Ihmiset ja suhteet

Postia peniksiltä

Teksti:
Anna.fi

”20 cm pitkä ja 5,8 cm paksu kalu kovana. Kiinnostaisiko?”

Tuskin. Vaikka rakastankin peniksiä eivät ne sellaisenaan ilman kiinnostavaa miestä houkuttelemassa.

Usein puhutaan naisten itsetunto-ongelmista ja vääristyneestä kehokuvasta, mutta saamaani palautetta selaillessani tullut siihen tulokseen että ei se miestenkään kehokuva ihan kohdallaan ole. Toisinaan tuntuu siltä että miehet luulevat olevansa käveleviä kyrvänkannattimia.

Postia peniksiltä

”Tykkäisitkö peniksestä joka on alaspäin käyrä työasennossa ,jonka pituus on 15cm ja leveys n.3,0cm?”

Pornolehtien seuranhakupalstat ovat täynnä pelkkien kalujen kuvia ja minäkin saan lähes päivittäin sähköpostia jossa joku seurakipeä uros yrittää vokotella minua mainitsemalla sukupuolielimensä mitat erektiossa. Olisi yhtä absurdia lähettää kuva nenästään, korvastaan tai vaikkapa mitat navastaan. Ihminen on kokonaisuus, jossa yksi ruumiinosa on todellakin vain yksi ruumiinosa. Miehet ilmeisesti elävät harhaluulossa että naisia kiinnostaa vain heidän meisselinsä. Naiselle mielenkiintoisin kohta miehestä ei kuitenkaan ole penis. Kunhan se toimii, sen koko ja varsinkaan ulkonäkö ei ole niin merkittävä asia että saisi naisen lankeamaan sänkyyn.

”19 cm ja tosi paksu. Takuutyydytys!”

Mielestäni kertoo aika paljon ihmisestä jos ei ole mitään muuta kerrottavaa tai näytettävää kuin kyrpä ja parhaiten sinua ihmisenä kuvaavat sukupuolielimesi mittasuhteet. Eli vaikka mulkku munisi kultamunia se ei silti ole maailman keskipiste. Nainen ei koskaan pane vain penistä vaan harrastaa seksiä miehen kanssa.

”17 cm erektiossa. Onko se liian pieni?”

Rakel

Tosiasiassa kyrvän ulottuvuudet sentteinä eivät kiinnosta meitä naaraita pätkääkään. Sängyssä kun ei heiluta mittanauhan kanssa. Jos peniksesi ei ole pikkurillin kokoinen tai metrin halko, sen koko tai muoto tuskin ratkaisee mitään. Keskiverto peniksen mitta kun on runsaasti pitempi kuin keskiverto vaginan syvyys. Älä siis ole huolissasi jos vehkeesi on lähempänä nakkia kuin HK:n sinistä. Ei sillä ylimääräisellä massalla mitään tekisi. Suurin osa naisen seksuaalisesta mielihyvästä näet syntyy klitoriksessa ja vaginan ulommaisen viiden sentin alueella, eli peniksen pituus ei ole meille olennaista. Huomattavasti oleellisempaa on se miten muuten käyttäydyt seksin aikana eli miten kuuntelet ja otat huomioon kumppanisi.

Teksti: Rakel Liekki

X