Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 44/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit kertovat viikostasi!

Oinaan viikko 

27.10.2014

Yllätä itsesi jollakin tavallisesta poikkeavalla lahjalla tai nautinnolla ja huomaa kuinka ilon kokeminen on lopulta kiinni vain sinusta itsestäsi. Uskaltamalla tässä tilanteessa uhmata muiden odotuksia ja toiveita, huomaat miten sinun hyvä olosi palvelee myös kaikkia ihmissuhteitasi.

28.10.2014

Outoja ja yllättäviä hankaluuksia ilmenee tänään sellaisilla alueilla, joissa olet jostain syystä joutunut tai itse halunnut toimia alitajuntasi viestejä vastaan. Ainoa keino korjata tilanne/tilanteet, on luottaa vaistoihisi nyt. Anna niiden ohjata sinut elämään jo tänään, sillä huomista ei koskaan tule, kuten tiedät.

29.10.2014

Et osaa tänään olla varma tunteistasi ja sorrut liian helposti selittelemään tekemisiäsi. Selitykset eivät kuitenkaan toimi. Selitys on aina oman totuuden muokkaamista toiselle sopivaksi, jolloin itse asia muuttuu kokonaan toiseksi. Ole siis hiljaa.

30.10.2014

Älä suotta ihmettele elleivät palikat tunnu loksahtelevan ihan paikoilleen. Olet silloin itse hiukan väärässä rytmissä ja siksi myös väärässä paikassa. Koeta rentoutua ja vältä kaikkea väkisin tekemistä. Oikeaan aikaan tehtynä kaikki tekeminen tuntuu hyvältä vaikka vähän vastustaisikin.

31.10.2014

Jos aiot pitää kiinni sinulle tärkeästä suunnitelmasta, joudut jollakin tavalla antamaan periksi aikaisemmin esittämistäsi vaatimuksista. Nöyrry vähän ja suostu katsomaan tilannetta vain omalta kannaltasi. Mieti tarkoin oma hyötysi ja jätä sillä perusteella itseäsi tyydyttävä vastatarjous.

1.11.2014

Pinnasi on erittäin tiukalla kumppanisi kanssa, mikäli hän millään tavalla yrittää rajoittaa sinua tai estää sinua toteuttamasta omaa arvomaailmaasi. Juuri tänään tunnistat asioita, joiden haluaisit muuttuvan nykyisessä suhteessasi. Uskalla nostaa sinua häiritsevät asiat esiin sellaisina kuin itse ne koet.

2.11.2014

Sinusta saattaa tuntua että juuri tänään pitäisi hoitaa monta kesken olevaa asiaa, mutta varo yrittämästä liikaa. Päivään mahtuu vain 24 tuntia ja Marsin neliö pitää huolen, ettei kiintiötä ylitetä. Mielikuvituksesi luulee ehtivänsä vaikka minne, mutta päivän mittaan karvas totuus selviää kovakalloisemmallekin.

Härän viikko

27.10.2014

Uskalla lähteä toteuttamaan haaveitasi muiden vastustuksesta lannistumatta, sillä kaikki mihin tänään päätät ryhtyä, tulee tuottamaan sinulle välittömästi suurta iloa ja nautintoa tulevaisuudesta puhumattakaan. Luota alitajuntasi viesteihin, sillä ne näyttävät sinulle oikean suunnan.

28.10.2014

Olet tänään valmis uhmaamaan korkeitakin tahoja pelkkien aavistusten ja alitajuisten tuntemusten pohjalta. Juuri niin nyt kuuluukin tehdä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Joudut ehkä perumaan merkittäviä sopimuksia tai suunnitelmia ja hyväksymään tappiot oppimisen hinnaksi. Silti se kannattaa.

29.10.2014

Joudut tänään tavalla tai toisella selvittelemään muitten keskinäistä erimielisyyttä. Sano rohkeasti todellinen mielipiteesi, vaikka joutuisit loukkaamaan parasta ystävääsi. Vain aito näkemyksesi auttaa asiassa eteenpäin.

30.10.2014

Tunteesi ohjaavat sinua tekemään oikeita valintoja. Tiedät vaistomaisesti kenen puoleen kääntyä ja millä asenteella, joten pidä yhteyttä juuri niihin ihmisiin, jotka sinua nyt jollain tavalla luokseen kutsuvat.

