Seksielämä

Saunaan sopivat seksiasennot – kuumaa kyytiä lauteilla

Saunan lempeä lämpö ja iholla helmeilevä hiki saavat ajatukset harhailemaan. Kokeile kiihkeää saunaseksiä. Kihelmöivä kuumuus sekä saunan salaperäinen hämäryys voimistavat aistinautintoja.

Teksti:
Anna Nummisto

Saunan lempeä lämpö ja iholla helmeilevä hiki saavat ajatukset harhailemaan. Kokeile kiihkeää saunaseksiä. Kihelmöivä kuumuus sekä saunan salaperäinen hämäryys voimistavat aistinautintoja.

Sauna on perinteisesti suomalaiselle pyhä paikka. Siksipä jotkut ovat sitä mieltä, ettei seksiä sovi sotkea saunaan, jossa toisinaan käydään vaikkapa kavereiden kesken sekaporukallakin.

Oman rakkaan ja kumppanin kanssa saunakokemus voi kuitenkin olla huikean eroottinen elämys. Hikiseen ja hengästyttävään saunaseksiin liittyy jotain salaperäisen alkukantaista ja kiihottavaa, kun hämärässä kaksi kosteaa vartaloa kietoutuvat toisiinsa. Oman kiihottavan lisänsä seksiin antaa saunan kuumuus, joka paitsi virittää aistit mutta myös pakottaa pitämään aktin nopeana ja kiihkeänä.

Saunan hämyssä on vanhan ajan tunnelmaa

Paras paikka harrastaa saunaseksiä on tietenkin hämyinen mökkisauna, jossa tuli räiskyy kiukaassa ja seinälaudoissa kimaltelevat pihkatipat. Lisää romanttista tunnelmaa kynttilöillä (muista paloturvallisuus) sekä löylytuoksuilla, erilaisilla öljyillä ja saunatyynyillä.

Sisusta saunasta hämyisä, koivuvihdantuoksuinen lemmenpesä, joka on tuo mökkiarkeen ripauksen luksusta. Pihatöistä tai vaikka marjanpoiminnasta väsyneet ja jomottavat lihakset nauttivat ensin hellästä pesusta sekä hitaasta hieronnasta saunan lempeässä löylyssä.

Voit myös vihtoa kumppaniasi lempeästi, tämä tehostaa verenkiertoa ja saa aistit heräämään. Voisiko kiihottavampaa esileikkiä ollakaan?

Saunaan sopivat seksiasennot

Jos lämpö tuntuu tukalalta, seksi saunassa voi olla yllättävä eläimellinen hetki, jossa himot vievät mennessään eikä liikoja sanoja sanota. Sauna kovine lauteineen ja liukkaine lattioineen houkuttaa ehkäpä erilaiseen seksiin kuin mihin makuuhuoneen puolella olette tottuneet – ja juuri se tekee saunaseksistä poikkeusellisen kiihottavaa ja hieman tuhmaa.

Parhaat asennot harrastaa seksiä saunassa ovat seisaaltaan tai sylikkäin. Voit esimerkiksi seisoessasi kumartua hieman eteenpäin ja antaa miehen työntyä sisääsi takaapäin, tai istua itse lauteen reunalla, jolloin mies on edessäsi seisaaltaan. Jos kuumuus ei saa teitä haukkomaan henkeänne, seksiä voi harrastaa myös sylikkäin istuen ylälauteella. Asettakaa suosiolla saunatyynyjä jalkojen ja takapuolen pehmikkeeksi.

Kuumuus lisää nautintoa

Jos seksi on mielessä jo saunaa lämmittäessä, kannattaa miettiä, kuinka kuumassa pystytte mukavasti olemaan hieman pidemmän ajan. Ethän halua, että teille tulee kesken lemmenleikkien liian tuliset paikat. Lämmitä sauna lempeäksi ja kosteaksi, jotta rakastellessa ei tule tunnetta, että happi loppuisi kesken. Lempeät löylyt saavat lihakset sopivasti rentoutumaan ja veren kiertämään oikeissa paikoissa.

Sauna on auttamatta liian kuuma, jos lauteilta on heti karattava ulos vilvoittelemaan. Saunassa rakastellessa on muutenkin hyvä pitää verkkainen rytmi, jotta sessio ei ala ottaa sydämestä. Lempeästi saunassa alkaneen aktin voi toki viimeistellä myös villisti pesuhuoneen puolella.

Seksiä luonnon helmassa

Suomalaiseen saunakokemukseen liittyvät olennaisesti myös pulahdus raikkaaseen järveen tai vilvoittelu pihanurmella. Seksiä kannattaa illan hämyssä kokeilla myös näissä paikoissa. Pulahdus viileään veteen yhdessä kumppanin kanssa voi olla todella eroottinen kokemus ja yhdyntä vedessä on helppoa, sillä kumppania on kevyt kannatella sylissä.

Kokeilkaa asentoa, jossa mies kaappaa naisen syliinsä ja tämä kietoo jalat miehen lanteille. Tässä asennossa peniksen tyvi hieroo klitorista juuri oikeasta kohdasta ja veden kannatuksen ansiosta miehen kädetkin ovat vapaina lisäämään nautintoa. Ympärillä keinuvat, paljasta ihoa hyväilevät aallot voimistavat kokemusta. Kiihottavaa saattaa olla myös ajatus siitä, että joku näkee teidät lempimässä rantavedessä tai vaikkapa omenapuiden katveessa.

Lähde: Bustle

Lue myös:

Masturboi suihkulla, ratsasta lauteilla… 6 vinkkiä kuumaan ja kosteaan saunaseksiin

Seksiä tuntemattoman kanssa ja peilin edessä – 12 seksikokemusta, jotka ehkä kannattaisi kokea edes kerran

X