Itsetuntemus

Astrologia – Apuna kumppanin löytämiseen?

Teksti:
Anna.fi

Kuinka paljon tähtimerkkeihin voi luottaa etsiessään kumppania? Ellit ottivat selvää, mitä apua astrologiasta on kumppanin etsimisessä. Haastattelussa Suomen Ammattiastrologi ry:n astrologi Maarit Laurento.

Miten astrologia voi auttaa kumppanin valinnassa?

Mikä on käytännön hyöty astrologiasta on kumppanin löytymisessä? Pelkkien viikkolehtien tarjoamien Aurinko – eli ns. horoskooppimerkkien yhteensopivuuden tai sopimattomuuden voimin ei kannata lähteä valitsemaan kumppania. Aurinkomerkki on vain tietynlainen yleistys.

”Astrologia tutkii aikaa ja sitä miten ihminen kokee ajan. Sinällään ei voida suoraan ennustaa tapahtumia, mutta voidaan herättää ihminen näkemään asiat ja edesauttamaan tapahtumia. Kumppanin löytymistä voi tutkia selvittämällä oman Mars-, Venus- ja nouseva merkki, joiden kautta voidaan hahmottaa naiseustyyppisi, mieskuvasi ja sinulle sopiva hurmaustyyli”, Laurento kertoo.  

Laurennon mukaan merkkien kautta saadaan tietoa siitä, miten potentiaalista kumppania voisi lähestyä ja missä olisi hyvä paikka kohdata sydämensä valittu. Niiden avulla voidaan myös tunnistaa rakkauselämän eri vaiheita ja ajalliset koordinaatit rakkaudelle. Astrologian avulla voi ymmärtää omia käyttäytymismalleja rakkaudessa.

Hakeutuminen suhteeseen

Astrologia voi kumppanin valintatilanteessa viitoittaa sitä, millaisen tyypin kanssa suhteesta tulee todennäköisimmin harmoninen. Jokainen on kuitenkin oma yksilönsä ja osin menneisyytensä vanki.

”Jos henkilön senhetkinen kasvuprosessi vaatii haastavaa suhdetta siksi että suhteen osapuolet voisivat kehittyä, henkilö ajautuu alitajuisesti haastavaan suhteeseen eikä tunne saavansa kaipaamaansa täydennystä liian helposta kumppanista”, Laurento sanoo.

Suhteessa eläminen

Kun on päässyt vaiheeseen, jolloin kumppani on jo rinnalla, astrologian avulla voidaan saada tietoa suhteen haasteista ja mahdollisuuksista. Laurennon mukaan astrologian avulla voi oppia ymmärtämään, miksi itse tai kumppanisi käyttäytyy joissain tilanteissa melkeinpä järjenvastaisesti. Astrologia myös kertoo suhteen vahvuudet.

Astrologian vastaukset

Astrologiakaan ei siis voi taata rakkaudessa ikuista onnea. Loppujen lopuksihan onni tulee sisältäpäin ja ihminen tekee itse valintansa joko tiedostetusti tai tiedostamatta. Astrologia on ennen kaikkea käytännön väline ymmärtää aikaa siten, että voi hyödyntää siitä syntyneitä oivalluksia tulevaisuuden rakentamiseen.

Miten astrologia voi auttaa kumppanin valinnassa?

Ohjeista käytäntöön

Astrologi Laurento haastaa toimittajan itsensä astrologisen analyysin koehenkilöksi. Syntymäajan mukaan määritettävän Venus- ja Mars-merkkien mukaan selviää, että potentiaalinen paikka tavata rakastettu voisi olla esimerkiksi yliopisto. Lähestymistapana kannattaisi olla asiallinen ja faktapohjainen keskustelu. Kyllä älykkäät miehet ehdottomasti vetoavat allekirjoittaneeseen, mutta asiallisesti lähestyminen tuntuu hieman tylsältä ajatukselta.

Merkkien mukaan viimeisen kahden vuoden aikana rakkauskäsitys on muuttanut radikaalisti muotoaan ja esimerkiksi viiden vuoden takainen mieskuva on muuttunut täysin. Tämänhetkiseksi miestyypiksi paljastuu Indiana Jones –tyyppi, joka kuulostaa varsin huikentelevaiselta tyypiltä. Raha-asioiden hoito ei välttämättä ole tämän miehen vahvuus ja muita naisiakin saatetaan valloittaa ihan vain vahingossa työpaikan pikkujouluissa. Indiana kyllä ihastutti nuorena, mutta nyt tyyppi kuulostaa siltä, että tarpeetonta sydänsurua olisi tiedossa. Indianat pysykää siis kaukana, vaikka sovittekin ehkä astrologiselle minälleni.

Teksti: Tarja Vilén

Lue lisää:
Astro.fi
Venuksen suudelma
Astro Bar Helsinki

Facebook

X