Seksielämä

Nolottavatko seksileikit? 6 viettelevää roolileikkiä, joita ujon kannattaa kokeilla

Tunnetko itsesi hölmöksi pukeutuessasi seksiasuun? Seksileikkien ei tarvitse olla aina riettaita, eikä sinun tarvitse uskaltautua seksikauppaan. Listasimme roolileikit, joissa vihjailu ja mielikuvitus ovat tärkeämpiä kuin paljas pinta.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Colourbox

Tunnetko itsesi hölmöksi pukeutuessasi seksiasuun? Seksileikkien ei tarvitse olla aina riettaita, eikä sinun tarvitse uskaltautua seksikauppaan. Listasimme roolileikit, joissa vihjailu ja mielikuvitus ovat tärkeämpiä kuin paljas pinta.

1. Siveellinen kirjastonhoitaja

Ota kaikki irti herkkyydestäsi, sillä ajatus kiltistä tytöstä saa miehet villeiksi. Pukeudu polvet peittävään villakangashameeseen ja sievään neuletakkiin, meikkaa kevyesti ja viimeistele look helmikorvakoruilla. Myös silmälasit ja leteistä kierretty nuttura sopivat leikkiin täydellisesti.

Sovi treffit kirjastoon ja ohjaa rakkaasi syrjäisten hyllyjen väliin selailemaan eroottista kirjaa. Kun kumppanisi koskettaa sinua, kuiskaa, että pelkäät muiden huomaavan flirttinne – tämän jälkeen hän ei voi pitää näppejään erossa sinusta.

Lue myös: Herätä halusi – Näin valmistaudut kiihkeään iltaan

2. Aistikas tarjoilija

Et tarvitse tähän roolileikkiin seksikaupan sisäkköpukua, vaan tavallinen esiliina riittää. Kaikki rakastavat olla huomion keskipisteenä, joten hemmottele armastasi hyvällä viinillä ja aterialla. Istuta hänet pöytään ja kerro, että toteutat tänä iltana kaikki hänen toiveensa. Jo pelkästään tämä lause saa miehen uumoilemaan, millaisia palveluksia mahtaa olla tiedossa aterian jälkeen.

Pue esiliinan alle väljä paita, joka valahtaa välillä olkapääsi yli ja paljastaa rintaliiviesi olkaimen. Leiki, että olkapään paljastuminen on vahinko, vedä paita takaisin ja ole keskittyvinäsi ruoanlaittoon. Sulje silmäsi, tuoksuttele ja maistele ruokaa sekä näytä, että nautit kaikilla aisteillasi.

Lue myös: Hyödynnä viisi aistiasi seksissä

3. Käskyttävä nainen univormussa

Miehetkin ovat heikkoina univormuihin, joiden alla saattaa olla vaikka mitä jännittävää. Erityisen kiihottavaa on virka-asuun liittyvä käskyttävä käytös. Jos käytät työssäsi univormua, älä riisu sitä heti työpäivän jälkeen, vaan odota kotona virkapuku ylläsi. Kun kumppanisi saapuu, nosta jalat pöydälle ja käske häntä tekemään sinulle drinkki ja hieromaan harteitasi.

Anna rakkaasi katsella aamulla, kun pukeudut univormuun ja otat työroolisi, sillä muodonmuutoksen näkeminen on kiehtovaa. Jos et käytä työssäsi virka-asua, osta pari tummaa jakkua ja asiallista kauluspaitaa. Kiinnitä hiuksesi tiukasti ja tee eleilläsi ja äänelläsi selväksi, kuka määrää tahdin.

Lue myös: Viettele kumppanisi vaatteilla

4. Boheemi luonnonlapsi

Aamu sarastaa ja heti herätessäsi näet raukean, kiskottelevan naisen, jolla on yllään ylisuuri, valkoinen kauluspaita. Yksikään mies ei voi vastustaa tätä näkyä. Kiinnitä hiuksesi sotkuiselle nutturalle ja pukeudu pelkkiin pikkuhousuihin ja hänen väljään puseroonsa. Suloinen luonnonlapsi ei juuri meikkaa, joten painele vain hieman punaa huulillesi ja poskillesi. Käperry sohvannurkkaan siemailemaan teetä ja lukemaan kirjaa.

Älä kiinnitä kumppaniisi liikaa huomiota, vaan uppoudu omaan maailmaasi ja venyttele kuin olostaan nautiskeleva kissa. Miestä kiihottaa ajatella ja arvailla salaisia kiinnostuksen kohteitasi.

Lue myös: Näin viettelet miehen – Lue vinkit!

5. Viettelevä valokuvamalli

Kameran takana mies saa ohjailla ja kontrolloida sinua, ja sinä voit flirttailla sydämesi kyllyydestä. Et kuitenkaan tunne oloasi hölmöksi, koska kamera antaa hyvän tekosyyn keimailla ja poseerata.

Jos seksikkäiden kuvien ottaminen tuntuu liian rohkealta, pyydä miestä kuvaamaan sinua erilaisissa vaateyhdistelmissä, koska haluat muka nähdä, miltä asut näyttävät ylläsi. Esittele hänelle vaatteita ja kysele, mitä hän pitää niistä ja miten asua voisi parannella. Mies tuntee itsensä seksikkääksi ja tärkeäksi, kun haluat olla parhaimmillasi hänen silmissään.

Keskustele: Millainen pukeutuminen on sopivan seksikästä?

6. Hikinen duunaridonna

Sinun ei tarvitse olla aina naisellinen saadaksesi miehen villiksi. Päinvastoin, joskus on kiihottavampaa vetää ylleen rähjäiset remonttivaatteet, tarttua lapionvarteen ja hikoilla. Heittäydy täysillä tapetointiin, pihatöihin tai auton rassaamiseen, äläkä pelkää öljyä ja pölyä.

Ahkeroimisesi katselemisen jälkeen miehesi varmasti kysyy, olisiko aika pitää pieni tauko. Unohda silloin suihku ja deodorantti. Heittäydy! Hikinen pikaseksi seinää vasten on virkistävää vaihtelua romanttisille sessioille, joita edeltävät kylpy ja kaunistautuminen.

Lue myös: Ominaishaju – Luontainen kiihoke seksiin

Lue lisää:

Riko seksirutiinit – 5 vinkkiä pitkään parisuhteeseen
10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!
Erotiikan kymmenen käskyä

Lähteet: All Womens TalkBustle, Glamour, Your Tango

X