Seksielämä

Naisten salaiset seksifantasiat – Näistä haaveistaan naiset eivät puhu

Lesboseksi on yleisimpiä naisten fantasioita, vaikka harva tunnustaa sen. Myös pomon ja alaisen väliset kielletyt leikit kiehtovat naisia. Paljastamme 10 naisten salaista seksifantasiaa, joista ei aina uskalleta puhua kumppanille.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Lesboseksi on yleisimpiä naisten fantasioita, vaikka harva tunnustaa sen. Myös pomon ja alaisen väliset kielletyt leikit kiehtovat naisia. Paljastamme 10 naisten salaista seksifantasiaa, joista ei aina uskalleta puhua kumppanille.

1. Nainen toivoo mieheltä välillä rajuja otteita

Moni nainen haaveilee rajusta miehestä, joka ottaa hänet määrätietoisesti. Kaikki eivät uskalla kertoa fantasiastaan, sillä he pelkäävät tulevansa väärinymmärretyiksi. Kyse ei ole siitä, että nainen haaveilisi väkivallasta, vaan hän haluaa heittäytyä. Kun mies määrää, naisen on pakko irrottautua estoistaan, mikä tuntuu vapauttavalta.

Jos et kehtaa kertoa toiveestasi kumppanillesi, vihjaa, että tänään hän saa tehdä sinulle mitä haluaa. Kokeilkaa miehen suosikkiasentoja, äläkä vastustele, jos hän haluaa rakastella intohimoisesti seinää vasten tai takaapäin.

Lue myös: Miesten salaiset seksifantasiat – Näistä haaveistaan hän ei uskalla puhua

2. Strippaaminen on naisten salainen haave

Naiset voivat naureskella strippaamiselle, mutta yllättävän moni miettii, millaista olisi riisuutua viekoittelevasti miehen edessä. Tässä fantasiassa kutkuttaa ajatus siitä, että nainen on niin seksikäs, että miehet ovat valmiita jopa maksamaan saadakseen nähdä hänet alasti.

Strippausfantasia on helppo toteuttaa kotona. Jos varsinainen strippausesitys taustamusiikkeineen jännittää liikaa, lähesty fantasiaa leikillisesti. Pue vaatteidesi alle seksikäs alusasu, ja kiusoittele miestä vilauttamalla välillä rintaliivisi olkainta tai pikkuhousujesi pitsiä.

Lue myös: Näin strippaat kotona rakkaallesi

3. Ajatus seksistä toisen naisen kanssa kiehtoo naisia

Seksi toisen naisen kanssa on yksi naisten yleisimmistä fantasioista. Boisen osavaltionyliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan jopa puolella naisista on lesbofantasioita ja naisten bi-seksuaaliset taipumukset voimistuvat iän myötä.

Älä siis säikähdä, jos haaveilet kuumista hetkistä toisen naisen kanssa. Sinun ei ole pakko toteuttaa fantasiaasi, mutta se rikastuttaa seksuaalista mielikuvitustasi. Rohkaistu kuitenkin kertomaan haaveestasi miehellesi. Ajatus naisten välisestä seksistä on yksi miesten lempifantasioista, ja pelkkä ajatus sinusta toisen naisen kanssa saa hänet villiksi.

Lue myös: 12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista

4. Kimppakiva kiinnostaa naisiakin

Ajatus seksistä kahden tai useamman miehen kanssa kiinnostaa naisia. Kimppakiva houkuttaa naisia kahdesta syystä. Ryhmäseksi sisältää ajatuksen miesten armoilla olemisesta ja heittäytymisestä. Naista imartelee myös ajatus siitä, että hänen seksuaalinen vetovoimansa pystyy tyydyttämään useamman miehen.

Myös miehet haaveilevat kimppakivasta, mutta harva pari haluaa ryhtyä tuumasta toimeen. Voitte kuitenkin leikitellä fantasialla yhdessä. Kerro kumppanillesi tuhma tarina, jossa kuvailet, mitä miehet tekisivät sinulle, tai anna hänen keksiä, miten miehet voisivat tyydyttää sinut.

Lue myös: Fantasiat voivat maustaa parisuhdetta tai etäännyttää todellisuudesta

5. Seksikäs muukalainen sytyttää naisen

Ajatus seksistä ventovieraan miehen kanssa kiinnostaa niitäkin naisia, jotka ovat onnellisessa parisuhteessa. Tässä fantasiassa kiinnostavat fyysisyys ja salaperäisyys. Tuntemattoman rakastajan kanssa voi keskittyä vain kehonkieleen ja mielikuvitus saa siivet: kuka hän on ja mitä hän tekee minulle?

