Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 17: ”Olisi hirveää herätä jonain päivänä ja ajatella, miksi en silloin tsempannut, kun vielä pystyin”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen seitsemännessätoista osassa pohditaan, miten itseä saa työnnettyä kohti haluamaansa silloinkin, kun siltä vähiten tuntuu.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perhonkin tekee välillä mieli luovuttaa, uhriutua tai ajautua massiivisen itsesäälin kouriin. Viimeisimpään vaipumisen näistä hän toisinaan itselleen hetkeksi suo, mutta kahdesta ensimmäisestä hän pyrkii pidättäytymään. Siinä auttaa yksinkertainen ajatus.

– Olisi ihan hirveää herätä jonain päivänä ja ajatella, että miksi en silloin tsempannut, kun vielä pystyin. Koska koskaan ei voi tietää, Anna sanoo.

Valmennuksen ehkä tärkein työkalu

Sisukas muutosta kohti kulkeminen ja luovuttamisajatuksista irti pääseminen niinäkin päivinä, kun se on vaikeaa, on ensiarvoisen tärkeää muutoksen toteutumisen kannalta.

– Sisältö, josta aion tänään puhua, liittyy tämän valmennuksen ehkä kaikista tärkeimpään työkaluun, Anna paljastaa.

Kun on niin paljon kaikkia artikkeleita, videoita ja self-help-kirjoja ja muuta itsensä kehittämismateriaalia, niin mistä tietää, mikä on kaikista tärkeintä? Miten hallita informaatiotulvaa? Aina puhutaan sisäisestä lapsesta, mutta mikä on sisäinen vanhus? Miten saisit tehtyä juttuja, jotka eivät tuo hetken helpotusta vaan onnea pitkällä aikavälillä? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X