Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 10: ”Emme saa mitään aikaiseksi ilman ihmissuhteita”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kymmenennessä osassa käsitellään muiden ihmisten merkitystä muutostoiveen toteutumisessa.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Luulitko, että voisit saavuttaa tavoitteesi täysin ilman muita ihmisiä? Älä luule. Monesti muutos tyssää heti alkuunsa, jos sen yrittää toteuttaa muilta piilossa.

– Emme saa mitään aikaiseksi ilman ihmissuhteita ja muiden ihmisten aika pyyteetöntäkin työtä, sanoo Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

– En ole tähän ikään mennessä kohdannut yhtään sellaista unelmaa tai tavoitetta, jossa ei ainakin jossain vaiheessa tarvittaisi toisten ihmisten apua ja tukea tai keksintöjä tai olemassaoloa.

Oikeat ihmiset ympärillä auttavat muutoksessa

Anna uskoo, että jokainen tarvitsee muutosprojektiinsa mukaan luotettavia tsemppaajia eli ihmisiä, jotka toivovat muutoksen onnistuvan.

– Yksi ihmisen merkittävimmistä tai merkittävin hyvinvoinnin elementti on hyvät ihmissuhteet, Anna muistuttaa.

Mihin muita ihmisiä muutoksessa konkreettisesti tarvitaan? Miten avunpyytäminen liittyy muutokseen? Miksi toisille ihmisille kannattaa avautua muutostoiveistaan? Millaisille ihmisille Anna itse avautuu? Kenelle muutostoiveista pelätään usein eniten kertoa? Miksi puolison kanssa kannattaisi pitää suunnittelutreffejä? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X