Seksielämä

Haluatko enemmän tuntumaa seksiin? Nämä 7 seksiasentoa saavat miehen peniksen tuntumaan suuremmalta

Vaginaa tiukentavat seksiasennot tuottavat nautintoa niin naiselle kuin miehelle. Tiukoissa asennoissa nainen kontrolloi tahtia, mutta puristus tuntuu myös miehestä hyvältä. Kokeile tavallisen lähetyssaarnaajan sijaan lankutusta, saksia tai tiikeriasentoa.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Vaginaa tiukentavat seksiasennot tuottavat nautintoa niin naiselle kuin miehelle. Tiukoissa asennoissa nainen kontrolloi tahtia, mutta puristus tuntuu myös miehestä hyvältä. Kokeile tavallisen lähetyssaarnaajan sijaan lankutusta, saksia tai tiikeriasentoa.

Emätintä tiukentavat asennot ovat hyvä vaihtoehto, jos syvä yhdyntä ei tunnu naisesta hyvältä, mutta haluatte seksiin kuitenkin tuntumaa. Puristusasennoista on apua myös silloin, kun miehellä on pieni penis tai naisen on vaikea säädellä lantionpohjalihastensa tiukkuutta.

Nämä 7 variaatiota tekevät tutuista asennoista todella intensiivisiä.

1. Sakset eli naisen jalat ristissä ylhäällä

Saksiasento on yksi herkullisimmista lähetyssaarnaajan versioista. Tässä asennossa nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa suorina miehen olkapäille ja ristii jalkansa kuin sakset.

Nainen voi maata sängyllä, jolloin mies työntyy hänen sisäänsä polviensa varassa. Nainen voi maata myös sängyn reunalla. Tällöin mies voi seistä ja liikkua vapaammin.

Jalkojen ristiminen antaa vallan naiselle, vaikka hän makaa. Hän voi hillitä miestä tiukentamalla puristusta, jos rajut työnnöt eivät tunnu hyvältä. Tiukkuus ei kuitenkaan vähennä nautintoa – päinvastoin.

2. Lankutus eli lähetyssaarnaaja naisen jalat yhdessä

Toinen tiukka versio lähetyssaarnaajasta on saanut nimensä lankutusbuumista eli plankingista. Sen idea on poseerata kameralle mitä erikoisemmissa paikoissa vatsallaan maaten, keho tiukaksi lankuksi jännitettynä. Vaikka jättäisitte kameran makuuhuoneen ulkopuolelle, voitte ottaa lankutuksesta vaikutteita seksiin.

Lankutusasennossa nainen makaa selällään ja puristaa jalkansa yhteen. Mies on hänen päällään kuten lähetyssaarnaajassa, mutta nainen ei avaa jalkojaan. Miehen on jännitettävä kehonsa ja liikuttava hallitusti, jotta hän osuu oikeaan kohtaan.

Lankutus on yksi tiukimmista seksiasennoista, joka vaatii mieheltä malttia ja hyvää lihaskontrollia. Asento on todella nautinnollinen naiselle, sillä hän ehtii kiihottua rauhassa, koska mies ei voi liikkua nopeasti.

3. Simpukka eli lusikka naisen jalat yhdessä

Hitaan lusikan voi muokata vielä nautinnollisemmaksi asennoksi. Simpukka-asennossa nainen makaa kyljellään kuten lusikassa, ja mies työntyy hänen sisälleen takaapäin. Mies ei kuitenkaan nosta naisen päällimmäistä jalkaa ylös kätensä varaan, vaan nainen painaa suorat jalkansa yhteen.

Puristus kiristää vaginaa, ja sekä miehen että naisen päällimmäinen käsi ovat vapaina. Mies voi suudella naisen niskaa ja hieroa hänen klitoristaan. Nainen voi myös lisätä nautintoaan hyväilemällä itseään.

Simpukka on hyvä asento, jos miehellä on taipumus laueta nopeasti. Kylkiasennossa ei voi hätäillä, mutta emättimen tiukkuus varmistaa, ettei asento ole hellyydestään huolimatta tylsä.

4. Vaaniva tiikeri eli lusikka kippurassa

Lusikasta voi muokata myös toisen tiukan version. Vaaniva tiikeri -asennossa nainen makaa kyljellään ja puristaa ensin jalkansa yhteen. Tämän jälkeen hän koukistaa jalkansa ja vetää niitä kippuraan itseään kohti. Emätin tiukentuu, ja nainen voi säädellä miehen tahtia puristamalla tai levittämällä jalkojaan.

Penis osuu emättimeen hieman eri kulmassa simpukka- ja tiikeriasennoissa. Se, kumpi tuntuu paremmalta, riippuu naisen emätinkanavan syvyydestä ja miehen peniksen koosta. Paras versio löytyy kokeilemalla, mutta molemmat kylkiasennot ovat todella intensiivisiä.

5. Lootus eli mies risti-istunnassa

Emättimen tiukkuuden säätely on hankalaa tavallisessa ratsastusasennossa. Jotta naisen ei tarvitse rehkiä ylettömästi, miehen kannattaa nousta istumaan, kun nainen on päällä.

Syliseksi tuntuu tiukemmalta, kun mies on lootusasennossa eli risti-istunnassa. Nainen istuu hänen syliinsä ja kiertää jalkansa kokonaan miehen ympärille.

Tässä asennossa emättimen seinämät hyväilevät penistä kaikkialta. Asento on myös erittäin intiimi, sillä pari voi suudella ja katsoa toisiaan silmiin, ja mies voi hyväillä naista käsillään.

6. Viettelys eli koira-asento nainen vatsallaan

Viettelysasento on monelle naiselle mieluisampi kuin tavallinen koira-asento, sillä työnnöt eivät osu kohdunsuuhun yhtä rajusti. Viettelysasennossa nainen ei ole kontillaan, vaan makaa vatsallaan sängyssä ja vetää suoria jalkojaan yhteen. Mies asettuu kahareisin naisen päälle ja työntyy tämän sisälle takaapäin.

Jalkojen yhteen puristaminen hieroo penistä kiihottavasti, ja nainen voi tiukentaa otettaan ristimällä jalkansa. Tiukkuus yhdistettynä hyviin näkymiin on miehelle unohtumaton kokemus. Lisäksi naisen kädet ovat vapaat, ja hän voi hieroa klitoristaan yhdynnän aikana.

7. Seisova merenneito eli koira-asento seisten

Myös seisova merenneito on muunnos perinteisestä koira-asennosta. Tässä asennossa nainen seisoo ja nojautuu kevyesti eteenpäin pöytää tai sohvan selkänojaa vasten. Hän vetää jalkojaan yhteen ja notkistaa takapuoltaan sen verran, että mies voi työntyä hänen sisälleen takaapäin.

Seisovassa merenneidossa nainen voi hallita työntöjen nopeutta notkistamalla ja pyöristämällä selkäänsä. Tästäkin asennosta saa vielä tiukemman, kun nainen ristii jalkansa. Seisovassa koira-asennossa mies yltää myös hyväilemään naisen rintoja ja klitorista.

Lähteet: Cosmopolitan, Good to Know, The Health Site, Tracey Cox, Oddee

Lue myös:

Miehellä todella pieni tai suuri penis? Näin helpotatte seksiä ja saatte enemmän nautintoa

Onko peniksen koolla väliä? Naiset kertovat kokemuksensa

Vahvista lantiopohjan lihaksiasi ja saat parempaa seksiä

10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Keskustele:

Väljä emätin, ongelma vai ei?

X