Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 26/2014

Teksti:
Anna.fi

Jännitteet ovat alkuviikosta läsnä, mutta samalla ne kannustavat nauttimaan kaikista sinulle tärkeistä asioista.  Viikonloppuna on ilmassa ihastumisia ja yllättäviä paljastuksia.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 23.6.2014

Tähän kesäkuun viimeiseen viikkoon mahtuu vielä hurja määrä vapautukseen tähtäävää jännitettä meillä kaikilla. Tilaa tarvitaan omille sovelluksille ja omille isoille päätöksille. Nyt niitä on uskallettava tehdä hiukan kapinallisella fiiliksellä.

Tiistai 24.6.2014

Vaikka jännitteet väkisin hiukan rassaavat mieltäsi, kannattaa tänään tietoisesti nauttia jostain juuri sinulle arvokkaasta asiasta. Rakkaus kun tulee aina rakkauden luo. Rakasta siis itseäsi ja anna muidenkin rakastaa.

Keskiviikko 25.6.2014

Tänään ehkä taistellaan omasta vapaudesta monessa ihmissuhteessa ja hyvä niin. Elämässä menestyminen vaatii luottamista omiin ratkaisuihin ja omiin päivittäisiin valintoihin. Se on mahdollista vain itsenäisille ja omasta elämästään vastuun kantaville kansalaisille. Olethan sellainen.

Torstai 26.6.2014

Jos tuntuu, että olet puheliaalla päällä, niin anna ihmeessä sanojen virrata vapaasti. Tämä on hyvä päivä jakaa omia ajatuksia ja ideoita kaikkien kohtaamiesi ihmisten kanssa.

Viikonloppu

Viikonloppuna sattuu ja tapahtuu outoja asioita rakkauden kaikilla rintamilla. Selittämättömiä ihastumisia ja yllättäviä paljastuksia putkahtee pintaan kuin sieniä sateella. Älä turhaan yritä selittää kaikkea itsellesi tai muille. Asiat vain menevät sillä tavalla.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X