Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 26.7.2010

Heinäkuu on sitten päättymässä melkoisen aktiivisissa ja usein myös aggressiivisissa tunnelmissa Marsin saapuessa aktivoimaan Saturnuksen ja Uranuksen välistä oppositiota. Maailmalla todennäköisesti kiehuu melkoisesti, mutta niin saattaa kiehua itsekunkin sisikunnassa. Yritä pitää pää kylmänä tiukissa tilanteissa.

Tiistai 27.7.2010

Tänään se sitten on taas tarkkana Saturnuksen ja Uranuksen oppositio, joka on jo pistänyt markkinat melkoisesti sekaisin. Saapa nähdä mitä tapahtuu nyt kun Mars tulee kieppumaan samoille asteille.

Keskiviikko 28.7.2010

On tässä viikossa sentään jotain positiivistakin Auringon tehdessä kolmiota Jupiterille. Menestyksen makua on ilmassa kaikille, jotka nauttivat tekemisestään ja elämästään yleensä.

Torstai 29.7.2010

Merkuriuksen kolmio Plutolle auttaa toki sekin selvittämään kaikkia mahdollisia asioita, joiden takana pystyt itse vakuuttavasti seisomaan. Tämä on loistavaa aikaa selvittää kaikki vähänkään epäselvät asiat elämässäsi.

Viikonloppu

Marsin oppositio Uranukselle ja Yhtymä Saturnukselle on tarkimmillaan viikonloppuna ja voimme vain hartaasti toivoa, että Islannin tulinen maaperä pysyy vielä hetken aikaa aisoissa. Nyt jos koskaan saattaa luonto ärähtää pahemman kerran. Uutisista sitten voi katsoa, millä tavalla.

Astro.fi

Facebook

X