Seksielämä

Nautinnollista seksiä kondomin kanssa? Kyllä! Näillä vinkeillä saavutatte järisyttävän orgasmin yhdessä

Kun valitsette oikeanlaisen kondomin ja asennon, seksi ehkäisyvälineen kanssa on kaukana tylsästä. Testatkaa naisen nautintoa lisäävää juomukondomia ja kokeilkaa seksiasentoja, jotka parantavat tuntoaistimuksia.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Seksi kondomin kanssa voi olla myös nautinnollista.

Kun valitsette oikeanlaisen kondomin ja asennon, seksi ehkäisyvälineen kanssa on kaukana tylsästä. Testatkaa naisen nautintoa lisäävää juomukondomia ja kokeilkaa seksiasentoja, jotka parantavat tuntoaistimuksia.

Seksi kondomin kanssa, tunnotonta ja tylsää? Ei todellakaan, kun valitsette oikeat välineet. Juomukondomi auttaa naista samaan orgasmin helpommin, oikeasta kohdasta puristava kumi taas voi lisätä miehen kestävyyttä.

Listasimme vinkit, jotka tekevät seksistä kondomin kanssa nautinnollisempaa.

1. Tehkää kondomin asettamisesta osa esileikkiä

Osa pareista kokee, että kondomin asettaminen keskeyttää seksin ja latistaa tunnelman. Kondomin laittamisesta voi kuitenkin tehdä osan kiihottavaa esileikkiä, jota alatte jopa odottaa.

Nainen voi hyväillä penistä ensin käsillään ja suullaan. Rullaa kondomi hitaasti ja kiusoittelevasti peniksen päälle. Kutittele samalla peniksen vartta ja hyväile kiveksiä. Kondomi kannattaa laittaa paikoilleen, kun mies alkaa vaikuttaa niin kiihottuneelta, ettei hän voi pidätellä itseään kauaa.

2. Pitäkää hauskaa kondomin kanssa

Seksi ei tarvitse olla vakavaa puurtamista. Etenkin tutun kumppanin kanssa on helppo hassutella sängyssäkin.

Kun haluatte rentoa ja hauskaa seksiä, kokeilkaa värillisiä, hohtavia, tuoksuvia, maistuvia tai viilentäviä kondomeja. Herkkäihoisen tosin kannattaa tarkistaa, että tuote on allergiatestattu ja jättää voimakkaimmat hajusteet väliin.

3. Kokeilkaa naista kiihottavaa juomukondomia…

Parhaimmillaan kondomi on kuin pieni seksilelu, joka lisää naisen nautintoa. Vain noin kolmannes naisista saa orgasmin emätinyhdynnässä, ja oikeanlainen kondomi voi auttaa naista laukeamaan helpommin.

Markkinoilla on esimerkiksi juomuilla ja pienillä nystyröillä päällystettyjä kondomeja. Ne hierovat emätinaukon hermopisteitä, jolloin miehen työnnöt tuntuvat intensiivisemmiltä.

Naisen nautintoa lisäämään on kehitetty myös g-pistekondomi, jonka kärjessä on helmimäisiä nystyröitä. Kun peniksen pää osuu naisen g-pisteeseen, nystyrät hierovat tätä herkkää aluetta nautinnollisesti.

4. ….miehen kestävyyttä parantavaa kondomia…

Kondomi voi ehkäistä ennenaikaista siemensyöksyä, sillä se vähentää miehen tuntoherkkyyttä. Kondomin kokeileminen onkin hyvä ensimmäinen keino miehen kestävyyden pidentämiseen.

Markkinoilla on myös ergonomisia kondomeja, jotka on suunniteltu ehkäisemään nopeaa siemensyöksyä. Osa näistä kondomeista on erityisen paksuja. Osa taas on hieman tiukempia terskan varressa olevan vaon kohdalta. Paineen tunne jäljittelee Masters-Johnsonin tekniikaksi kutsuttua puristusotetta, joka voi ehkäistä ennenaikaista siemensyöksyä.

Tässä tekniikassa nainen puristaa kumppaninsa peniksen kärkeä tiukalla rengasotteella, kun siemensyöksy on lähellä. Naisen peukalo koskettaa terskan takana olevaa pientä jännettä, etu- ja keskisormi taas terskan etuosaa. Myös monet penisrenkaat jäljittelevät tätä otetta.

Oikeasta kohdasta puristava, paksu kondomi voi siis saada miehen kestämään pidempään. Myös kondomin asettaminen voi olla hänelle hyvä, kiihotusta tasoittava tauko.