31.10.2014

Jos tunnet jonkun suunnitelman tai idean vaivaavan sinua niin nyt on varmasti oikea hetki lähteä selvittämään mahdollisia ongelmia. Älä suotta yritä ratkaista mitään etukäteen, sillä silloin ongelmat näyttävät aivan liian suurilta. Hoida rauhassa yksi asia kerrallaan ja huomaat pääseväsi vauhdilla eteenpäin.

1.11.2014

Seksuaalinen tai eroottinen tunnelma valtaa kehosi lähipäivinä ja voi sitä onnekasta, joka pääsee jakamaan sitä kanssasi. Olet erittäin nam. Samalla kun elät kehossasi tätä intensiivistä vaihetta, olet myös henkisesti korkealla tasolla ja hermostut ihan tosissaan, ellet saa tunteillesi aitoa vastinetta.

2.11.2014

Anna itsellesi lupa toimia intuitiosi ohjauksessa. Tee mitä mieleesi juolahtaa ja täysin epämääräisessä järjestyksessä. Menestystä on luvassa vain rohkeimmille seikkailijoille ja heillekin vasta epämääräisen ajan kuluessa. Jos rutiinit täyttävät tiukasti päiväsi, niin unohda koko menestysmahdollisuus.

Kaksosten viikko

27.10.2014

Kysy itseltäsi millä tavalla voisit tänään eniten ilahduttaa itseäsi ja toteuta mieleesi nouseva idea vaikka jokunen mutka olisikin hidastamassa vauhtia. Jos haluat aina ilahduttaa tai myötäillä muita ja toteuttaa heidän toiveitaan, jätät oman elämäsi elämättä ja mahdollisuutesi käyttämättä.

28.10.2014

Joku tekemättä tai toteuttamatta jäänyt asia nousee voimakkaana esille ja ratkaisukin löytyy syvältä alitajuntasi sokkeloista, mutta mistä löytäisit rohkeutta tosi toimiin. Suunnitelmien muuttaminen ei sovi suomalaiseen luonteeseen, mutta lähes täyskäännös on edessäsi, jos haluat nopeasti takaisin elämään.

29.10.2014

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

30.10.2014

Jos mikään ei tahdo tänään onnistua niin viisainta olisi pysäyttää päivä muutamaksi minuutiksi ja aloittaa sitten kokonaan uudelleen. Ellei ajoituksesi ole kohdallaan, niin vastuskin on ylittämätön.

31.10.2014

Elät aikaa, jolloin ihmeellisellä tavalla tunnut onnistuvan kaikessa mitä vain päätät lähteä toteuttamaan. Älä siis jarruttele vaan käytä tämä positiivinen Merkuriuksen ja Jupiterin energia tietoisesti hyväksesi. Innostuneet ajatuksesi toteuttavat itse itseään, eikä sinun tarvitse miettiä sen pidemmälle.

1.11.2014

Et kestä määräilyä tai rajoittamista kumppanisi taholta ja olet valmis kunnon taisteluun, ellet saa itse päättää menemisistäsi lähi päivinä. Sinua kiehtovat nyt hyvin epätavalliset asiat, joiden selittämiseen sinulla ei toistaiseksi ole eväitä. Tarvitset nyt tilaa löytääksesi omat juttusi. Älä tingi tästä tarpeestasi.

2.11.2014

Vaikka mielesi saattaa tuntua kirkkaalta ja haluaisit pistää kunnolla tuulemaan, niin kannattaa ottaa mahdollisimman rauhallisesti, ettet kompastu omiin jalkoihisi. Tärkeintä on keskittyä hoitamaan sinusta itsestäsi tärkeimmältä ja kiireisimmältä vaikuttava asia pois päiväjärjestyksestä.

Ravun viikko

27.10.2014

Elämä näyttäytyy sinulle tänään herkimmässä ja kauneimmassa muodossaan. Uskalla nauttia sisintäsi koskettavista hetkistä avoimesti ja luottavaisesti, sillä kosminen kello osoittaa juuri sinua. Ellet millään uskalla vastaanottaa tämän päivän tarjoamaa ihanuutta, tunnet sen varjona elämässäsi.

28.10.2014

Mitä rohkeammin lähdet tänään toteuttamaan alitajuista luovuuttasi, sitä vauhdikkaampi ja tuloksekkaampi päivä tästä on sinulle tulossa. Olet herkässä yhteydessä alitajuntasi ohjaukseen ja sen viestit ovat selviä. Kokeile miltä tuntuu luoda elämää sen sijaan että luot tuloksia tai hyvää mieltä toisille.

