Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.2.

15.2.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla on jo kevättä rinnassa, vaikka ulkona ei ehkä vielä siltä näytäkään. Tuollainen optimismi kannattaisi jakaa perheen ja ystävien kesken, etenkin jos he ovat vähän alamaissa. Levitä toisille hyvää tuultasi ja tee tästä viikosta loistava alku kevään odotukseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Muutoksen tuulet puhaltavat elämässäsi rehellisyytesi ansiosta. Ehkä kerrot eräälle, mitä todella ajattelet. Uudet tilaisuudet voivat johtaa odotettuihin muutoksiin työelämässä tai vapaa-ajalla. Tartu nopeasti erääseen kiperään raha-asiaan, mutta muista olla huolellinen.

Oinas 20.3.–19.4.

Mielesi näyttää muuttuvan nyt vähän väliä. Tärkeintä on, että rakennat tulevaisuutta, jossa voit olla oma itsesi. Ystävyyssuhteet korostuvat. Välttele negatiivisten ja hankalien ihmisten seuraa. Rakkauselämässä saavutat kärsivällisyyden avulla sen, mitä todella tarvitset.

Härkä 20.4.–20.5.

Liiku ihmisten ilmoilla ja tee itsesi tunnetuksi, ennen kuin joku toinen ehtii edellesi. Asiat tuntuvat etenevän vähän hitaasti, mikä ei miellytä sinua. Siitä huolimatta on tärkeää, että tiedät varmasti, mitä haluat, ennen kuin pyydät sitä. Näytä toisille, että sinussa on ainesta!

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkauden, työn ja kunnianhimon tulee kulkea nyt tiiviisti rinnakkain. Pitkän tähtäimen suunnitelmasta voisi olla apua. Mieti, mitä todella haluat saavuttaa. Kuinka aiot päästä sinne? Tarvitset toisten apua, joten varmista, että ympärilläsi on sukulaissieluja.

Rapu 21.6.–22.7.

Voimakkaiden tunteiden piilottaminen ei auta sinua tulevaisuudessa. Ota etäisyyttä asioihin ja ihmisiin, jotka eivät sovi yhteen kanssasi. Tämä pätee sekä töissä että kotona. Pidä sitä ikään kuin elämäsi inventaariona. Tämän tehtyäsi tulevaisuus näyttää 
aiempaa avoimemmalta.

Leijona 23.7.–22.8.

Vetäydy tilanteista tai sellaisten ihmisten seurasta, jotka tukahduttavat elämääsi ja rakkauttasi. Haluaisit miellyttää kaikkia, mutta useimmiten se ei ole mahdollista. Tee päätökset vilpittömästi omien tarpeidesi mukaan. Romanttisella viikolla vahvistat parisuhdettasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaikka rakkauselämäsi olisi juuri sitä, mitä nyt tarvitset, tietynlainen tyytymättömyys saattaa vaivata sinua. Tämä voi johtua ulkopuolisista tekijöistä. Ehkä kaikki työasiat eivät suju suunnitelmien mukaan. Jotkin muutokset ovat väistämättömiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nykyisen suhteen vahvistaminen onnistuu helposti tällä erityisellä jaksolla. Ehkä yksi luottamuksellinen ja rauhallinen keskustelu riittää. Ota selvää, mitä te molemmat haluatte, ja ole valmis joustamaan. Tarvitsette kärsivällisyyttä yhteisen polun löytämiseen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muutokset kotona tai töissä eivät ole aina mieluisia. Joka tapauksessa elämä menee eteenpäin ja asiat kehittyvät. Tärkeintä on tiedostaa, mitä todella tarvitsee, ja pitää puolensa tässä asiassa. Rakkauden ympäröimänä pystyt helposti vastustamaan vahingollisia ehdotuksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus arki puskee päälle parisuhteessa ja romanttiset hetket voivat käydä vähiin. Suunnitelkaa yhdessä jotain erityistä vain teille kahdelle. Raha voi tulla puheeksi, mutta ehkä on parempi jättää sitovat päätökset kuun loppuun. Ole luova ja kehittele jotain uutta.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt tehdyt taloudelliset siirrot osoittavat arvonsa alkukesästä. Laita asiat kuntoon, mutta älä tee hätiköityjä päätöksiä. Jätä huolet taaksesi ja vietä rentouttava ja romanttinen viikonloppu. Mikään ei vedä vertoja rakkaudelle, kun asiat haluaa saada oikeaan mittakaavaan.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *