Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2014

Teksti:
Anna.fi

Maanantaina on aika alkaa valmistautua kaikkiin ihaniin asioihin, joita tämä viikko tuo tullessaan. Viikonloppu on oivallista aikaa saattaa kaikki mielessä muhineet suunitelmat täyteen lentoon!

Viikkohoroskooppi

Maanantai 21.7.2014

Kulta-aika käynnistyy tämän viikon loppupuolella. Nostata siis viimeistään tässä vaiheessa tunnelma omassa elämässäsi kattoon ja nautiskele täysin rinnoin kaikesta mahdollisesta!

Tiistai 22.7.2014

Merkuriuksen oppositio Plutolle ei jätä mitään vaihtoehtoja rehelliselle itsenään olemiselle ja täysin itsenäisten valintojen tekemiselle. Vahvuus voittaa aggressiivisuuden mennen tullen.

Keskiviikko 23.7.2014

Nyt on uskallettava pelata puhtaasti ja luottavaisesti omaan pussiin, sillä vain mielekkäällä tekemisellä on mahdollista ottaa tämän ajan tarjoamat mahdollisuudet menestyksellisesti vastaan.

Torstai 24.7.2014

Alitajuntasi johdattaa sinua hurjalla tempolla kohti iloa ja nautintoa. Lisäksi rakkauden maailma on täynnä fantasiaa ja herkkyyttä. Tee nyt omasta elämästäsi suurta juhlaa ja kunnioita viimeiseen asti omaa päämäärääsi.

Viikonloppu

Viikonlopun kruunaa Auringon yhtymä Jupiterille juuri ennen uutta kuuta. Siksi tämä viikonloppu on huikeiden mahdollisuuksien aikaa jokaiselle meistä. Nyt on aika tehdä unelmista totta ja pistää omat suunnitelmat täyteen vauhtiin!

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X