29.10.2014

Enemmän tai vähemmän töksähtelevä keskustelutyylisi ei tänään suosi minkään tason tärkeitä neuvotteluita tai yhteisiä suunnitelmia, joten koeta nyt pitää suusi supussa etenkin silloin kun haluat osoittaa jotakin sormella.

30.10.2014

Tunne-energiasi suorastaan käskee sinua tekemään joitakin asemaasi tai tehtävääsi liittyviä muutoksia, jotka otetaan lopulta hyvin vastaan. Älä siis epäröi esittää omia näkemyksiäsi, sillä vain niiden ansiosta muutkin tietävät missä on sinun oma paikkasi.

31.10.2014

Joku tuntuu ehkä laittavan kapuloita rattaisiisi, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta ideaasi. Älä jää kiinni esteisiin vaan kierrä ne sopivaksi katsomallasi tavalla. Älä jää suotta väittelemään riidankylväjien kanssa, vaan ota homma omiin käsiisi. Tee se minkä koet nyt oikeaksi.

1.11.2014

Elämä tarjoaa sinulle ihanuuksiaan korkealla volyymilla, mutta voidaksesi nauttia kaikesta mitä on tarjolla, tulee sinun uskaltaa ottaa se vastaan. Venuksen ja Pluton energia toimii korkealla jännitteellä tai sitten se ei toimi ollenkaan. Kerää rohkeutesi ja katso päivän kortit pientä riskiä pelkäämättä.

2.11.2014

Sinulla on käytössäsi suuri annos luovaa energiaa mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen. Tartu ihmeessä tuumasta toimeen äläkä ihmettele. Luovuudellesi ja sen tuomalle menestykselle on vain yksi pieni ehto: Sinun täytyy nauttia siitä, mitä olet tekemässä. Muuten tästä latauksesta puuttuu ruuti ihan kokonaan.

Leijonan viikko

27.10.2014

Mieti mikä asia juuri nyt tuntuu eniten vaikeuttavan elämääsi. Tänään voit löytää näkökulman, joka kääntää tuon olosuhteen aivan päinvastaiseksi. Edellytyksenä positiiviselle käännökselle on ongelman hyväksyminen ja tietoisuus siitä, että vain sinä itse voit tehdä asialle jotakin.

28.10.2014

Outo ja yllättävän voimakas saamattomuus vaivaa sitä enemmän mitä kauemmas olet eksynyt oman luovuutesi vahvoilta alueilta. Henkinen ja kosminen voima ovat monta kertaa fyysistä voimaa suurempia ja ne palvelevat vain luovuutta. Hyväksy saamattomuus merkiksi tekemisesi tarpeettomuudesta nyt.

29.10.2014

Ole tänään korva tarkkana, sillä olet herkkä kuulemaan rivien välistä mitä ystäväsi tai kumppanisi sinusta ajattelevat. Reagoit kuhunkin sitten sen mukaan mitä tunnelmia hän sinussa herättää.

30.10.2014

Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.

31.10.2014

Menestyksen avaimet ovat hyppysissäsi, kunhan uskallat lähteä toteuttamaan ajatuksiasi ja ideoitasi käytännön tasolla. Ota se ensimmäinen askel välittömästi tätä tekstiä lukiessasi, sillä onnen aika purjehtii ohi muutamassa päivässä. Hitaus kostautuu melkoisina pettymyksinä.

1.11.2014

Energiaa ja intoa virtaa nyt suonissasi vaikka millä mitalla, mutta se ei kestä minkäänlaisia rajoituksia. Olet ajoittain hyvinkin vihaisella päällä, mikäli edes sisimmässäsi koet elintilasi käyneen ahtaaksi. Muista vihan leimahtaessa, että määräät itse tilastasi ja vain sinä voit antaa sitä itsellesi lisää jos tarve vaatii.

2.11.2014

Elämällä saattaa olla varattuna joku ikävä yllätys varallesi jos innostut ajamaan jotakin itsellesi tärkeää asiaa liian tarmokkaasti eteenpäin. Älä silti lannistu, sillä hetkellinen epäonni vain testaa todellisia motiivejasi. Epäonnea ei nimittäin esiinny siellä missä itse tekeminen maistuu hyvältä.

