Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.–12.6.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämäsi täyttyy hyvistä asioista, ja siihen tulee jotain lisää. Uusi tuttavuus voi osoittautua hengenheimolaiseksi, romanttinen kiinnostus syventyä ihastukseksi tai jokin asia sytyttää inspiraation liekin. Raha-asiois­sakin voi onnistaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Osaat nyt olla erittäin vakuuttava, ja puheillasi ja teoillasi on enemmän vaikutusta kuin ehkä itse ymmärrätkään. Vaistoat herkästi, jos asiat ovat kehittymässä epäsuotuisaan suuntaan. Puutut rohkeasti havaitsemiisi epäkohtiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla on nyt sekä intoa että kykyä ratkoa visaisiakin ongelmia. Osaat ajatella luovasti ja raikkaasti ja visioida myös tulevaa. Uuden omaksuminen sujuu nyt tavallista helpommin, ja oletkin hyvin motivoitunut kehittämään itseäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla on tarmoa ja intoa saada asioita aikaan. Nyt kannattaa kuitenkin olla valikoiva sen suhteen, mihin paneudut ja keiden kanssa kulutat aikaasi. Voit myös saavuttaa jotain upeaa, kunhan maltat keskittyä rauhassa ja kunnolla siihen, mitä teet.

Vaaka 23.9.–22.10.

Otteissasi on nyt ytyä, ja innostuksen puuskan iskiessä panet saman tien töpinäksi. Saatat nyt tehdä isojakin elämänlaatuasi kohentavia ratkaisuja. Ihmissuhteissasi on lämpöä ja romantiikan saralla aivan erityistä hehkua.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Asiat tahtovat nyt mennä toisin kuin olit suunnitellut, ja ideasi voivat kohdata vastarintaa. Ole kärsivällinen ja joustava ja käytä luovuuttasi, niin keksit kyllä keinot saada haluamasi. Ystävyyssuhteiden merkitys korostuu.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla on nyt kyky kääntää tilanteet eduksesi. Näet mahdollisuuksia sielläkin, missä moni näkee pelkkiä ongelmia. Olet luova ja nokkela ja onnistut innostamaan esimerkilläsi muitakin. Saatat panna alulle jonkin uuden hankkeen.

Kauris 21.12.–19.1.

Mielesi ailahtelee tavallista enemmän, ja se tekee päätöksenteosta vaikeaa. Saatat kyseenalaistaa aiempiakin ratkaisujasi, mikä voi heijastua myös ihmissuhteisiisi. Älä tee kuitenkaan mitään hätiköityjä päätöksiä. Jakson loppu yllättää sinut myönteisesti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tuttavapiirisi laajenee kiehtovalla ihmisellä, ja hänen roolinsa on tulevaisuutesi kannalta isompi kuin arvaatkaan. Ilmaiset itseäsi kiinnostavasti, mikä on valttikorttisi neuvotteluissa. Rahaan ja kaupantekoon liittyvissä asioissa on syytä tarkkuuteen.

Kalat 19.2.–19.3.

Suosiostasi käydään nyt kilpailua, ja saatat saada useampiakin houkuttelevia tarjouksia tai ehdotuksia. Jonkinlainen läpimurto tai oivallus valaisee jakson ja saattaa saada sinut muuttamaan kurssiasi. Romantiikan saralla on vipinää.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunteet leiskuvat niin hyvässä kuin pahassakin. Ihastumisia ja vihastumisia syttyy tavallista herkemmin, etkä epäröi tuoda mielipiteitäsi julki. Karismasi puree, luovuutesi jyllää, ja saat käyttöösi tähän asti piilossa pysynyttä potentiaalia.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulla on tavallista enemmän vimmaa ja tavoitteita, ja haluat saada tuloksia aikaan. Se voi johtaa todelliseen läpimurtoon – mutta saattaa aiheuttaa myös kitkaa ihmissuhteissa, jos muut kokevat sinun jyräävän heidän mielipiteensä.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X