Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.5.–5.6.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämäsi on nyt hyvin rikasta ja antoisaa. Jokin elämys tai kokemus saattaa tehdä sinuun lähtemättömän vaikutuksen ja inspiroida sinua kokeilemaan jotain uutta. Olet avoin ja läsnä kohtaamisissa. Uusi ystävyys tai rakkaus voi alkaa itää.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakson alku voi olla hieman hämmentävä, ja mielesi saattaa ailahdella. Tärkeiden päätösten tekeminen kannattaakin siirtää myöhemmäksi. Jakson edetessä tasapainosi palaa. Silmäkulmassasi on pilkettä ja tekemisissäsi jujua ja iloa.

Leijona 23.7.–22.8.

Mielesi on avoin uudelle, ja olet motivoitunut tekemään omalta osaltasi maailmasta parempaa. Onnistut nyt tuomaan säihkettä ja kiinnostavuutta kaikkeen, mihin keskität huomiosi. Käytä kyseistä kykyäsi jonkin mielekkään hankkeen edistämiseen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet valmis antamaan kaikkesi tavoitteidesi eteen, ja tulosta syntyykin. Liian yksioikoinen tai ryppyotsainen pusertaminen vaatii kuitenkin veronsa ja voi hiertää ihmissuhteitasi. Ilon kautta tekemällä voit päästä pidemmälle.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos elämäsi haiskahtaa seisovalta vedeltä, voit kokea tyytymättömyyttä ja saatat tehdä jotain impulsiivista vain saadaksesi vaihtelua. Sinun kannattaa mieluummin pohtia, mikä sinua kiinnostaa, ja alkaa mennä sitä kohti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso tarjoaa oivalluksia ja ratkaisuja, joiden myötä elämääsi tulee uutta puhtia ja energiaa. Mahdolliset väärinkäsitykset selviävät, ja näet edessäsi mahdollisuuksia, joita et aiemmin ole huomannut. Suuntaat vahvasti eteenpäin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla on palava halu toteuttaa itseäsi ja osoittaa, mihin kykenet. Älä silti kiirehdi asioiden edelle tai turvaudu oikopolkuihin. Tee asiat kunnolla ja paneutuen, niin rakennat tukevan pohjan tulevalle menestyksellesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat tuntea orastavaa levottomuutta, joka enteilee tulevia muutoksia. Elämäsi voi ottaa uutta suuntaa monellakin osa-alueella, mutta varsinkin ihmissuhderintamalla tapahtuu. Elämääsi saattaa nyt astella uusi, tärkeä ihminen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla on tällä hetkellä kyky kääntää tilanne kuin tilanne eduksesi. Myönteinen ja utelias suhtautumisesi avaa sinulle uusia ovia, ja suoranainen onnenkantamoinenkin voi nyt osua kohdallesi. Seuraelämä on antoisaa ja roolisi siinä on keskeinen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat nyt tuntea olosi hieman innottomaksi tai väsyneeksi. Suo itsellesi aikaa levätä ja ladata akkujasi. Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seura tekee sinulle hyvää. Vedettyäsi hieman henkeä huomaat luovuutesi nostavan taas päätään.

Oinas 20.3.–19.4.

Janoat muutosta, ja mielesi tuottaa toinen toistaan luovempia ja uskaliaampia i­deoita. Sinulta löytyy nyt myös riittävästi kunnianhimoa ja tarmoa ryhtyä toteuttamaan niitä. Rohkeutesi ja itsevarmuutesi tekevät muihin vaikutuksen.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet huomion polttopisteessä, ja moni haluaa sinulta jotakin. Pystyt paljoon etkä valita turhasta, mutta liika on liikaa. Karsi menemisiä ja tekemisiä. Asiat, joihin haluat panostaa, puhkeavat kukkaan.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X