Vuosihoroskoopit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: rapu (21.6.–22.7.)

Kaipaat kesällä kehollisia tuntemuksia. Venus on merkissäsi kesäkuun loppupäiviin saakka, joten silloin olet omimmillasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Kaipaat kesällä kehollisia tuntemuksia. Venus on merkissäsi kesäkuun loppupäiviin saakka, joten silloin olet omimmillasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet.

Sinulla on suuret odotukset kesästäsi! Niihin voi liittyä toiveita retkeilystä ja matkailusta.

Jos ulkomaille meneminen ei ole mahdollista, viihdyt kotimaan rantamaisemissa. Rantabaarit ja kahvilat sykähdyttävät, ja löydät uudestaan idyllisen paikan.

Vaikka oletkin kotia rakastava ihminen, ruoho on tänä kesänä usein vihreämpää aidan toisella puolella.

Rakkauselämä

Venus on merkissäsi kesäkuun loppupäiviin saakka, joten silloin olet omimmillasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Ympärilläsi on muutenkin harmoniaa ja lempeyttä.

Saat kokemuksia kauneudesta ja idyllisestä paikasta. Kolmannella viikolla kaukorakkaus kutsuu.

Kulttuurin ja kauneuden nälkä muuttuu nautinnonhaluksi kesä-heinäkuun vaihteessa. Kaipaat silloin kehollisia tuntemuksia, ja vaikkapa hieronta tekisi sinulle hyvää. Joillekin taas saunan lämpö ja tuoksu sekä veden viileys hellivät aisteja. Olet enemmän uusien makuelämysten äärellä heinäkuun alkupuoliskolla.

Heinäkuun viimeisellä viikolla tapaat ihmisen, jonka kanssa juttu sujuu hyvin yhteisten asioiden merkeissä. On mahdollista, että syvempiäkin tunteita viriää. Ainakin läheisten kanssa on mukavia hetkiä heinä-elokuun vaihteessa.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X