Seksielämä

Tekeekö mielesi rietasta vai hellää seksiä? Parhaat seksiasennot eri tunnelmiin

Intiimit yksityiskohdat paljastavat seksiasennot sopivat tuhmaan tunnelmaan. Hellinä hetkinä taas on ihana rakastella sylikkäin ja kuunnella kumppanin sydämenlyöntejä. Mikä näistä 10 asennosta tuntuu tänään parhaalta?

Teksti:
Janica Brander

Intiimit yksityiskohdat paljastavat seksiasennot sopivat tuhmaan tunnelmaan. Hellinä hetkinä taas on ihana rakastella sylikkäin ja kuunnella kumppanin sydämenlyöntejä. Mikä näistä 10 asennosta tuntuu tänään parhaalta?

Seksiasentoja kannattaa vaihdella tunnelman mukaan. Hitaat asennot, kuten lusikka ja lähetyssaarnaaja, sopivat läheisiin hetkiin. Koiratyyli ja 69 taas nostattavat hekuman huippuunsa, kun olette tuhmalla tuulella.

Listasimme parhaat asennot niin villeihin kuin helliin hetkiin. Millä tuulella sinä olet tänään?

Kun olette riettaalla tuulella: koira-asento ja 69

Koira-asento on nimensä mukaisesti eläimellinen. Tässä asennossa mies voi työntyä syvälle naiseen, ihailla tämän pakaroita ja keinuttaa lantiotaan railakkaasti.

Koiratyylissä mies hallitsee tilannetta, ja nainen voi nauttia siitä tunteesta, että kumppani ottaa hänet. Jos kaipaatte tuhmaa SM-henkistä tunnelmaa, mies voi läpsiä naisen pakaroita ja vetää tätä hiuksista.

Koira-asento voi myös helpottaa naisen laukeamista, sillä penis osuu voimakkaasti g-pisteeseen. Lisäksi mies tai nainen itse voi hyväillä naisen klitorista.

Toinen riettaaseen tunnelmaan sopiva asento on klassinen 69, jossa molemmat antavat toisilleen yhtä aikaa suuseksiä. On kiihottavaa yrittää pidätellä omaa laukeamistaan samalla, kun hukuttaa kasvonsa toisen intiimialueille.

Jos niskanne väsyvät asennossa, jossa toinen makaa selällään ja toinen on vatsallaan tämän päällä, testatkaa asentoa kylkimakuulla. Kun nojaatte toistenne alemman jalan sisäreittä vasten, ette joudu kurottelemaan.

Kun olette vihaisia: sovintoseksiä seinää vasten

Seksi on joskus paras tapa purkaa aggressioita. Kun riitelette, kokeilkaa kosteaa sovintoseksiä suihkussa. Vesi kirjaimellisesti viilentää kiehuvat tunteet, ja kasvoille valuvat pisarat saavat hetken tuntumaan intohimoiselta.

Painakaa toisenne vuorotellen kovaa kaakeliseinää vasten ja jatkakaa kamppailua rakastellessanne. Hukuttakaa toisenne kielisuudelmiin, raapikaa toisianne ja tukistelkaa toistenne märkiä hiuksia.

Kun haluatte hullutella: kottikärryt tai leija

Kottikärry- ja leija-asento sopivat hetkiin, jolloin haluatte kokeilla jotain akrobaattista ja villiä. Molemmat asennot ovat mielikuvituksellisia, ja nainen kokee ihanaa painottomuuden tunnetta, kun mies kannattelee häntä.

Kottikärryasennossa nainen on kontillaan lattialla ja mies seisoo hänen takanaan. Mies nostaa naisen jalat ja alavartalon ylös käsiensä varaan, ja nainen tukee käsiään lattiaan.

Leija-asennossa nainen seisoo miehen edessä, ja mies ottaa häntä käsistä kiinni. Nainen ojentuu eteenpäin ja roikkuu ilmassa samalla, kun mies rakastelee häntä takaapäin ja pitää häntä käsistä kiinni.

Kun kaipaatte läheisyyttä: lähetyssaarnaaja

Klassinen lähetyssaarnaaja on ihanan intiimi aseto. Voitte painautua toisiinne päästä varpaisiin, katsoa toisianne silmiin ja suudella.

Lähetyssaarnaajaa on myös helppo muokata. Mies voi vetää itseään eteenpäin, kunnes naisen kasvot ovat hänen rintansa kohdalla. Asentoa kutsutaan CAT-tekniikaksi (coital alignment technique eli kohdistettu yhdyntäasento), ja se on kehitetty naisen nautinnon lisäämiseen. Asennossa penis ei liiku sisään ja ulos, vaan se hieroo klitorista ylhäältä alas.

