Horoskoopit 1.7.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 27/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 2.7.2012

Maanantain tunnelmaa kuvaa hyvin sanonta ”tyyntä myrskyn edellä”. Ilmassa on hieman painostavaa latausta, joka ei vielä tänään pääse purkautumaan. Siitä huolimatta tämä on oikein hyvä päivä keskittyä omiin tärkeisiin päämääriin, sillä ilmassa on sekä innostuneisuutta, voimaa että keskittymiskykyä.

Tiistai 3.7.2012

Tiistaina Mars siirtyy oman luonteensa kannalta haasteelliseen merkkiin, kompromisseihin, diplomatiaan ja rauhanomaisiin ratkaisuihin pyrkivään Vaakaan. Tämä siirtymä kuitenkin tapahtuu melkoisen voimakkaissa tunnelmissa, sillä ilmassa on intensiivistä, ristiriitaista ja ärtyisääkin energiaa. Täysikuu Kauriissa voimistaa päivän tunnepitoista laatua entisestään.

Keskiviikko 4.7.2012

Keskiviikko vie huomiomme mielen pohjalle haudattujen, jo unohtuneiden tai muutoin vaiettujen asioiden äärelle. Ilmassa on itsepäistä, asemiinsa jumittunutta laatua, mutta myös aitoa pyrkimystä yhteisymmärryksen saavuttamiseen ja rauhaan. Ajattelu voi olla tänään hyvin omintakeista ja uusiin ideoihin kannattaa suhtautua suvaitsevaisesti.

Torstai 5.7.2012

Torstai on astrologisesti viikon harmonisin ja tasapainoisin päivä. Aika on erinomainen ystävyyden, tasa-arvon ja solidaarisuuden harjoittamiseen. Parhaimmillaan tämä voi olla miellyttävän sosiaalinen ja iloisesti yllättävä päivä täynnä hyvää tahtoa ja lähimmäisenrakkautta.

Viikonloppu

Perjantai nostaa pintaan ristiriitaisia asetelmia, ja saatat kuulla suoria sanoja jostakin asiasta. Tänään on kysymys totuudesta, joka voi satuttaa, mutta jonka hyväksyminen lopulta parantaa ja vapauttaa. Myös erilaiset terapeuttiset keskustelut voivat tänään iskeä syvälle ja saada aikaan suuria oivalluksia.

Astro.fi

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi