mitä sinun pitäisi tehdä? Saattaa viedä aikaa, ennen kuin löydät parhaan toimintatavan. Jos uskallat luottaa vaistoihisi, huomaat, että ratkaisu on ollut silmiesi edessä koko ajan. Anna läheisille ihmissuhteille tarpeeksi aikaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tekemäsi päätökset voivat viedä elämääsi jännittävään suuntaan, mutta tie saattaa olla alkumatkasta pomppuinen. Loppujaksosta henkinen puoli korostuu, ja sinusta voi tulla mietteliäämpi. Kiinnostavatko hengelliset asiat? Pääset vielä pitkälle.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos teet oikeita päätöksiä ja pääset kunnolla vauhtiin, tulevaisuus näyttää lupaavalta. Jos sen sijaan ajaudut ristiriitoihin, tuhlaat vain energiaasi ja turhaudut. Laita suunnitelmasi tärkeysjärjestykseen, niin tilanne selkiytyy huomattavasti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko kärsinyt turhauttavista viivästyksistä? Tilanne kohenee, ja saat palkinnon viime kuukausien kovasta työstä. Jokin toivomasi asia voi tuntua kaukaiselta, mutta kunnianhimosi avulla uskallat ottaa seuraavan askeleen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saat mieltäsi painaneet asiat järjestykseen tällä viikolla. Jos olet miettinyt, miten saavuttaisit päämääräsi, saatat keksiä nyt oivan ratkaisun. Energiatasosi ja itseluottamuksesi ovat kohdallaan, ja monenlaiset esteet sulavat edestäsi. Älä jarruttele.

Oinas 20.3.–19.4.

Käy käsiksi asioihin, jotka ovat jääneet taka-alalle. Ole rohkea, äläkä sabotoi omia pyrkimyksiäsi. Löydät itsestäsi tunteita, joita et ole tiennyt olevan olemassakaan. Oletko valmis päästämään irti jostakin? Se voi olla juuri sitä, mitä eniten tarvitset.

Härkä 20.4.–20.5.

Suunnitelmat saavat vauhtia, kun esteet haihtuvat tieltäsi. Törmäät haasteeseen, joka tuntui aikoinaan kaukaiselta, mutta nyt sinulla on voimia siihen. Kun luovut turhista asioista, saat uutta puhtia toimiisi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Aiemmin kaukaisilta tuntuneet mahdollisuudet ovat ovellasi, joten ole valmiina. Voit edistää itsellesi tärkeitä asioita, jos uskallat luottaa tunteisiisi. Kyseenalaista rutiinisi, ja olet entistä tuottavampi.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat pitkään työstämäsi asian päätökseen, ja voit olla ylpeä lopputuloksesta. Käytä menestystä ponnahduslautana, ja voit siirtyä seuraavalle askelmalle. Tähtää entistä korkeammalle, sillä nyt sinulla on intoa tarttua tuleviin haasteisiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos suunnitelmat ovat olleet jumissa, toivoa on nyt näkyvissä. Tästä viikosta lähtien asiat etenevät, joten tartu toimeen. Pystyt ottamaan tilanteen haltuusi. Muista hemmotella itseäsi kaiken kiireen keskellä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaipaatko muutosta? Tämä voi olla ratkaiseva viikko, sillä olet viimein valmis päästämään irti jostakin toimimattomasta. Se ei tule olemaan välttämättä helppoa, mutta tiedät sisimmässäsi, että jotain parempaa on luvassa. Luota omiin ratkaisuihisi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmissuhteet korostuvat tällä jaksolla. Nyt voisi olla hyvä hetki puhdistaa ilmaa, mutta varo tekemästä tai sanomasta jotakin, mitä saatat katua myöhemmin. Selvitettyäsi ristiriidat tunnet hermostuneisuuden vaihtuvan rauhaan.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X