Seksielämä

Kuningatar, kärrynpyörä, valtaistuin… 11 hekumallista seksiasentoa suuseksiä rakastaville

Tiesitkö, että suuseksiä voi harrastaa lähes tusinassa erilaisessa asennossa? Listasimme kiihottavat, mutta niskoille ja polville hellät suuseksiasennot, joista sekä naiset että miehet nauttivat.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Valtaistuinasennossa nainen istuu tuolissa, sohvalla tai pöydällä jalat levitettyinä.

Tiesitkö, että suuseksiä voi harrastaa lähes tusinassa erilaisessa asennossa? Listasimme kiihottavat, mutta niskoille ja polville hellät suuseksiasennot, joista sekä naiset että miehet nauttivat.

Suuri osa naisista ja miehistä pitää suuseksistä. Suullisen mielihyvän tuottaminen kumppanille voi kuitenkin pahimmillaan jumittaa niskan. Perinteinen 69-asento puolestaan voi tuntua tukahduttavalta, ja huono asento voi aiheuttaa tuntoherkälle naiselle jopa kipua.

Asentoja voi onneksi muokata, ja vaihtelun avulla tunnelmaa voi säätää hellästä dominoivaan. Nämä suuseksiasennot ovat nautinnollisia, ergonomisia ja monipuolisia:

Nämä suuseksiasennot tuottavat erityisesti nautintoa naiselle:

1. Kuningatar

Kuningatarasennossa mies makaa selällään sängyllä tai lattialla. Nainen istuu polviensa varassa hänen kasvojensa päällä. Asento sopii dominoinnista nauttivalle naiselle, joka haluaa säädellä esileikin tahtia. Hän voi härnätä miestä kohottautumalla välillä ylös ja painautumalla välillä alaspäin.

Kun mies makaa, hänen niskansa ei rasitu. Nainen taas voi keventää reisiinsä kohdistuvaa painetta nojaamalla eteenpäin seinää, sängynpäätyä tai pöytää vasten.

Miehen kosketukset tuntuvat tässä asennossa hellemmiltä kuin naisen maatessa, sillä nainen voi nousta välillä ylemmäs. Kuningatar sopiikin naiselle, jolla on herkkä tuntoaisti, ja jolle suuseksi selinmakuulla tuottaa kipua tai puutumisen tunnetta.

2. Valtiattaren istuin

Valtaistuinasennossa nainen istuu tuolissa, sohvalla tai pöydällä jalat levitettyinä. Mies on kontillaan polviensa varassa hänen edessään. Asento on miehelle mukava, sillä hänen niskansa ei puudu, eikä hänen tarvitse kannatella vartaloaan käsivarsiensa varassa.

Istuessaan nainen näkee, mitä mies tekee ja hän voi kontrolloida tätä. Nainen voi kahlita miehen kietomalla jalkansa tämän ympärille tai tarttua dominoivasti tämän hiuksiin.

3. Avoin kirja

Yllättävän monella naisella toinen puoli emättimestä on toista herkempi. Jostain syystä naisesta katsottuna klitoriksen vasen yläkulma on usein oikeaa puolta herkempi. Klitoriksen pään koskettelu voi jopa sattua, ja klitoriksen sivujen nuoleminen voi tuntua paremmalta.

Kun nainen makaa, nostaa toisen jalkansa ylös ja levittää toisen sivulle, kohotetun jalan puoleiseen klitoriksen sivuun kohdistuu miellyttävää painetta. Lisäksi jalan nostaminen tiukentaa vaginaa. Tämä auttaa joitakin naisia saamaan orgasmin helpommin.

Kirja-asennon voi toteuttaa myös pystyssä. Nainen seisoo seinää vasten, koukistaa toisen jalkansa ja avaa sen sivulle. Mies on kontillaan hänen edessään. Kun nainen seisoo yhdellä jalalla, alavartaloon kohdistuu voimakkaampi paine kuin kahden jalan varassa.

4. Silta

Silta-asennossa nainen makaa selällään ja asettaa tyynyn tai rullatun peiton takapuolensa alle. Kun naisen lantio on koholla, miehen on helpompi nuolla häntä rasittamatta niskaansa.

Tässä asennossa miehen on myös helpompi osua naisen g-pisteeseen. Piste on pähkinän kokoinen, hieman karhea tai ulkoneva alue noin viiden sentin syvyydessä emättimen etuosassa. Sen löytää, kun työntää sormen emättimeen ja tekee kutsuvaa liikettä itseään kohti.

