Seksielämä

Näin löydät g-pisteen – 6 parasta asentoa

Väitetään, että g-pistettä stimuloimalla nainen voi saada elämänsä parhaimman orgasmin. Totta vai tarua? Näissä asennoissa löydät g-pisteesi ja voit itse testata, pitääkö väite paikkansa.

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
123Rf

Väitetään, että g-pistettä stimuloimalla nainen voi saada elämänsä parhaimman orgasmin. Totta vai tarua? Näissä asennoissa löydät g-pisteesi ja voit itse testata, pitääkö väite paikkansa.

G-piste on helppo löytää sormin. Vie yksi tai kaksi sormea sisääsi ja painele sormenpäilläsi emättimen etuseinämää. Kun sormenpääsi osuu sienimäiseen, pehmeään kohtaan, olet löytänyt etsimäsi. Tämän alueen hierominen ja rytmikäs painelu tuntuu useista naisista hyvin nautinnolliselta. Miehen penis ei kuitenkaan ole aivan yhtä näppäräliikkeinen kuin sormi, joten g-pisteen löytäminen yhdynnässä saattaa vaatia hieman harjoitusta.

Koira-asento

Seksi takaapäin on kiistatta paras asento löytää g-piste. Alueen rytmikäs ja jopa voimakas painelu tuo monien naisten mielestä parhaan lopputuloksen. Tässä asennossa mies pääsee työntymään syvälle ja vaihtelemaan työntäjensä kulmaa. Jalkojen levittäminen tai yhteen puristaminen auttavat löytämään oikean tavan hieroa g-pistettä.

Lue myös: Nämä 5 seksiasentoa ovat miesten suosikit

Jalat kohti kattoa

Käy makaamaan selällesi perinteiseen lähestyssaarnaaja-asentoon, mutta nosta jalkasi suoraksi miehen olkapäille. Tässä asennossa mies pääsee työntymään syvälle sisääsi ja hänen peniksensä hieroo emättimesi etuseinää juuri oikeassa kulmassa. Jos ”polvet suussa” makaaminen tuntuu ikävältä, voit kokeilla jalkojesi kietomista miehen vyötärölle.

Lue lisää: 10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla

Sylikkäin

Pyydä miestä selällä makaamisen sijaan nojaamaan esimerkiksi sängyn päätyä vasten. Nouse sitten hänen päälleen ratsastamaan. Hieman istuvassa asennossa peniksen varsi osuu paremmin g-pisteeseen kuin perinteisessä nainen päällä -asennossa. Tässä asennossa sinä olet ohjaksissa ja voit päättää työntöjen nopeuden, kulman ja syvyyden.

Lue myös: Mitä suosikkiseksiasentosi kertoo sinusta?

Lusikka

Asettukaa makaamaan kyljelleen kasvot samaan suuntaan. Lusikka on monen mielestä hieman vaikea asento, sillä sisään työntyminen ei ole kovin helppoa. Naisen täytyy nostaa päälimmäistä jalkaansa ja muuttaa lantionsa asentoa, jotta yhdyntä onnistuu. Lusikka on kuitenkin oivallinen g-pisteen stimulointiasento, sillä siinä takaapäin tuleva penis osuu juuri oikeaan kohtaan emättimen etuseinässä. Lusikassa ei myöskään tarvitse suorittaa monimutkaisia akrobaattisia liikkeitä tai tarvita maratoonarin peruskuntoa.

Lue myös: Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

X-piste

Tätä asentoa varten tarvitsette pöydän tai muun tason, joka ylettyy miehesi lantion korkeudelle. Käy pöydälle selinmakuulle, nosta jalkasi suorina ylös ja laita ne ristiin. Tasapainon säilyttämiseksi miehen kannattaa pitää nilkoistasi kiinni. Ristityt reidet painavat emätintä hieman tiukemmaksi ja miehen peniksen luonnollinen kaari auttaa löytämään g-pisteesi. Miehen on helppo hieroa g-pistettä pyörittelemällä lantiotaan.

Lue myös: Tee miehestäsi suuseksi mestari – 6 vinkkiä tajunnan räjäyttävään orgasmiin

Makaava koira

Tässä asennossa et olekaan kontillasi, vaan makaat vatsallasi. Mies voi joko kokonaan maata päälläsi tai kannatalla itseään esimerkiksi polviensa tai kyynärvarsiensa varassa. Miehen penis hieroo emättimen etuseinämää nautinnollisesti ja osuu g-pisteeseesi takuuvarmasti. Makaavassa asennossa g-pisteen stimulointi on hellempää ja joidenkin mielestä myös nautinnollisempaa kuin perinteisessä koira-asennossa.

Lue lisää:

Nolottavatko seksileikit? 6 viettelevää roolileikkiä, joita ujon kannattaa kokeilla 6 syytä tehdä oma seksivideo Näin teette seksivideon kotona turvallisesti ja tyylikkäästi

Lähteet: BustleMen’s Health

X