Jos nainen kaipaa kiihotusta g-pisteeseen, hän voi asettaa lantionsa alle tyynyjä tai nostaa jalkansa miehen harteille. Kun lantio nousee, penis osuu paremmin naisen herkkiin kohtiin, ja miehen on helpompi liikkua.

Kun olette laiskalla tuulella: lusikka

Lusikka on intiimi, romanttinen ja hellä seksiasento. Klassisessa lusikassa nainen makaa kyljellään ja mies työntyy hänen sisälleen takaapäin.

Mies ei voi liikkua lusikassa kovin nopeasti, joten nainen ehtii kiihottua rauhassa. Mies voi suudella naisen niskaa ja hyväillä hänen rintojaan ja klitoristaan. Jotta hyväily olisi helppoa, oikeakätisen kannattaa maata vasemmalla kyljellään ja päinvastoin.

Vaikka lusikka on hidas ja hellä asento, sen on kaukana tylsästä. Naisen jalat painautuvat yhteen, jolloin emätin tuntuu kiihottavan tiukalta. Jalkojen yhteen puristaminen voi auttaa myös naista saamaan orgasmin helpommin. Lisäksi penis osuu voimakkaasti naisen g-pisteeseen.

Kun aikaa on vain pari minuuttia: pikaseksiä pöydällä

Pöydällä lemmiskely sopii hetkiin, jolloin haluatte nopeasti hekuman huipulle. Teidän ei tarvitse edes riisuutua. Riittää, kun mies laskee housut alas ja nainen vetää pikkuhousujaan hieman sivuun.

Pöytä on hyvä paikka pikaseksille, sillä miehen on helppo liikkua, kun nainen ei ole pehmeällä patjalla, vaan tukevalla alustalla. Myös nainen tuntee miehen työnnöt voimakkaammin, ja molemmat voivat saada orgasmin nopeammin kuin sängyssä.

Nainen voi istua pöydän reunalla, jolloin hän voi puristella miehen pakaroita ja vetää tämän tiukasti itseään vasten. Jos mies haluaa liikkua nopeammin, nainen voi laskeutua selälleen. Mies voi tukea hänen jalkojaan käsillään tai nostaa ne harteilleen. Nainen voi myös seistä ja nojata pöytää vasten, kun mies rakastelee häntä takaapäin.

Kun etsitte kosmista yhteyttä: syliasento

Seksi sylikkäin eli lootusasento mahdollistaa läheisen ja rauhallisen seksin. Mies istuu lattialla jalat ristissä, nainen istuu hänen päällään ja kietoo jalkansa miehen ympärille. Voitte painautua täydellisesti toisiinne, suudella ja katsoa toisianne silmiin.

Asennon juju on hengityksessä ja sydämenlyönneissä. Molempien hengitys virtaa vapaasti, koska kumpikaan ei makaa toiseen päällä.

Keskittynyt, rauhallinen hengitys ja kumppanin sydämenlyöntien kuunteleminen herkistävät tuntoaistin ja saavat pienetkin liikahdukset tuntumaan voimakkailta. Moni pari kokeekin syliasennossa syvää henkistä ja fyysistä yhteyttä.

Kun nainen haluaa ottaa ohjat: lehmityttö

Mies on monissa seksiasennoissa aktiivisempi osapuoli, mutta lehmitytössä nainen määrää tahdin. Ratsastaessaan miehen päällä nainen voi päättää, kuinka syvälle hän päästää peniksen ja kuinka nopeasti hän liikkuu. Jos nainen kaipaa dominointia, hän voi sitoa miehen kädet – tämä ei varmasti vastustele.

Ratsastusasennossa naisen on helppo hyväillä myös klitoristaan. Mies taas voi puristella naisen pakaroita ja ihastella edessään keinuvaa vartaloa. Asento mahdollistaa myös tiiviin katsekontaktin.

Jos nainen haluaa työntöihin enemmän voimaa, mies voi istua tuolilla tai portaalla. Tällöin naisen jalat yltävät maahan, ja hän saa kovasta alustasta ponnistusvoimaa.

Ollessaan erityisen tuhmalla tuulella nainen voi ratsastaa selin mieheen. Käänteisessä lehmitytössä penis osuu hyvin g-pisteeseen, eikä mies unohda näkyä koskaan.

Lähteet: I Diva, Women´s Health

Lue myös:

Haluatko rajua seksiä? Kokeile näitä asioita, kun olette villillä tuulella

Vinkit rakkausseksiin – näin syvennätte suhdettanne hellyyden avulla

7 sopivasti tuhmaa asentoa, jotka takaavat orgasmin – kokeile naistensatulaa tai keinutuolia

Näin nainen nauttii syvästä yhdynnästä – 5 parasta asentoa

Jalka harteilla, pää alaspäin… Näitä uskomattomia seksiasentoja on pakko testata!

X