Neitsyen viikko

27.10.2014

Uskalla ottaa vastaan kaikki ne yllätykset, joita elämällä on sinulle tarjottavana juuri nyt. Se mikä tuntuu sinusta hyvältä, on varmasti sinulle tarkoitettu. Vaistosi ja aavistuksesi ohjaavat kulkuasi uusille poluille hyvältä tuntuvien asioiden ja ihmisten välityksellä.

28.10.2014

Alitajuntasi on nyt niin voimakas että olet valmis uhmaamaan elämäsi auktoriteetteja voidaksesi viedä eteenpäin tärkeäksi kokemaasi asiaa. Luottamuksesi elämään joutuu varmasti koville tärkeiksi kokemiesi ihmisten painostuksessa, mutta älä anna periksi. Sinulla voi olla vain yksi oikea auktoriteetti. Sinä!

29.10.2014

Joku joka ei ole kanssasi samalla aaltopituudella saattaa menettää malttinsa ja paljastaa samalla todelliset korttinsa. Ole varuillasi myös omien reaktioittesi kanssa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

30.10.2014

Sinulla on tänään selvä tuntuma siihen mitä olet tekemässä ja tuohon tunteeseen on syytä luottaa. Monikin asia tulee nyt järjestymään yllättävällä tavalla sinun eduksesi. Sinun on kuitenkin uskallettava ottaa ensimmäinen askel..

31.10.2014

Olet sanallisesti vahvassa vedossa ja pystyt perustelemaan suunnitelmasi ymmärrettävällä tavalla juuri oikeille henkilöille. No niin menehän jo toteuttamaan projektisi ensimmäistä vaihetta. Alkuun päästyäsi sinua ei pysäytä mikään, ellet kompastu kateellisten asettamiin ansalankoihin.

1.11.2014

Nyt on otollinen aika nauttia elämän tarjoamista iloista ja nautinnoista, sillä saat yllättävän helposti sen mitä vain päätät lähteä hakemaan. Konditorian leivoksista ei kuitenkaan ole kysymys, joten varaa kalenteriisi riittävästi tyhjää voidaksesi toteuttaa ne oivallukset ja mahdollisuudet, joita päivä tarjoaa.

2.11.2014

Onnekkaat sattumukset viitoittavat nyt kulkuasi. Päästä irti päiväsi lukujärjestyksestä ja anna tapahtumien johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Mars ja Neptunus antavat sinulle sisäistä voimaa ja tietoa suurtenkin päätösten toimeen panemiseksi lähipäivien aikana.

Vaa’an viikko

27.10.2014

Asioilla on joskus taipumus näyttää ja tuntua ihanammilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Jos säilytät realistisen asenteen, etkä aseta tapahtumille tai ihmisille suuria odotuksia, ei mitään ole menetettävissä. Nauti elämästäsi tässä hetkessä ja tulevaisuuskin avautuu valoisampana.

28.10.2014

Ellet tahdo saada mistään kunnon otetta, niin älä ota siitä paineita. Näin alitajuntasi ohjaa sinua sellaiseen suuntaan jonne et muuten suostuisi menemään. Kun otteesi lipsuu, joudut väkisin etsimään uusia kädensijoja. Hienoinen ahdistus tai tyhjyys ohjaa sinua pois merkityksettömästä elämästä.

29.10.2014

Ilmassa on tänään selvää hermostuneisuutta ja tempaudut helposti mukaan hedelmättömiin väittelyihin. Väittely syntyy aina tilanteessa, joka ei jostain syystä vastaa sinun tämänhetkisiä tarpeitasi.

30.10.2014

Ellet tahdo saada tänään otetta suunnittelemiisi asioihin, niin koeta muuttaa niihin liittämääsi aikataulua. Kysymys on ehkä vain muutamasta minuutista tai pahimmassa tapauksessa muutamasta vuodesta. Lopeta liika yrittäminen niin alkaa heti helpottaa.

31.10.2014

Ajatus kulkee menestyksellisiä raiteita ja tänään mieleesi juolahtaviin ideoihin kannattaa panostaa luottavaisin mielin, sillä onni seuraa kannoillasi Merkuriuksen tehdessä merkistäsi sekstiiliä Jupiterille. Tämä on hyvää aikaa vaikkapa sopimusten laatimiseen tai myyntineuvotteluihin.

