Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 14/2013

Teksti: Anna.fi

Ihmissuhteissa saattaa olla erimielisyyttä aivan arkipäiväisiin tai käytännön asioihin liittyvissä tilanteissa. Rakentavaa yhteistyötä voi syntyä, mikäli kunnioitus toisen erilaisia näkemyksiä kohtaan saa toteutua.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 1.4.2013

Maanantai on energioiltaan laajentava, aktiivinen ja vahvistava. Nyt ollaan tekemisissä suurpiirteisten suunnitelmien ja laajojen kaarien kanssa. Päivän haasteet liittyvät liioittelemiseen ja tilanteiden yliarvioimiseen. Jokin valtaan liittyvä teema saattaa myös nostaa päätään ja saada jopa jonkin kiperän tilanteen aikaan.

Tiistai 2.4.2013

Tiistain tunnelma on maltillinen ja suhteellisen vakaa. Päivässä on lempeä ja tunnollinen sävy, asiat halutaan hoitaa niin kuin on luvattu, eikä siitä tingitä. Iltapäivällä herkkyys ja tarve päiväunelmointiin tai pieneen meditaatiohetkeen voimistuu. Ja myöhäisiltaan ajoittuu pieni tunteita heilauttava pyörre, mutta se on niin lievä että jää monilta varmaan kokonaan huomaamatta.

Keskiviikko 3.4.2013

Keskiviikkona tunteet voivat olla tavallista voimakkaammat, ja ärhäköitäkin reaktioita saattaa ilmentyä, vaikka pyrkimys hillittyyn käytökseen ja tilanteiden kontrollointiin on mielessä. Ihmissuhteissa saattaa olla erimielisyyttä aivan arkipäiväisiin tai käytännön asioihin liittyvissä tilanteissa. Rakentavaa yhteistyötä voi syntyä, mikäli kunnioitus toisen erilaisia näkemyksiä kohtaan saa toteutua.

Torstai 5.4.2013

Torstaissa on hieman vakava tunnelma, ja energiat voivat tuntua raskailta ja vaativilta, kuin jotain suurta olisi syntymässä. Tämä on parhaimmillaan voimistumisen, eheytymisen ja parantumisen aikaa, mutta se edellyttää osallistumista prosessiin ja transformaation aiheuttamien tunteiden käsittelyä ja hyväksymistä. Paraneminen on muutos, joka ei voi toteutua jos muutosvastarinta sabotoi prosessia.

Viikonloppu

Perjantaissa on vihdoin sellaista sosiaalisuutta, liikettä ja vapautumisen tunnetta, jota Kuu Vesimiehessä ajalta voisi odottaakin. Pinnan alla jytisevät edelleen vahvat energiat, mutta ilmassa on myös keväistä kepeyttä ja – ainakin vertauskuvallisesti – pienten purojen solinaa. Tänään on mukava olla aktiivinen ja touhukas, sekä ainakin ajatuksen tasolla edistää joitakin tärkeitä asioita.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X