Seksielämä

Tee se lohikäärmetyyliin tai rakastele dominoivasti ratsastaen – Game of Thronesin inspiroimat seksivinkit

Game of Thronesin vahvat naiset ottavat miehensä itsevarmasti ratsastaen. Miehet taas kellistävät himonsa kohteen pöydälle tai lumihankeen. Lue, miten siirrät kaikkien aikojen kuumimman tv-sarjan tunnelman makuuhuoneeseesi!

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Rakastele Game of Thrones -sarjan tyyliin hämärässä, mutta itsevarmasti.

Game of Thronesin vahvat naiset ottavat miehensä itsevarmasti ratsastaen. Miehet taas kellistävät himonsa kohteen pöydälle tai lumihankeen. Lue, miten siirrät kaikkien aikojen kuumimman tv-sarjan tunnelman makuuhuoneeseesi!

Game of Thrones on tämän hetken kuumin tv-sarja – monessa mielessä. Sarjassa ei nimittäin säästellä paljasta pintaan. Seksikohtauksia on paljon, ja ne ovat yksityiskohtaisia.

Listasimme Game of Thrones -henkiset seksivinkit, jotka pitävät tunnelman kuumana – vaikka talvi onkin tulossa.

Spoilerivaroitus: juttu sisältää pieniä juonipaljastuksia.

1. Leikitelkää kynttilänvalolla ja streariinilla

Westerosissa ei ole sähkövaloa, joten lemmiskely tapahtuu hämärässä, usein kynttilöiden ja soihtujen valossa. Hämyisä valo ja vartalolla tanssivat varjot tekevät tunnelmasta latautuneen. Jo se, että sammutat lamput ja sytytät taustalle kynttilöitä, tekee seksistä jännittävää.

Sen lisäksi, että Westerosissa rakastellaan pimeässä, seksissä on usein rajuja, sm-henkisiä piirteitä. Kun olette villillä tuulella, voitte leikitellä kynttilän steariinilla. Valuta pieni tippa kuumaa steariinia kumppanisi rinnalle. Tippa polttaa hetken, mutta jäähtyy nopeasti, ja aistit tuntuvat räjähtävän.

Ole kuitenkin varovainen kynttiläleikeissä. Pidä kynttilä kaukana vuodevaatteista ja verhoista. Älä pudota kuumaa steariinia ihokarvoille, nänneille tai sukuelimille. Karvoihin tarttunutta steariinia on vaikea poistaa, ja se voi aiheuttaa vammoja herkille ihoalueille.

2. Lemmiskelkää spontaanisti luonnossa

Yksi sarjan pakahduttavimpia juonikuvioita on Jon Snown ja villikansaan kuuluvan Ygritten rakkaustarina. Pari kapinoi ensin himoaan vastaan, mutta annettuaan periksi, puuhastelusta ei tule loppua. Jon ja Ygritte syventyvät toisiinsa vuoren huipulla, lumihangessa ja luolassa.

Seksi luonnossa on kiihottavaa paljastumisen riskin, ympäristön tuoksujen ja äänien vuoksi. Poiketkaa sivuun lenkkipolulta ja kokeilkaa spontaania pikaseksiä kannon päällä, puuta vasten tai mättäillä.

Seksi lumisessa vuoristossa on melkoista extremeä, mutta lämpötiloilla voi leikitellä myös kotona. Ottakaa yhdessä lämmin suihku ja rakastelkaa tämän jälkeen viileäksi tuuletetussa makuuhuoneessa.

Lämpötilan vaihtelu herkistää ihon ja saa kosketukset tuntumaan voimakkailta. Voit myös imeskellä jääpalaa tai minttupastillia ja kuljettaa viileää kieltäsi kumppanisi nänneillä ja vatsaa pitkin alemmas.

3. Kokeilkaa kosteita vesileikkejä

Vuoriston lisäksi Jon Snow ja Ygritte rakastelevat luolassa olevassa kuumassa lähteessä. Lohikäärmekuningatar Daenerys Targaryenin veli Viserys taas ottaa palvelijattarensa Doreahin kylpyammeessa, kun kynttilät lepattavat taustalla.

Seksi kylvyssä, suihkussa tai saunassa tekee ihosta liukkaan ja herkän, ja tunnelma on kirjaimellisesti kostea. Kun valaisette kylpyhuoneen kynttilöillä, pääsette hetkessä menneiden aikojen kylpylätunnelmaan.

Parhaiten ammeessa ja paljussa onnistuu asento, jossa nainen ratsastaa miehen päällä. Nainen voi myös nousta ja painaa ylävartalonsa ammeen reunaa vasten, kun mies työntyy hänen sisälleen takaapäin.

4. Heittäytykää pöydälle

Seksi ja valta kietoutuvat toisiinsa kohtauksessa, jossa punaiseksi papittareksi kutsuttu Melisandre viettelee rautavaltaistuinta hamuavan Stannis Baratheonin. Stannis tarkastelee neuvonantajiensa kanssa pöytää, jolla on Westerosin kartta. Melisandre tulee huoneeseen, muut poistuvat ja Stannis kellistää noitanaisen pöydälle pelinappuloiden päälle.

Seksi pöydällä on kokeilemisen arvoista. Kun nainen makaa tai istuu kovalla alustalla, miehen työnnöt tuntuvat voimakkaammilta kuin upottavaa patjaa vasten.

Testatkaa keittiösaareketta tai muuta tukevaa pöytää. Nainen voi nostaa jalkansa miehen harteille, jolloin penis osuu paremmin g-pisteeseen. Hän voi myös hyväillä klitoristaan itse.