1.11.2014

Tee jollain keinolla tästä päivästä tavallista löysempi ja anna itsellesi lupa nauttia vapautuneesta ajasta. Luvassa on mukavia pieniä yllätyksiä jokaiselle, joka pystyy seuraamaan hetkellisten haaveiden viitoittamaa tietä. Ole tänään Camel-boots nainen tai -mies joka kulkee ihan omia polkujaan ja nauttii siitä.

2.11.2014

Vaikka tunnetkin tarvetta pistää asiasi kerralla järjestykseen, niin tänään kaikki ei suju ihan odottamallasi tavalla, joten anna järjestyksen syntyä ihan itsestään tai olla syntymättä. Rentoudu ja katsele elämää ympärilläsi. Huomaat ettei sinun järjestyksesi pysty maailmaa miksikään muuttamaan.

Skorpionin viikko

27.10.2014

Ole valmis seuraamaan herkän intuitiosi ohjausta, sillä tänään löydät monia ihania asioita elämääsi. Ihastuksetkaan eivät ole pois suljettuja. Olet herkässä yhteydessä sisäiseen arvomaailmaasi joka tietää mitä todella kaipaat nykyiseen elämääsi. Elämä voi olla kuin satua, jos vain uskallat todella elää sitä.

28.10.2014

Elät erittäin luovaa vaihetta ja pystyt käyttämään hyväksesi herkän alitajuntasi viestejä jossakin hyvin tärkeässä ja ajankohtaisessa valinnassa. Jotta kaikki menisi hyvin, tulee sinun pystyä luottamaan omaan herkkyyteesi. Anna sen kuljettaa sinua omien vaatimustesi ja odotustesi ohi kohti jotain parempaa.

29.10.2014

Tunnistat sinuun suuntautuvan arvostelun jo kulmakarvojen asennosta ja osaat varautua ärsyttävän tehokkaasti sanattomaankin kritiikkiin. Puolusta itseäsi arvokkaasti äläkä alennu turhaan kinasteluun.

30.10.2014

Sinulla on tänään loistava kyky asetella elämäsi suuntaviivoja parempaan järjestykseen. Älä epäröi tehdä pieniä tai miksei suurempiakin muutoksia päivän rutiineihin. Se on luovuutta, joka pitää pallomme pyörimässä.

31.10.2014

Oivalluksillesi on olemassa selvä sosiaalinen tilaus, joka ei välttämättä selviä ihan tällä istumalla, mutta suhteellisen nopeasti kuitenkin. Sinun on siis ensisijaisesti toimittava vain omiin tuntemuksiisi luottaen. Muuten tämä mahdollisuus painelee pysähtymättä ohi kuin pikajuna Toijalasta.

1.11.2014

Tänään kannattaa elellä avoimin ja iloisin mielin, sillä sinulle on tarjolla jotain tavattoman ihanaa. Ethän estä tuon ihanuuden tuloa elämääsi liian ahtaalla ja rajoittuneella elämäntyylillä. Venuksen ja Pluton sekstiili edustaa myönteisyydestään huolimatta, jotain tavallisesta poikkeavaa ja rohkeutta vaativaa tekemistä.

2.11.2014

Tänään asiat sujuvat parhaiten turhia miettimättä. Katso minne askeleesi sinua johdattavat ja anna suunnitelmiesi muuttua pitkin päivää. Hulluna on hyvä olla vaikka elämäsi tunkiolla ja aivan ihmeellisistä paikoista menestyksen avaimet nyt eteesi putkahtavat.

Jousimiehen viikko

27.10.2014

Saatat saada useampiakin houkuttelevia tarjouksia, joiden koet tuovan mukavaa piristystä elämääsi. Ole kuitenkin realistinen hankintoja tehdessäsi tai uusia tuttavuuksia solmiessasi. Ne eivät sellaisenaan tule parantamaan tai korjaamaan elämääsi. Ellet aseta niille odotuksia, vältyt myös pettymyksiltä.

28.10.2014

Ellei luovuutesi ole päässyt löytämään oikeaa kanavaa itselleen tuntuu tämä päivä hiukan utuiselta ja turhauttavalta. Kannattaa miettiä mitä asialle voisi tehdä, sillä juuri tuo utuisuus johdattaa sinua oikealle reitille. Jos luot väkisin merkityksen asialle, jolla sitä ei itsestään ole voit vain turhautua.

