Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 23/2014

Teksti:
Anna.fi

Ilo tuo viikkoon vahvaa energiaa, mutta samalla muutospaineetkin pääsevät valloilleen. Viikonloppuna Auringon sekstiili Uranukselle herättelee meidät tekemään sitä, mikä on itselle kaikkein mieluisinta.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 2.6.2014

Herkkääkin herkempi viikko käynnistyy maanantaina, ja arvomaailma sekä rakkauselämä ovat nyt tärkeässä roolissa etenkin rakkauden osoittamisen näkökulmasta. Näytä siis mieluummin, mistä pidät ja jätä arvostelu kokonaan pois.

Tiistai 3.6.2014

Unelmat muuttuvat todeksi vain toiminnan ja tekemisen kautta. Tänään on loistava päivä keskittää energia johonkin sinulle rakkaaseen tekemiseen.

Keskiviikko 4.6.2014

Venuksen sekstiili Neptunukselle avaa lopullisesti tämän viikon herkät ja luovat energiat. Nyt on juuri oikea aika liikkua täysin fiiliksesi mukaan niin töissä kuin vapaa-aikana.

Torstai 5.6.2014

Ilon ja valon energiat ovat nyt vahvoja, vaikka hurjemmat muutospaineet tekevät tästä ajasta joillekin stressaavan jakson. Tänään kannattaa silti satsata iloisiin asioihin.

Viikonloppu

Auringon sekstiili Uranukselle antaa viikonlopulle aimo annoksen kekseliäisyyttä ja kumouksellisuutta positiivisessa merkityksessä. Ajan hyödyntäminen edellyttää nyt vapautta tehdä juuri sitä mitä haluat.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X