5. … tai miehen nautintoa lisäävää kondomia

Jos kondomi vähentää miehen tuntoherkkyyttä liikaa, testatkaa kumeja, joiden luvataan lisäävän miehen nautintoa. Osa tällaisista kondomeista on erittäin ohuita, jolloin sekä nainen että mies tuntevat paremmin toistensa ihon lämmön. Osa taas lupailee lisänautintoa erityismuotoilun tai terskan kärkeä puristavan tunteen ansiosta.

Kondomin ulkopinnan lisäksi sen sisällä voi olla liukastetta. Kondomin paikoilleen rullaaminen on helpompaa, ja liukaste jäljittelee kiihottavalla tavalla emättimen kosteutta.

Kondomin sisällä ja pinnalla voi olla liukasteen lisäksi ainetta, joka stimuloi ihon tuntoherkkyyttä. Herkkäihoisen kannattaa kuitenkin jättää kihelmöintiä aiheuttavat aineet väliin. Tuntoherkkyyttä lisäävät kondomit kannattaa ostaa esimerkiksi apteekista epämääräisen nettikaupan sijaan, jotta voit varmistua niiden turvallisuudesta.

6. Käyttäkää runsaasti liukastetta

Vaikka kondomissa on liukastetta, ihon kitka voi saada sen tuntumaan hiertävältä. Seksi kondomin kanssa on mukavampaa, kun käytätte runsaasti lisäliukastetta.

Älkää kuitenkaan käyttäkö öljypohjaista liukastetta, kuten hierontaöljyä. Öljy voi nimittäin haurastuttaa kondomia ja rikkoa sen.

Vesi- ja silikonipohjaiset liukasteet ovat turvallisimpia. Jos olet epävarma liukasteen sisällöstä, kysy rohkeasti apua apteekin farmaseutilta tai seksikaupan myyjältä.

7. Kokeilkaa syviä ja tiukkoja asentoja

Jos pelkäätte, että kondomi heikentää tuntoaistianne, kokeilkaa asentoja, jotka lisäävät nautintoa. Asennot, joissa penis osuu g-pisteeseen ja nainen yltää hieromaan klitoristaan, helpottavat hänen orgasmiaan. Monet miehet taas pitävät asennoista, joissa he saavat silmänruokaa ja pystyvät liikkumaan nopeasti.

Testatkaa vaikkapa näitä seksiasentoja:

  • Naisen jalat miehen harteilla. Tässä asennossa nainen makaa selällään, mies on polviensa varassa ja nainen nostaa jalkansa miehen olkapäille. Emätin tuntuu miellyttävän tiukalta ja mies voi liikkua vapaasti. Penis osuu naisen g-pisteeseen, ja nainen voi hyväillä klitoristaan itse.
  • Naisen jalat ristissä miehen harteilla. Saksiasento on vielä tiukempi muunnos edellisestä, sillä nainen ristii ylös nostetut jalkansa. Asento on miehelle nautinnollinen myös kondomin kanssa.
  • L-asento. Tässä asennossa nainen makaa selällään ja taivuttaa molemmat jalkansa sivulle, jolloin hänen kehonsa muistuttaa L-kirjainta. Asento on todella tiukka, ja mies voi liikkua vapaasti. Lisäksi jalkojen yhteen puristaminen voi helpottaa naista saamaan orgasmin.
  • Koira-asento ja sen muunnokset. Rakastellessaan naista takaapäin mies voi ihailla tämän pakaroita ja liikkua nopeasti. Penis osuu g-pisteeseen, ja sekä mies että nainen voivat hyväillä naisen klitorista. Nainen voi myös maata vatsallaan tai nojata puoliseisovassa asennossa seinää, sohvaa tai pöytää vasten.
  • Lehmityttö takaperin. Kun nainen ratsastaa miehen päällä takaperin, hän voi määrätä tahdin. Näkymät ovat miehelle niin kiihottavat, ettei kondomi latista hänen tunnelmaansa.

Lähteet: Men´s Health, RFSU, Safer Sex EducationWomen´s Health

 Lue myös:

Rakel Liekin kondomitesti – lue, miltä erilaiset kondomit tuntuvat ja millaiseen seksiin ne sopivat

Haluatko enemmän tuntumaa seksiin? Nämä 7 asentoa saavat miehen peniksen tuntumaan suuremmalta

3 parasta seksiasentoa – vain nämä tarvitsette upeaan seksiin

Ehkäisy – mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten?

Keskustele:

Kondomi lipsahtaa pois ja hiertää, mikä avuksi?

X