29.10.2014

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

30.10.2014

Varo tänään liian tiukkoja aikatauluja tai suunnitelmia, sillä tunteet vievät voiton järjestä ja vain hyvällä fiiliksellä tulee hyviä tuloksia. Vedä reippaasti rasti tauluun peruutuksen merkiksi heti kun tunnet, että ajatus alkaa katkeilla.

31.10.2014

Innostut helposti johonkin uuteen asiaan eikä sinulla ole mitään syytä jarrutella menoasi niin kauan kun juttu tuntuu sinusta hyvältä ja kiinnostavalta. Löydät helposti oikeat yhteydet asioiden välille ja onnistut puhumaan kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla ja menestys on taattu.

1.11.2014

Tänään kannattaa lähteä hiukan tuulettumaan ja oikein tietoisesti nauttimaan elämästä, sillä monta kivaa pientä yllätystä on luvassa rohkealle seikkailijalle. En tarkoita mitään tutkimusmatkaa Intiaan vaan tämän päivän kuluessa esille nousevia uusia mahdollisuuksia, jotka tuntuvat sinusta mielenkiintoisilta.

2.11.2014

Elä tätä päivää yksi hetki kerrallaan ja anna itsellesi lupa kunnioittaa tapahtumien luonnollista rytmiä. Kuinka hyvin kaikki voikaan silloin sujua. Nyt ei ole sinun hetkesi toimia, vaan nauttia kaiken jo valmiiksi saamasi hedelmistä. Toiminnan aika koittaa Marsin yhtymän muodossa reilun kuukauden kuluttua.

Kauriin viikko

27.10.2014

Löydät tänään yllättävällä tavalla ihania asioita ja ihmisiä ympäriltäsi. Luota niihin, jotka koskettavat iloisesti ja lämpimästi sydäntäsi. Se on tärkeintä mitä elämässä voi tapahtua. Anna itsellesi lupa viettää tämä päivä juuri siellä, missä se sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta.

28.10.2014

Elämäsi tarkoitus paljastuu sinulle jossakin tämän päivän tapahtumista ja tunnet vahvan kutsun lähteä kulkemaan vielä enemmän omaa polkuasi. Reitti ja suunta ovat haasteellisia, mutta aivan varmasti valinnan arvoisia. Valinta on sinun. Luotatko sydämesi ääneen vai jonkun toisen ihmisen odotuksiin.

29.10.2014

Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

30.10.2014

Osaat tänään käsitellä elämäsi auktoriteetteja oikealla tavalla ja saat omat suunnitelmasi etenemään yllättävässä myötätuulessa. Tänään kannattaa tuoda esille omia suunnitelmia ja mielipiteitä.

31.10.2014

Kaikki ei nyt mene suoraviivaisesti sillä tavalla kuin olit suunnitellut, mutta muutokset ovat sinulle hyödyllisiä jos vain maltat katsoa tilannetta uudesta näkökulmasta. Jos et suostu hyväksymään tapahtuneita muutoksia, pääset kokemaan kirveltävän tappion ajamassasi asiassa.

1.11.2014

Seksuaalista ja eroottista latausta on ilmassa ja kukaan ei kiellä sinua toteuttamasta sitä tavalla tai toisella. Voit luottaa Venuksen ja Pluton kasvattamaan vetovoimaasi, jonka avulla herätät vaikka Karhun talviuniltaan. Tietysti tämän energian voi purkaa myös jollain muulla sinua kiinnostavalla tavalla.

2.11.2014

Korkeammat voimat ohjaavat tänään kättäsi kunhan maltat pysyä ajan virrassa turhia hosumatta. Hiukan utuinen olo on paras tapa onnistua, mutta silloinkin on motiivin oltava kohdallaan. Teet tällä hetkellä erittäin tärkeitä ratkaisuja kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja siksi oikea tunnelma on niin tärkeä.

Vesimiehen viikko

27.10.2014

Tänään sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi näkökulma jollekin tähän asti kielteiseltä vaikuttaneelle asialle elämässäsi. Jollain tavalla tämä päivä näyttää, mitä rakkaus ja kumppanuus parhaimmillaan voivat olla ja se kaikki on sinun ulottuvillasi. Sinun täytyy vain tietää, että todella haluat sitä

28.10.2014

Energiasi saattavat olla hiukan hukassa sellaisissa tilanteissa, joissa et jostain syystä pysty käyttämään alitajuntasi herkkyyttä hyväksesi. Väsymys tai uupumus on merkki siitä, että elät liikaa huomisessa, etkä pysty näkemään tämän päivän merkkejä ja tienviittoja. Väsymyksen viesti = Lepää!!!

