Seksielämä

Opettele viettelyn mestariksi - 5 vinkkiä, joilla piristät arkista suhdetta

Päivittäinen flirtti tuo säpinää suhteeseen. Viettelytaidoilla varmistat, ettei seksi muutu tylsäksi pitkässäkään parisuhteessa.

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
123Rf

Päivittäinen flirtti tuo säpinää suhteeseen. Viettelytaidoilla varmistat, ettei seksi muutu tylsäksi pitkässäkään parisuhteessa.

Sinkkuna oli helpompaa. Pari kiihkeää katsetta tanssilattian yli ja boom, kipinät sinkoilivat ja ilma sinun sekä kiinnostavan muukalaisen välillä oli täynnä eroottista jännitettä. Pitkässä parisuhteessa uraäidistä seksijumalattareksi muuntautuminen on hivenen haastavampaa ja viettelytaidot ovat saattaneet vuosien saatossa sammaloitua. Parisuhteen ja seksielämän kannalta flirttailu- ja viettelytaitoja on hyödyllistä pitää yllä – vaikka pyykkivuorten takaa lentosuukkojen lähettely tuntuisikin aluksi vähän nololta. Näillä vinkeillä vahvistatte suhdettanne ja muistutatte toisillenne, ettei kipinä ole kadonnut.

1. Unohda tuttu ja turvallinen

Parisuhdeseksi on hellää, ihanaa ja huomioivaa. Turvallinen ja ennalta-arvattava seksi ei kuitenkaan kutkuttele mahanpohjassa samalla tavalla kuin seksi uuden kumppanin kanssa. Jotta parisuhteessa voisi saavuttaa alkuaikojen fiilikset, teidän on vaihdettava näkökulmaa ja kokeiltava jotain uutta. Yllätä kumppanisi seksilelulla tai uudella asennolla. Kokeile jotain, mitä hän ei todella osaa odottaa. Jos suhteen alkuaikoina makuuhuoneessanne tapahtui villejä asioita, järjestäkää ilta, jossa verestätte tuhmia muistojanne.

Lue lisää: 6 syytä tehdä oma seksivideo

2. Panosta ulkonäköön

Kotiverkkarit, villasukat ja saunanraikas naama ovat avaimet rentoon koti-iltaan, mutta mitään huiketa eroottisia värähtelyjä niistä ei irtoa. Ei siis ihme, että kumppanikin keskittyy enemmän makkaravoileipäänsä kuin sinuun. Viritelläksesi miestä uudelle taajuudelle, kokeile rohkeasti seksikkäitä alusvaatteita, uutta kampausta tai syntisen punaista huulipunaa. Huomaat, että uusi tyyli antaa sinulle uutta itsevarmuutta. Minimekko, sukkanauhat ja erilainen meikki luovat roolin, jonka turvin jotkut naiset kokevat helpommaksi käyttäytyä rohkeammin kuin omana itsenään.

Lue lisää: Naisten salaiset seksifantasiat – Näistä haaveistaan naiset eivät puhu

3. Kerro lapsilta kielletty iltasatu

Onko sinulla fantasia, jota et ole koskaan tohtinut kertoa kumppanillesi. Nyt voisi olla sen aika. Eroottisen tarinan tai fantasian jakamisen tarkoitus ei ole se, että sitä täytyisi ryhtyä toteuttamaan. Fantasian jakaminen toimii enemmänkin esileikkinä. Mitä kuumempi tarina, sitä nopeammin kierroksenne nousevat.

Lue lisää: Miesten salaiset seksifantasiat – Näistä haaveistaan hän ei uskalla puhua

4. Kokeilkaa pikakuhertelua

Jos hyväilyjen ja kiihkeiden suudelmien arkipäivään ujuttaminen tuntuu vaikealta, kokeilkaa 90 sekunnin mittaisia suutelu- ja hyväilysessioita. Kuhertelun ei tarvitse johtaa seksiin, mutta on hienoa jos näin käy. Pikasession tarkoitus on muistuttaa teille, että kaikkien arkisten kotihommien ja työvelvollisuuksien keskellä olette mies ja nainen – ja käytte edelleen kuumana toisiinne.

Lue lisää: 10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

5. Käytä kaikkia aistejasi

Koska olet viimeksi nuuhkaissut miehesi niskaa, entäpä hyväillyt hänen käsivarsiaan tai maistanut hänen korvalehteään? Kokeilkaa seksiä silmät sidottuina ja nauttikaa toistenne kosketuksesta, mausta ja tuoksuista. Miehet ovat tunnetusti hyvin visuaalisia ja innostuvat seksikkäistä alusvaatteista, mutta myös äänet saavat heidät himosta sekaisin. Älä siis pidättele voihkaisujasi, vaan kerro kumppanillesi, kuinka hyvältä hänen kosketuksensa tuntuu.

Lue lisää: Vinkit rakkausseksiin – Näin syvennätte suhtettanne

Lähde: RedBook

Lue myös:

Tutustu eroottiseen persoonallisuuteesi – Tee testi!

Nolottavatko seksileikit? 6 viettelevää roolileikkiä, joita ujon kannattaa kokeilla

Näytä tunteesi! 10 helppoa tapaa ilmaista rakkautta

X