Jos pöytä on niin korkea, että miehen on vaikea liikkua, kokeilkaa puoliseisovaa koira-asentoa. Tässä asennossa nainen seisoo ja nojaa pöytää vasten, kun mies ottaa hänet takaapäin. Kun nainen notkistaa selkäänsä, mies pääsee syvemmälle. Kun nainen suoristaa itseään, miehen on hillittävä tahtiaan.

5. Antaudu miehelle koira-asennossa…

Koiratyyli on Game of Thronesin suosituimpia seksiasentoja. Ensimmäisellä kaudella nähdään yksi tv-historian hätkähdyttävimpiä kohtauksia, jossa sisarukset Cersei ja Jamie Lannister rakastelevat syrjäisessä tornissa koira-asennossa. Tornin ikkunan taakse kiivennyt Bram Stark näkee tämän, ja Jamie työntää hänet alas.

Koira-asento on monen miehen suosikki, koska mies pääsee työntymään voimakkaasti syvälle naiseen. Ollessaan tuhmalla tuulella hän voi upottaa kätensä naisen hiuksiin ja läpsiä tämän pakaroita. Pieni kinkyily on kuin suoraan Westerosista.

Nainenkin muokata asentoa mieltymystensä mukaan. Hän voi seistä ja nojata seinää tai pöytää vasten, jos kontillaan oleminen rasittaa polvia. Nainen voi myös säädellä miehen tahtia levittämällä tai puristamalla jalkojaan yhteen.

Mies voi myös hyväillä naista takaapäin pelkillä käsillään. Tässä asennossa g-pisteen löytäminen on helppoa. Miehen tarvitsee vain työntää sormensa naisen sisään noin viiden sentin syvyyteen ja koukistaa sormeen itseään kohti, kuin tekisi kutsuvaa elettä. Tällainen kohtaus nähdään Game of Thronesissa, kun lordi Baelish opettaa bordellin naisia miellyttämään aatelisia.

6. …ota hänet villisti ratsastaen…

Game of Thrones on täynnä vahvoja naisia, jotka näyttävät valtansa myös sängyssä. Hevoskansan kuninkaan Khal Drogon vaimoksi myyty Daenerys Targaryen kesyttää villin miehensä ja osoittaa kaapin paikan. Drogo yrittää ottaa hänet takaapäin, mutta Daenerys kellistää Drogon ja sanoo ”tänä iltana minä olen kasvojesi yläpuolella”.

Ratsastusasennossa mies voi lepäillä ja ihailla naisen vartaloa. Nainen dominoi tilannetta, ja hänen on helppo saada orgasmi, sillä hän voi hyväillä klitoristaan käsin tai vibraattorilla.

Kun haluatte vaihtelua, kokeilkaa mielikuvituksellisia versioita asennosta. Voit keinua miehen päällä selkä häneen päin ja tarjota unohtumattomat näkymät. Voit olla myös sivuttain tai istua miehen syliin tuolilla, jolloin jalkasi saavat ponnistusvoimaa maasta.

7. …tai nautiskele hitaasti lohikäärmetyyliin

Lohikäärmeet ovat keskeinen osa Game of Thronesin mytologiaa. Niiden luullaan kuolleen sukupuuttoon, mutta Daenerys saa häälahjaksi kolme munaa, joista kuoriutuu lohikäärmeitä. Pedot kasvavat valtaviksi, ja Daeneryksesta tulee lohikäärmekuningatar, joka tappaa vihollisiaan tulta syöksevien liskojen selästä käsin.

Saatte makuuhuoneeseen autenttista Game of Thrones -tunnelmaa, kun testaatte lohikäärmeeksi nimettyä seksiasentoa. Siinä yhdistyvät sarjan seksikohtauksista tutut elementit: koira-asennon eläimellisyys ja koko vartaloa hyväilevä aistillisuus.

Lohikäärmeasennossa nainen makaa vatsallaan ja kohottaa takapuoltaan asettamalla tyynyn vatsansa alle. Mies työntyy hänen sisälleen takaapäin.

Asento on naiselle lempeä, sillä vaikka mies pääsee syvälle, hän ei voi liikkua rajusti. Parin vartalot koskettavat toisiaan päästä varpaisiin. Mies voi myös suudella naisen niskaa ja selkää, jotka ovat täynnä erogeenisiä pisteitä. Nainen taas voi kiusoitella miestä puristamalla jalkojaan yhteen, jolloin emätin hieroo penistä voimakkaasti.

8. Katsokaa silmiin ja pitkittäkää nautintoa

Game of Thronesin seksikohtaukset ovat ovat täynnä sanatonta kiihkoa. Daeneryksen ja Khal Drogon ensimmäinen rakastelukohtaus on unohtumaton, sillä pari katsoo toisiaan silmiin koko hitaan aktin ajan. Jon ja Ygritte ilmaisevat katseillaan himoa, rakkautta ja raivoa.

Yrittäkää joskus pitää silmiänne auki koko rakastelun ajan. Toisen kiihotuksen näkeminen on sytyttävää, niin myös hänen katseensa kohteena oleminen.

Satsatkaa pitkään esileikkiin ja herkistykää tarkkailemaan toistenne eleitä. Pitkittäkää rakastelua sietämättömyyden rajoille ja pitäkää välillä taukoja. Pitäkää silmänne auki loppuhuipennukseen asti, ja koette orgasmin lisäksi syvää henkistä yhteyttä.

Lähteet: GQ Magazine, Modern Whiz, Popsugar

Lue myös:

Näin toteutatte elokuvien kiihottavimmat seksikohtaukset kotona

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Kyllästyttääkö perusseksi? Mitä jos kokeilisit jotain ihan uutta sm-tyyliin

Masturboi suihkulla, ratsasta lauteilla – 6 vinkkiä kuumaan ja kosteaan saunaseksiin

Testaa:

Kuka Game of Thronesin vahvoista naishahmoista olet?

X