Julkkikset

Samu Haber arvioi ostaneensa 10 Rolexia lahjaksi viimeisen 3 vuoden aikana – naisystäväänsä hän hemmottelee aivan eri tavalla

Vain elämää -ohjelman 10. tuotantokaudella nähtävä Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber ei arastele käyttää rahaa muihin. Samu Haber on antanut monelle lahjaksi Rolexin, mutta puoliso ei lukeudu heihin. – Todella tärkeitä ihmisiä yritän hemmotella ihan muilla kuin Rolexeilla, Samu sanoo.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

– En hirveästi shoppaile mitään. Minulla on oikeastaan kaikki, mitä tarvitsen, Samu Haber sanoo.

Vain elämää -ohjelman 10. tuotantokaudella nähtävä Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber ei arastele käyttää rahaa muihin. Samu Haber on antanut monelle lahjaksi Rolexin, mutta puoliso ei lukeudu heihin. – Todella tärkeitä ihmisiä yritän hemmotella ihan muilla kuin Rolexeilla, Samu sanoo.

Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamies Samu Haber, 43, on yksi niistä kahdeksasta artistista, jotka nähdään Vain elämää -ohjelman pian alkavalla 10. tuotantokaudella. Samu oli aiemmin mukana ohjelman 6. tuotantokaudella, joka kuvattiin Espanjassa. Siksi Samu oli ohjelman juhlakauden artisteista ainoa, jolle Hirvensalmen Satulinna ei ollut tuttu paikka.

– Jengi näytti minulle, missä saunat ovat ja niin edelleen. Olin tosi otettu, että pääsin tälle kaudelle messiin, Samu Haber kertoo Annalle ohjelman tiedotustilaisuudessa Kalastajatorpalla.

Lue myös: Samu Haber on huomannut, ettei menestys vie pois surua ja pelkoa: ”Hetken voi kuvitella olevansa jotakin suurta, mutta sitten alkaa ahdistaa”

Samu Haber osallistui Vain elämää -ohjelmaan, puoliso ei ole mukana ohjelman artistien ryhmäkuvassa.
Vain elämää -ohjelman 10. kauden artistit ovat Maija Vilkkumaa, VilleGalle, Vesala, Erin, Samu Haber, Lauri Tähkä, Elastinen ja Antti Tuisku.

Samu Haber ei ole lähtenyt musiikkimaailmaan bisnes edellä

Talouselämä uutisoi vastikään, että Samun muun muassa äänitetuotantoon keskittyneen yrityksen Get Nasty Oy:n viime vuoden tulos oli erinomainen. Yrityksen liikevaihto oli 2,46 miljoonaa euroa, kun esimerkiksi Cheekin  eli Jare Tiihosen yrityksen Liiga Musicin liikevaihto oli viime vuonna 2,3 miljoonaa euroa.

Vaikka yrityksellä menee hyvin, Samu ei ole lähtenyt musiikkimaailmaan bisnes edellä.

– Lähdin musiikkimaailmaan elämäntapa edellä. Halusin tehdä musiikkia ja esittää sitä ihmisille. En ole ikinä miettinyt mitään rahan kautta. Olen enemmänkin miettinyt, mitä haluan tehdä, Samu sanoo.

Esimerkiksi Vain elämää -ohjelmaan mukaan lähtemisen motiivi oli aivan muu kuin raha.

– Vain elämästä ei käytännössä makseta mitään. Pääsemme nautiskelemaan toisten artistien kanssa makeasta jutusta. Mutta Voice of Germany -ohjelmaan en mene puoleksi vuodeksi ilmaiseksi, kyseisen ohjelman tuomarinakin tunnettu Samu linjaa.

Samppanja ei kuohu

Samu Haber arvioi, että todella suurten hankintojen jälkeen yksittäiset asiat, joihin hän on kuluttanut eniten rahaa, ovat vintage-kitarat. Niiden hintoja hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

– Ne ovat aina vähän ostajan ja myyjän välisiä juttuja, Samu sanoo.

Samulla ei ole aina elämässään ollut varaa ylellisyyksiin.

– Olen kolmen lapsen yh-perheestä. Meillä ei ollut ikinä mitään ekstraa. Ei minulta ole silti koskaan mitään puuttunut. Totta kai on kiva ajaa hyvällä autolla ja lomailla kivassa hotellissa, mutta ei minun elämässäni samppanja kuohu. En kaipaa sellaista ollenkaan. Jossain vaiheessa vaihdoin autoa kahden viikon välein. Mutta huomasin, että se ei tuo enempää onnea, Samu sanoo.

Mitä maito maksaa?

Nykyään Samu ei juuri harrasta tuhlailua, vaikka saattaakin silloin tällöin ostaa itselleen uuden kellon tai takin. Vain elämää -ohjelman kuvauksiin Samu ei hankkinut silti yhtään uutta vaatetta.

– Puku, joka minulla on nytkin päällä, on ollut jo Emma-gaalassa ja ties missä. En hirveästi shoppaile mitään. Minulla on oikeastaan kaikki, mitä tarvitsen, Samu sanoo.

Ruokakaupassa käydessään Samu ei katso tuotteiden hintoja.

– Ostan sen, mitä tarvitsen. Minulla ei ole mitään hajua, mitä maitolitra maksaa. Onko se euron vai kaksi? En mene toiseen kauppaan siksi, että siellä on halvempi kauramaito. Onneksi olen niin onnekkaassa asemassa, ettei tarvitse mennä.

Samu Haber, saako myös puoliso Rolexeja?

Samun onnea on kuitenkin lisännyt tietynlainen rahan käyttäminen.

– Joka kevät olen vienyt kymmenen parasta frendiä plus faijan viikoksi Alpeille ja kustantanut heille reissut sinne. Saatan tehdä tuollaisia juttuja. Ne tuovat onnea, kun saa viettää ihmisten kanssa aikaa yhdessä, Samu sanoo.

Samu kertoo muutenkin käyttävänsä rahaa muihin ihmisiin.

– Olen ostanut varmaan kymmenen Rolexia lahjaksi viimeisen kolmen vuoden aikana. Että kyllä minä turhamainenkin olen. Mutta Rolex on varmaan jotain sellaista, joka pysyy ihmisellä pitkään.

Jos tutut saavat lahjaksi Rolexeja, niin miten Samu Haber hemmottelee naisystäväänsä, mistä puoliso saa nauttia?

Samu Haber: Puoliso saa hartiahierontaa

– Todella tärkeitä ihmisiä yritän hemmotella ihan muilla kuin Rolexeilla: muistamalla, kuuntelemalla ja tukemalla silloin, kun tukea tarvitaan, lähtemällä yhdessä kävelylle tai hartioita hieromalla… Samu luettelee.

Vain elämää Nelosella 30.8. klo 20 alkaen.

X