Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 25/2014

Teksti:
Anna.fi

Venuksen sekstiili Jupiterille saa aikaan sen, että juhannusviikolla on jokaiselle sitä kaipaavalle rakkautta tarjolla.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 16.6.2014

Tällä viikolla ollaan edelleen erittäin voimakkaiden Mars-energioiden vaikutuksen alaisuudessa ja jokainen ottamasi askel vie sinua kohti menestystä tai tappiota. Ota siis vain iloisia ja sinulle hyvältä tuntuvia askeleita, niin olet varmasti oikeassa suunnassa.

Tiistai 17.6.2014

Tänään tiistaina kannattaa kuunnella tavallista tarkemmin ihmisten puheita ja mielipiteitä, jotta voit ottaa niihin sinulle parhaalta tuntuvan kannan.

Keskiviikko 18.6.2014

Venuksen sekstiili Jupiterille antaa loistavan mahdollisuuden onnistumisiin kaikille niille, jotka valitsevat mielekkäitä ja hyvältä tuntuvia asioita elämäänsä. Myös rakkaus löytää luoksesi tällä periaatteella loppuviikon aikana.

Torstai 19.6.2014

Pieniä onnekkaita sattumuksia on nyt tarjolla ihan jokaiselle meistä, kunhan vain olemme valmiit ottamaan vastaan tämän päivän ihanat erikoistarjoukset. Vastaa kyllä jokaiselle hyvältä tuntuvalle mahdollisuudelle.

Viikonloppu

Juhannusviikonloppu on aivan mahtava kaikenlaiseen suunnitteluun ja loppukesän asioiden järjestelyyn. Tietysti myös juhannukseen kuuluvat ihastumiset ovat aivan omaa luokkaansa, sillä sana on hallussa jokaisella juhannusta juhlivalla kansalaisella.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X