Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.9.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eteesi saattaa tulla upea mahdollisuus, mutta älä ihmettele, jos pääset tositoimiin vasta jonkin ajan kuluttua. Viime hetken selkkaukset voivat hidastaa etenemistä, joten pysy kärsivällisenä. Hyvää kannattaa odottaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tulevalla viikolla saat itseluottamusta ja tunnet olevasi elementissäsi. Aseta tavoitteet korkealle ja valmistaudu myös saavuttamaan ne. Takavuosilta tuttu henkilö ottaa sinuun yhteyttä, ja se voi tarkoittaa, että eräs haaveesi toteutuu.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Annat romanttisen puolesi näkyä ja uskallat ilmaista avoimesti tunteitasi. Tämän ansiosta uusi suhde saattaa puhjeta kukkaan – jännitteitä on ilmassa. Toinen osapuoli voi käyttäytyä arvaamattomasti, mutta älä häkelly siitä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole valmis siihen, ettei kaikki välttämättä toteudu suunnitelmiesi mukaan. Välillä saattaa tuntua kuin ottaisit yhden askeleen eteenpäin ja kaksi taaksepäin. Yritä pysyä rauhallisena ja järkevänä, sillä kaikella on syynsä.

Kauris 21.12.–19.1.

Tulevalla viikolla tavoitteidesi ja suunnitelmiesi saavuttamiselle tulee ylimääräistä painetta. Nyt sinun kannattaa käyttää kaikkia kykyjäsi, jotta saat viestisi perille. Tunteet saattavat mennä järjen edelle keskeisiä päätöksiä tehdessäsi, mutta se ei välttämättä ole huono asia.

Vesimies 20.1.–18.2.

Nyt on aika tarkastella asioita hieman erilaisesta näkökulmasta. Uudet tuulet puhaltavat niin kotioloissa kuin työelämässäkin. Muista pitää huolta taloudellisista asioista, älä tee kiireessä hätäisiä ostopäätöksiä.

Kalat 19.2.–19.3.

Vedät nyt ihmisiä puoleesi ja olet viettelevä huomaamattasi. Tuleva viikko tuo tullessaan paljon kiehtovia tarjouksia ja uusia kohtaamisia. Pitkässä parisuhteessa intohimo saattaa syttyä uudelleen, joten ole valmis siihen.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat olla erityisen herkkä muiden ihmisten tunteille ja tunnet kovasti empatiaa muita kohtaan. Yrität olla mahdollisimman diplomaattinen ja miellyttää kaikkia. Älä kuitenkaan anna itsesi taipua joka suuntaan ilahduttaaksesi muita.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet energinen ja saat rohkeutta kuunnella sisäistä ääntäsi ja luottaa omiin vaistoihisi. Jos sinusta tuntuu, että jotain on muutettava, toimi heti. Tulevana syksynä ilmassa voi olla romanttisia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia kohtaamisia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko asettaa sinut valokeilaan, joten nyt on aika loistaa kirkkaana. Vedät muita ihmisiä puoleesi ja tuotat heille paljon iloa. Jatka positiivisen energian levittämistä, niin universumi palkitsee sinut lopulta.

Rapu 21.6.–22.7.

Vanhat muistot voivat saada sinut ottamaan yhteyttä johonkin, jota et ole nähnyt pitkään aikaan. Kuulumisten vaihtaminen voisi tehdä hyvää, joten teidän kannattaisi järjestää tapaaminen. Tuleva syksy tuo mukanaan jännitystä ja romantiikkaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuleva viikko tuo mukanaan uusia oivalluksia ja ideoita. Kommunikointi on avainasemassa, ja nyt on täydellinen aika tehdä sopimuksia. Pysy tarpeeksi lujana, jotta saat viestisi perille.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X