Voit toteuttaa fantasian myös oman rakkaasi kanssa. Leikkikää, että ette tunne toisianne, majoittukaa hotelliin ja varatkaa omat huoneet. Pukeutukaa parhaimpiinne, olkaa tapaavinanne ensimmäistä kertaa baarissa ja aloittakaa flirtti – joka johtaa lopulta toisen hotellihuoneeseen.

Lue myös: Yhden yön etiketti

6. Naiset haluavat dominoida miehiä sängyssä

Dominointi ja SM-henkinen seksi ovat sekä naisten että miesten yleisimpiä fantasioita. Osa naisista haluaa alistua, ja osa haaveilee siitä, että he voisivat määrätä tahdin ronskeinkin ottein ja kahlita miehen.

SM-fantasioista on helppo toteuttaa erilaisia kevytversioita. Kokeilkaa valta-asetelmaa, jossa sinä määräät asennot ja tahdin, ja mies tottelee. Jos seksilelut eivät tunnu luontevilta, sitokaa toistenne kädet tai silmät vaikkapa pehmeällä silkkihuivilla. Jo se, että vahvempi osapuoli painaa toisen ranteista sänkyä vasten, saa sydämen pamppailemaan.

Lue myös: Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?

7. Uusissa paikoissa rakastelu piristää naisen seksielämää

Seksi ulkona ja erikoisissa paikoissa houkuttelee etenkin pitkissä parisuhteissa olevia naisia. Tavallinenkin seksi muuttuu jännittäväksi, kun olette jossain muualla kuin omassa makuuhuoneessanne.

Harva pari uskaltaa harrastaa seksiä ihmisiä kuhisevalla julkisella paikalla. Rakastelkaa sen sijaan uusissa paikoissa, joita voi löytyä yllättävän läheltäkin. Seksi voi tuntua aivan erilaiselta esimerkiksi saunassa, autotallissa tai mökillä luonnon helmassa.

Lue myös: Seksiä ulkosalla – Uskallatko kokeilla?

8. Nainen haaveilee seksistä pomon tai opettajan kanssa

Pornoelokuvien sihteeri ja pomo -leikit eivät ole tuulesta temmattuja seksihaaveita. Naiset kiihottuvat ajatellessaan auktoriteetin ja alaisen välistä kiellettyä seksiä. Suosittuja fantasioita ovat myös opettajan ja oppilaan sekä lääkärin ja sairaanhoitajan romanssi.

Tämän fantasian toteuttamiseen on helppo löytää rooliasuja. Jos haluat kuitenkin leikkiä kevyemmin, pukeudu korostetun siveellisesti ja kuiskaa miehelle, että haluaisit hänen opettavan sinulle tänä iltana jotakin uutta.

Lue myös: Kymmenen uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

9. Palomiehet ja poliisit vievät jalat naisen alta

Naiset ihailevat poliiseja, palomiehiä ja jopa supersankareita. Moni pitää ajatuksensa omana tietonaan, koska pelkää fantasian olevan hassu. Sankarifantasiassa naisia houkuttelee ajatus vahvan pelastajan käsivarsille heittäytymisestä.

Jos poliisiunivormu makuuhuoneessa on korni ajatus, hylätkää rooliasut, mutta säilyttäkää idea. Sinä antaudut, ja mies on ritarillinen ja määrätietoinen. Jo se, että mies kantaa sinut makuuhuoneeseen, saa sinut tuntemaan, että hän tekee mitä tahansa vuoksesi.

Lue myös: Nolottavatko seksileikit? 6 viettelevää roolileikkiä, joita ujon kannattaa kokeilla

10. Nainen haluaa masturboida miehen edessä

Naiset rakastavat nähdä, miten kuumaksi he voivat saada miehen. Naisia kiihottaa kosketella itseään kiusoittelevasti samalla, kun mies katselee lumoutuneena. Tässä fantasiassa naisia kiehtoo tunne tilanteen hallinnasta ja omasta vetovoimastaan.

Koskettelufantasian toteuttaminen on helppoa, ja mies on enemmän kuin mielissään, jos teet sen. Masturboivan naisen katseleminen on nimittäin yksi miesten suurimmista haaveista.

Lue myös: 20 masturbointivinkkiä naiselle

Lähteet: Askmen, Boisen osavaltionyliopisto, Cosmopolitan, The Richest, Thought Catalog, United Academics

X