Seksielämä

Mitä jos kokeilisitkin ihan erilaista peppuseksiä? 6 kiihottavaa vinkkiä

Pakarat kannattaa huomioida esileikissä, vaikka anaaliyhdyntä ei houkuttaisi. Pepussa on paljon hermopisteitä, ja etenkin miehet toivovat salaa, että naiset huomioisivat nämä herkät alueet. Maustakaa seksiä kutittelemalla, hieromalla ja suutelemalla peppua, vaikka ette haluaisi edetä syvemmälle.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Pakarat kannattaa huomioida esileikissä, vaikka anaaliyhdyntä ei houkuttaisi. Pepussa on paljon hermopisteitä, ja etenkin miehet toivovat salaa, että naiset huomioisivat nämä herkät alueet. Maustakaa seksiä kutittelemalla, hieromalla ja suutelemalla peppua, vaikka ette haluaisi edetä syvemmälle.

Alaselkä, pakarat, väliliha ja peräaukko ovat täynnä hermopäätteitä. Alueen hellä koskettelu tuntuu ihanalta, eikä teidän ole pakko edetä anaaliyhdyntään asti. Nämä 6 ideaa auttavat teidät alkuun kevyessä peppuseksissä.

1. Hiero alaselkää ja pakaroita

Alaselkä ja pakarat ovat herkkiä alueita, jotka kannattaa huomioida esileikissä. Kosketukset tuntuvat hykerryttäviltä, kun kumppanisi on selin sinuun eikä näe, mitä teet. Koskettele kumppanisi pakaroita takaapäin, kun hän seisoo tai makaa vatsallaan.

Aloita pepun huomioiminen selkähieronnasta. Liu´uta käsiäsi hitaasti alaspäin ja kevennä otteitasi. Hellät kosketukset saavat alaselän ja pakaroiden hermopäätteet säkenöimään. Käytä sormiasi ja kynsiesi kärkiä.

Liikuta sormiasi ylös ja alas ja tee pyöriviä liikkeitä. Voit sivellä peppua myös pehmeällä huivilla tai sulalla ja kuljettaa sitä varovasti pakaroiden välissä.

Lantion sivut ovat monella ihmisellä erittäin herkät. Liikuttele sormiasi myös sivusuunnassa pakaroilta lantiolle ja takaisin.

Tärkeintä peppuhieronnassa on maltti ja rentoutuminen. Kosketukset tuntuvat kiihottavilta, kun kiusoittelet kumppaniasi hellästi etkä syöksy heti hänen intiimialueilleen.

2. Puhaltele, suutele ja näyki peppua

Ajatus peräaukon suutelemisesta on joillekin liian rohkea. Aluetta voi kuitenkin kiihottaa suulla, vaikka jättäisit pakaravälin rauhaan.

Puhaltele kumppanisi alaselkää ja pakaralihaksia. Hönkäise iholle tämän jälkeen. Viileiden puhallusten ja kuumien hönkäysten vuorottelu virittää tuntoaistin äärimmilleen.

Kuljeta seuraavaksi kielesi päätä pakaroita pitkin. Pyörittele kieltäsi ja liikuta sitä pakaran sivulta toiselle ja pakaran alaosasta ylös selkää kohti.

Voit syventää nuolaisuja suudelmiksi ja näykkäilyksi. Ole kuitenkin varovainen, ettet satuta kumppaniasi. Kun hän ei näe sinua, kosketukset tuntuvat paljon voimakkaammilta kuin kasvotusten.

3. Kutittele ja painele välilihaa

Väliliha on ihoalue, joka sijaitsee miehillä peräaukon ja kivesten välissä, naisilla peräaukon ja emätinaukon välissä. Etenkin miehet nauttivat alueen koskettelusta, vaikka kaikki eivät kehtaa myöntää tätä.

Väliliha kannattaa huomioda, kun annat kumppnillesi suuseksiä. Kutittele aluetta ensin hellästi sormenpäilläsi, seuraavaksi kielesi kärjellä.

Miehet nauttivat myös välilihan painelusta. Paine stimuloi eturauhasta, jossa miehen g-piste sijaitsee. Nainen voi laittaa sormen välilihaa vasten ja painella sitä rytmikkäästi samalla, kun hän kiihottaa penistä. Välilihan painelu sormella onnistuu myös yhdynnässä, esimerkiksi lähetyssaarnaaja-asennossa.

4. Kiusoittele peräaukkoa hellästi

Peräaukko on todella herkkä, sillä se on täynnä hermopisteitä. Peräaukko kannattaa huomioida esileikissä ja suuseksissä, vaikka ette haluaisi kokeilla varsinaista anaaliseksiä.

Huolehtikaa puhtaudesta ennen seksiä, jotta peräaukon koskettelu olisi miellyttävää ja kiihottavaa. Etenkin miesten kannattaa olla varovaisia, sillä peräaukon bakteerit voivat siirtyä sormien kautta emättimeen ja aiheuttaa tulehduksen.

Koskettele peräaukkoa kevyesti sormenpäälläsi. Tee pyöritteleviä liikkeitä sen ympärillä välillä loitontuen, välillä peräaukko lähestyen.

Kokeile alueelle samaa viileiden puhallusten ja lämpimien hönkäysten vuorottelua kuin pakaroihin. Voit myös pyöritellä kieltäsi kevyesti peräaukon ympärillä.

5. Tarraudu pakaroihin seksin aikana

Pakaroiden puristelu tekee seksistä rajua ja intohimoista. Mies kokee olevansa himoittava, kun nainen painaa häntä takapuolesta syvemmälle sisälleen. Lehmityttöasento muuttuu tuhmaksi, kun mies tarrautuu päällä olevan naisen takapuoleen.

Puristele kumppanisi pakaroita myös suuseksin aikana. Hän tuntee olevansa kiihottava, kun kirjaimellisesti ahmit hänet ja vedät häntä kasvojasi vasten.

6. Kokeilkaa yhtä sormea tai pientä vibraattoria

Anaaliseksin ei tarvitse tarkoittaa aina anaaliyhdyntää. Voitte kiihottaa peräaukkoa hellemmin työntämällä sisään yhden sormen tai pienen, puikkomaisen dildon. Myös värähtelevän vibraattorin pyörittely peräaukon ympärillä voi tuntua hyvältä.

Huolehdi siitä, että kätesi ovat puhtaat ja kyntesi lyhyet. Kostuta sormi tai seksilelu liukastusaineella ja työnnä se peräaukkoon varovasti milli kerrallaan.

Moni mies nauttii sormen tai seksilelun työntämisestä peräaukkoon, sillä kosketus kiihottaa miehen g-pistettä. Sormen työntäminen miehen peräaukkoon yhdynnän tai suuseksin aikana voi tuottaa hänelle räjähdysmäisen orgasmin, kun sekä penis että g-piste saavat kiihotusta.

Miehen g-piste on maapähkinän kokoinen, hieman kovempi alue reilun parin sentin syvyydellä. Sormea tai lelua ei siis tarvitse työntää syvälle. Painele g-pistettä rytmikkäästi. Osut oikeaan kohtaan, kun koukistat sormeasi tai lelua varovasti itseäsi kohti, kuin tekisit kutsuvaa liikettä.

Lähteet: Glamour, Terve.fi, Your Tango

Lue myös:

Anaaliseksi – Näin nautit peppuseksistä turvallisesti

Vinkkejä anaaliseksiin

Oma rakas ehdottaa outoa seksiä, mitä tehdä?

Keskustele:

Onko outoa, jos mies nauttii dildon laittamisesta peppuun?

Mielestäni naiset pelkäävät anaaliseksiä turhaan

X