Nämä suuseksiasennot tuottavat erityisesti nautintoa miehelle:

1. Palvelijatar

Palvelijattaressa mies seisoo ja nainen polvistuu hänen eteensä. Miehen on helppo seurata tapahtumia ja hyväillä naisen kasvoja.

Jos nainen nauttii sm-henkisistä otteista, mies voi tarttua tätä hiuksista, vetää naisen itseään vasten ja työntää välillä pois. Ollessaan rajulla tuulella nainen voi upottaa kyntensä miehen pakaroihin tai hyväillä tämän peräaukkoa.

Asento ei rasita naisen niskoja, toisin kuin sängyssä kumartelu. Myös miehen kivesten ja välilihan hyväily on helppoa alakulmasta. Asento on naiselle vielä mukavampi, kun polvien alla on pehmeä matto.

2. Valtiaan istuin

Valtiaan istuin on käänteinen versio valtiattaren istuimesta: mies istuu ja nainen tekee työn. Tässäkin asennossa miehen on helpompi nauttia näkymistä kuin selällä maaten.

Peniksen imeminen ei rasita naista, sillä hän ei joudu jännittämään niskaansa. Hän voi myös hyväillä miehen herkkää alaselkää, ja mies voi kosketella hänen rintojaan ja selkäänsä.

3. Sivukeinu

Tässä asennossa mies istuu sivuttain, paino toisella pakaralla. Hänen avaa toisen jalkansa risti-istuntatyyliin sivulle ja koukistaa toisen ylös.

Sivukeinussa nainen yltää penikseen helposti ja voi lepuuttaa päätään miehen alemmalla jalalla. Nainen voi myös sivellä miehen alaselän herkkiä kohtia. Mies taas voi hyväillä naisen hartioita ja rintoja.

4. Kärrynpyörä

Kärrynpyöräasento kuulostaa akrobaattiselta, mutta totuttelun jälkeen se on mukava ja monipuolinen. Nainen makaa selällään sängyssä, pää sängyn reunalla. Mies asettaa lantionsa hänen kasvojensa kohdalle, kumartuu eteenpäin ja ottaa käsillään tukea sängystä.

Maatessaan nainen pystyy imemään miehen penistä ilman niskaa rasittavaa edestakaista liikettä. Mies taas voi ihastella esteettömästi naisen vartaloa. Hän yltää myös nuolemaan naisen klitorista. Koska mies on korkealla, asento ei ole naiselle yhtä tukahduttava kuin 69.

Näistä asennoista molemmat saavat nautintoa:

1. 69 lusikassa

Perinteinen 69 on molempien niskoille raskas asento. Lisäksi alla oleva voi joutua paniikkiin ja kokea tukahtuvansa.

Lusikka-asennosta muokattu 69 on ergonomisempi ja lempeämpi. Tässä asennossa pari makaa kyljellään. Molemmat lepuuttavat päätään toisen alemman jalan päällä.

Asento sopii etenkin hitaasti kiihottuvalle naiselle, sillä mies jaksaa nuolla häntä pidempään, kun niska ei puudu.

2. 69 tyynyjä vasten

Klassikkoasento muuttuu miellyttävämmäksi myös toisella helpolla niksillä. Mies makaa alla ja asettaa rullatun tyynyn tai peiton niskansa ja takamuksensa alle.

Kun miehen niska on koholla, hänen on helpompi nuolla naista ilman kurottelua. Naisen taas ei tarvitse taivuttaa päätään voimakkaasti alaspäin, kun miehen lantio on korotettu.

3. Sohvanvaltaajat

Tämä asento vaatii muhkean sohvan. Voitte poistaa selkänojatyynyt, jotta saatte lisätilaa. Mies makaa sohvalla poikittain ja nostaa jalkansa selkänojan päälle. Nainen istuu polviensa varassa miehen kasvojen päällä ja ottaa käsillään tukea selkänojasta.

Kun miehen jalat ovat selkänojan päällä, hänen lantionsa kohoaa, eikä naisen tarvitse taivuttaa päätään alas. Nainen ei myöskään tukahduta miestä, sillä hänen koko vartalonsa paino ei ole miehen päällä.

Lähteet: Bad Girls Bible, Cosmopolitan

X