Seksielämä

Lähetyssaarnaajan kiihottavammat versiot: nämä 5 tuhmaa seksiasentoa on pakko testata!

Lähetyssaarnaaja-asentoa moititaan turhaan tylsäksi. Paljastamme niksit, joilla klassikkoasento muuttuu huikean kiihottavaksi ja nautinnolliseksi.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Kun teettet pieniä muutoksia perinteiseen lähetyssaarnaaja-asentoon, miehen on helpompi liikkua, ja nainen saa varmemmin orgasmin. Näistä kiihottavista versioista löytyy sopiva vaihtoehto niin syvää yhdyntää kuin tiukkaa tuntumaa kaipaaville.

1. Klitorista hierova CAT-asento

Seksuaaliterapeuttien kehittämä CAT-tekniikka (coital alignement technique eli kohdennettu yhdyntätekniikka) auttaa naista saamaan orgasmin helpommin. CAT-asennossa mies makaa naisen päällä. Hän tukeutuu käsivarsiinsa ja vetää itseään eteenpäin, kunnes hänen rintakehänsä on naisen kasvojen kohdalla.

CAT-asennossa mies ei liiku vain sisään ja ulos, vaan hän hieroo klitorista peniksellään myös ylhäältä alas. Nainen saa enemmän nautintoa kuin tavallisessa lähetyssaarnaajassa, ja mies voi kestää pidempään, jos hänellä on taipumus laueta liian nopeasti.

2. Tuntumaa voimistava tyynytemppu

Tavallisessa lähetyssaarnaajassa penis ei osu kovin voimakkaasti naisen g-pisteeseen, ja liikkuminen voi olla miehelle työlästä. Molemmat ongelmat ratkeavat onneksi yksinkertaisesti.

Kun nainen asettaa tyynyn takapuolensa alle, hänen lantionsa kohoaa. Miehen on helpompi liikkua, ja hänen työntönsä tuntuvat intensiivisemmiltä. Näin molemmat saavat enemmän nautintoa. Mies saa alavartaloonsa vielä enemmän voimaa, kun hän kohottautuu ylös käsivarsiensa varaan.

3. G-pistettä kiihottava nosturiasento

Usko pois: lähetyssaarnaajakin voi olla raju asento. Jos pidätte tyynytempusta, voitte kokeilla vielä villimpää versiota, jossa mies on kontillaan ja nostaa naisen jalat ylös harteilleen.

Nosturiasennossa penis osuu hyvin naisen g-pisteeseen, ja mies pääsee työntymään todella syvälle. Naisen kädet ovat vapaat, koska miehen vartalo ei ole hänen päällään. Nainen voikin hieroa klitoristaan kädellä tai vibraattorilla, ja parhaimmillaan hän saa yhtäaikaisen emätin- ja klitorisorgasmin.

Asento on miehelle myös visuaalisesti nautinnollinen. Hän voi ihailla naisen koko vartaloa ja näkee, kun hän työntyy naiseen.

Nainen taas voi kiusoitella miestä levittämällä jalkojaan tai vetämällä niitä yhteen. Mitä enemmän hän levittää jalkojaan, sitä syvemmälle mies pääsee, ja mitä enemmän hän painaa jalkojaan yhteen, sitä tiukemmalta emätin tuntuu.

4. Tiukkaakin tiukempi saksiasento

Saksiasento sopii parille erityisen hyvin, jos miehellä on pieni penis, ja nainen haluaa enemmän tuntumaa. Tässäkin asennossa mies nostaa naisen jalat olkapäilleen. Nainen ristii jalkansa, ja hän voi säädellä miehen tahtia tiukentamalla ja hellittämällä puristusta.

Jalkojen yhteen puristaminen helpottaa joitakin naisia saamaan orgasmin. Nainen voi saada myös useita orgasmeja peräkkäin ristimällä jalkansa ja supistelemalla lantionpohjansa lihaksia.

5. Huikean syvä pylväsasento

Pylväsasennossa nainen makaa, koukistaa toisen jalkansa ja levittää sen sivulle. Toisen jalkansa hän nostaa suorana ylös, ja mies painautuu ylhäällä olevaa jalkaa vasten kuin nojaisi pylvääseen.

Tässä asennossa mies pääsee työntymään syvälle, ja hänen on helppo liikuttaa lantiotaan nopeasti. Pylvästekniikka on silti naiselle lempeä, jos molempien jalkojen ylös nostaminen tai ristiminen tuntuu hänestä kivuliaalta. Nainen voi myös säädellä emättimensä tiukkuutta pitämällä toista jalkaansa sivulle levitettynä tai suoristamalla sen.

Lähteet: Cosmopolitan, Women´s Health, Your Tango

Muokatkaa lähetyssaarnaajaa tunnelman mukaan

Lähetyssaarnaaja on yksi intiimeimmistä rakasteluasennoista. Siitä voi muokata romanttisen, hellän tai tuhman helpoilla nikseillä:

  • Katsokaa toisianne silmiin. Kumppanin kiihottumisen seuraaminen tekee rakastelusta vielä nautinnollisempaa. Tuntuu myös jännittävältä olla toisen katseen kohteena.
  • Suudelkaa antaumuksella. Suutelu tuntuu riettaalta, kun mies jäljittelee kielellään yhdyntäliikkeitä samalla, kun hän työntyy naisen sisään. Voitte myös upottaa kätenne toistenne hiuksiin ja tukistella toisianne.
  • Kietoutukaa toisiinne päästä varpaisiin. Mikään muu asento ei mahdollista yhtä täydellistä ihokontaktia kuin lähetyssaarnaaja. Voitte aluksi vain maata päällekkäin ja antaa kiihotuksenne kasvaa hiljalleen.
  • Kokeilkaa sitomista. Mies voi dominoida tilannetta kahlitsemalla naisen kädet tämän pään taakse tai sängyn päätyyn.
  • Näykkikää toistenne kaulaa ja korvalehtiä. Ollessaan villillä tuulella nainen voi myös raapia miehen selkää ja läpsiä ja puristella tämän pakaroita.
  • Kuiskailkaa tuhmuuksia. Tuhmien puhuminen on helppo aloittaa tässä asennossa. Jos ujostelet, voit kuiskata toiveesi vienosti kumppanisi korvaan.

Lähde: Your Tango

Lue myös:

3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette huikeaan seksiin

7 ratsastusasentoa, jotka takaavat orgasmin – kokeile naistensatulaa, keinutuolia tai istuvaa lootusta

Jalka harteilla, pää alaspäin – näitä sukomattomia seksiasentoja on pakko kokeilla!

Seksiä vain makuuhuoneessa? Testaa nämä joka lodin yllättävät seksipaikat

X