Vuosihoroskoopit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: kalat (19.2.–19.3.)

Koet kesän aikana sisäisiä muutoksia, erityisesti suhteessa henkisyyteen. Muutoksen vire näkyy myös siinä, miten koet auttamisen tai hoivaamisen halua.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Koet kesän aikana sisäisiä muutoksia, erityisesti suhteessa henkisyyteen. Muutoksen vire näkyy myös siinä, miten koet auttamisen tai hoivaamisen halua.

Jupiter on merkissäsi kesä-heinäkuussa ja se lisää kaukokatseisuuttasi.

Sinusta tuntuu, että horisonttisi laajenevat uusiin maisemiin ja kokemuksiin – ikään kuin silmäsi avautuisivat uudelleen johonkin, mitä et ollut kokenut pitkään aikaan.

Haluat myös lisää väriä ja herkkuja elämääsi ja oma persoonasi tulee enemmän esille. Muista, että Jupiter on onnekkuuden planeetta!

Rakkauselämä

Koet kesän aikana sisäisiä muutoksia, erityisesti suhteessa henkisyyteen. Ehkä uudentyyppinen joogakokemus, luento tai retriitti räjäyttävät tietoisuutesi ja muutat jonkun luutuneen käsityksen.

Muutoksen vire näkyy myös siinä, miten koet auttamisen tai hoivaamisen halua. Tai sitten haalit uudenlaisen hoivaamisen kohteen.

Kesääsi leimaa hyödyllisen tekemisen tarve. Apuasi kaivataan!

Rakkaus kurkistaa elämääsi erityisesti kesäkuussa.

Pidä silmäsi ja korvasi auki kesäkuun alkupuolella! Voit tavata silloin kiinnostavan ihmisen, joka vetää puoleensa maagisesti ja intensiivisesti. Tällainen kohtaaminen on mahdollinen myös kesäkuun viimeisellä viikolla.

Heinäkuussa rakkauden särmät tasaantuvat: viihdyt kullan kainalossa ja arkiaskareiden parissa.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X