Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 22/2014

Teksti:
Anna.fi

Auringon liikkeet tuovat viikkoon runsaasti aavistamisen energiaa. Keskitä voimavarojasi muutoksen tunnistamiseen ja hyödynnä nyt kaikki se, mitä vaistosi yrittää sinulle kertoa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 26.5.2014

Aurinko tekee tällä viikolla neliötä Neptunukselle ja haastaa samalla alitajuntamme tunnistamaan kehon herkkiä viestejä asioista, jotka eivät ole sitä, miltä näyttävät.

Tiistai 27.5.2014

Kuun sekstiili Jupiterille luo alustavaa hyvää tunnelmaa tulevien päivien tarpeisiin. Nyt on tärkeää nähdä myös odottamattomat muutokset positiivisessa valossa.

Keskiviikko 28.5.2014

Kun arvomaailma ja ilmaisu kohtaavat tällaisen harmonian vallitessa, on tärkeää uskaltaa ilmaista omia toiveita tilanteessa kuin tilanteessa. Toteutumisennuste on toiveilla nyt tavallista parempi.

Torstai 29.5.2014

Aavistamisen energia on nyt tarkimmillaan. Kannattaa siis seurata sisäisen maailmasi varoituksia ja suhtautua niihin suurella kunnioituksella.

Viikonloppu

Viikonloppuna Aurinko ja Mars ovat kolmiossa keskenään, ja tämän vuoksi asioilla on taipunus sujua tavallista nopeammin. Jotta pääset nauttimaan tästä toimivuudesta, on sinun oltava tavallista nopeampi myös päätöksiä tehdessäsi.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X