Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 32/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 6.8.2012

Maanantaissa on aloitteellinen, reipas ja aikaansaava peruslataus. Tunteet voivat olla impulsiivisia ja ailahtelevaisiakin, mutta parhaimmillaan aitoja ja rehellisiä. Tänään ei kannata puuhata mitään erityisen suurta kärsivällisyyttä vaativaa, sillä lyhytjänteinen tunnelma voi saada päreet palamaan, mikäli kaikki ei heti mene niin kuin haluaisi.

Tiistai 7.8.2012

Tiistai on emotionaalisesti vaativa päivä, sillä Kuu on ensin vastakkain impulsiivisuutta ja ärtyisyyttä edustavan Marsin kanssa ja iltaa kohden se asettuu vastapäätä rajoituksia ja esteitä kuvaavan Saturnuksen kanssa. Päivän merkittävin astrologinen tapahtuma on Venuksen siirtyminen herkkään ja tunteelliseen Ravun merkkiin, mikä entisestään suuntaa huomiotamme tunteiden maailmaan ja sisäisiin kokemuksiimme.

Keskiviikko 8.8.2012

Keskiviikkona kolmisen viikkoa perääntyvänä ollut Merkurius alkaa taas edetä, ja epäonniset pikku sattumukset, viivästymiset ja peruutukset alkavat taas olla takanapäin. Mikäli käytit perääntymisjakson hyödyksesi ja teit vakavaa pohdintaa ja uudelleen arviointia tiettyjen elämäsi asioiden suhteen, nyt on aika panna käytäntöön se mitä olet ymmärtänyt.

Torstai 9.8.2012

Torstaina jokin ihmissuhdeasia voi saada yllättävän käänteen. Mitään ei välttämättä tapahdu päällisin puolin, mutta pinnan alla voit vaistota suunnan muuttuneen. Jokin alitajuinen ristiriita voi ohjailla tilannetta kummalliseen suuntaan, joten koeta pysyä mahdollisimman tietoisena siitä mitä haluat, äläkä tee kompromisseja arvomaailmasi suhteen.

Viikonloppu

Perjantaissa on ihanan romanttinen, herkkä ja kerrassaan suloisen lämmin tunnelma, ja koko päivä on omiaan rakkaudentäyteiselle nautiskelulle. Mikäli et voi jakaa lämpimiä hetkiä rakkaan ihmisen kanssa, hemmottele itseäsi sydämesi kyllyydestä. Mieti mikä on ihaninta, mitä voisit tänään antaa joko itsellesi tai jollekin toiselle, ja toteuta se odottamatta mitään vastalahjaksi.

Astro.fi

X