29.10.2014

Uskalla puuttua asioihin, jotka tänään painavat mieltäsi. Kohtaamalla pelottavan tilanteen otat ensimmäisen askeleesi kohti oikeata ratkaisua. Elämä ja sen sisältämät tunteet ovat aina totta, eikä niissä todellisuudessa ole mitään pelättävää.

30.10.2014

Älä tee tänään mitään väkisin, sillä parhaat asiat tapahtuvat joko itsestään tai sitten niitä ei tapahdu lainkaan. Anna virran kuljettaa ja suostu vain katselemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Tulet tekemään yllättäviä löytöjä.

31.10.2014

Sinulla on nyt käsissäsi tai pikemminkin suussasi taito saada ajatuksesi ja ideasi oikein ymmärretyiksi. Vie siis ajatuksiasi rohkeasti eteenpäin ja luota vain omaan näkemykseesi. Ellet uskalla avata suutasi kun on puhumisen paikka, jäävät hedelmät tällä kertaa korjaamatta.

1.11.2014

Harmistut tänään hyvin voimakkaasti sellaisiin ihmisiin tai vaatimuksiin, jotka selvästi estävät sinua nauttimasta sinulle kuuluvista asioista. Elämän rytmi on tänään iloa ja nautintoa korostava. Jos koet jääväsi paitsi tästä ihanasta energiasta niin tyytymättömyytesi kasvaa melkoisiin mittoihin ja sen huomaa.

2.11.2014

Älä yritä ymmärtää ympärilläsi tapahtuvia, itsellesi myönteisiä asioita järjen avulla. Anna elämän virrata omalla vauhdillaan ja nauti olostasi. Tällä kertaa ei ole sinun asiasi ohjata edes oman elämäsi kulkua, saati sitten muiden. Huomaat kyllä mikä toimii ja mikä ei. Siinä sitä tienviittaa ihan tarpeeksi.

Kalojen viikko 

27.10.2014

Avaa sielusi ja sydämesi näkemään sinulle kaikkein arvokkaimmat asiat ympärilläsi ja osoita niille kunnioitusta. Tänään Venus ja Neptunus valmistavat sinulle ilon ja kauneuden päivän, joka on tarkoitettu antaumuksella nautittavaksi. Sinulla on kosminen lupa hemmotella itseäsi.

28.10.2014

Tänään kannattaa rauhoittaa päivittäistä rytmiä ja kuunnella alitajuntasi voimakkaita viestejä, sillä ne ohjaavat sinua oikeisiin ratkaisuihin positiivisilla ja kutsuvilla impulsseillaan. Voit lopettaa rahan, kunnian ja toisen luottamuksen perässä juoksemisen nyt. Astu rauhallisesti omaan, hyvään elämääsi.

29.10.2014

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro miltä sinusta tuntuu ja tee se minkä itse koet nyt tärkeäksi niin asiat loksahtavat kohdalleen.

30.10.2014

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.

31.10.2014

Tiedät ja tunnet että juuri näillä hetkillä sinun pitäisi saada kerrottua joku mielessäsi itänyt idea eräälle tärkeälle henkilölle. Kannattaa uskaltaa, vaikka ennakkoluulosi yrittävät väittää odotustasi mahdottomaksi. Koeta päästä kaikista odotuksista ja jätä valinta avoimesti sille, joka kuuntelee.

1.11.2014

Sinua saatetaan näinä päivinä lähestyä seurustelumielessä hyvin yllättäviltä tahoilta. Nauti toki huomiosta, kunhan pidät koko ajan mielessä, mikä on sinulle tärkeintä ja arvokkainta juuri nyt. Hetken hurma voi olla rakkauden surma, ellet kohtaa sitä tietoisesti ja rehellisesti omista olosuhteistasi käsin.

2.11.2014

Alitajuntasi on valmis ottamaan ohjat käsiinsä ja opastamaan sinua oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Kuuntele sisältäsi tulevaa ohjausta ja anna jalkojesi viuhtoa omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa. Huomaat löytäväsi tärkeitä ihmisiä ja asioita paikoista, jonne et normaalisti suostu kurkistamaan.

Kuvat: Thinkstock

Lue myös nämä:

Annan viikkohoroskooppi 

Kuukausihoroskooppi

Ystävyyshoroskoopit

X