Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.2.-2.3.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MV Photos

Kalat 19.2.–19.3.

Saat tukea ystäviltäsi yrittäessäsi toteuttaa visiotasi. Sinulla riittää mielikuvitusta, mutta heiltä saat tietotaitoa ja käytännön kokemusta. Ponnistele viimeiset metrit, ja kohta voit korjata työsi hedelmiä.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, mikä saa olosi tuntumaan mukavalta. Kuinka vahvasti uskot itseesi? Uskosi voi joutua nyt koetukselle. Laajenna näkökulmaasi, niin tavoitteesi alkaa vaikuttaa realistisemmalta.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulla voi olla niin korkeita odotuksia jonkin suunnitelman suhteen, että unohdat, mitä sen toteuttaminen vaatii. Mieti ensin käytännön yksityiskohtia. Näytä rakkauselämässä, että luotat toiseen. Vain siten voit vahvistaa sidettä välillänne.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Työelämässä riittää kiireitä. Ajatuksesi saattavat kuitenkin harhailla ja keskittymisesi herpaantua kesken kaiken. Pyydä rohkeasti apua toisilta ja delegoi. Yhdistämällä toisten tiedon ja oman näkemyksesi voit luoda jotain hienoa.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat tarjoutua tekemään jotakin hyvästä sydämestäsi, vaikka voisit ottaa asiat rennosti. Yritä löytää aikaa lepäämiseen, niin huomaat eron. Levänneenä saatat keksiä jotain, joka voi muuttaa elämäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Tiedätkö, mitä haluat? Voit saavuttaa sen nopeammin, jos kirjoitat ylös tavoitteesi. Jos vain toivot parasta, saatat helposti pettyä. Huolehdi, että keskusteluyhteys säilyy hyvänä, etenkin tärkeissä asioissa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluaisit kenties tehdä lähempää tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa. Monet tekijät näyttävät siltä, että olette samalla aaltopituudella, ja suhde tuntuu lupaavalta. Ole kuitenkin varovainen, äläkä ota kontollesi enempää kuin jaksat kantaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Mielikuvituksesi on lennokas, mutta et välttämättä saa oikein mitään aikaiseksi. Tee lista tehtävistä asioista, jotta pysyt oikealla raiteella. Pidä huoli hyvinvoinnistasi. Älä kiirehdi rakkausasioissa, vaan anna ajan tehdä tehtävänsä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Käytännöllinen keskustelu uuden idean ympärillä voi olla tarvittava alkusysäys, jolla saat asiat rullaamaan. Tee tarkka suunnitelma ja pysyttele siinä. Odottaako jokin kotiasia päätöstäsi? Luota ennemmin vaistoihisi kuin toisten neuvoihin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisit päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua. Uusi alku voi olla mahdollinen, jos uskallat puhdistaa ilmaa ja heittää yli laidan turhan, tunteellisen painolastin. Kun asetat oman hyvinvointisi etualalle, tiesi tuntuu sileämmältä.

Kauris 21.12.–19.1.

Osaat olla vakuuttava, ja jos todella haluat jotakin, saat sen helposti. Pystyt sulattamaan itsepäisimmänkin vastarinnan. Saata asiat päätökseen, ja voit tuntea itsesi vapaaksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin piilottelemasi taito voi tulla nyt tarpeeseen. Haluaisit kärsimättömästi asioiden muuttuvan, mutta ole varovainen. Jos haluat muutosta elämääsi, tee suunnitelma ja etene askel kerrallaan saavuttaaksesi tavoitteesi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X