Ihmissuhteet

Mitä sait kumppaniltasi lahjaksi? Tämän se kertoo parisuhteestanne

Lahjat kertovat usein paljon antajastaan. Kumppanilta saatu lahja saattaa paljastaa paljonkin siitä, mitä hän ajattelee sinusta ja millainen suhteenne on.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kumppanin antaman lahja voi paljastaa enemmän kuin etukäteen osaisi ajatella.

Lahjat kertovat usein paljon antajastaan. Kumppanilta saatu lahja saattaa paljastaa paljonkin siitä, mitä hän ajattelee sinusta ja millainen suhteenne on.

Kaikissa lahjoissa idea on tärkeämpi kuin lahjaan käytetyn rahan määrä. Tämä pätee myös kumppanilta saatuun lahjaan. Esimerkiksi kumppanin itse tekemä runo lämmittää luultavasti huomattavasti enemmän kuin jokin kallis mutta hätäisesti ja ilman ajatusta valittu lahja.

Mitä sinä sait lahjaksi rakkaaltasi? Listasimme suositut lahjat ja niiden merkitykset.

Elektroniikka on käytännöllisen kumppanin antama lahja

Elektroniikka ei ole kaikista romanttisinta, mitä lahjapaketista voi löytyä. Se kuitenkin kertoo, että kumppanisi on käytännöllinen ja maanläheinen. Luultavasti olet itse samanlainen. Ja hyviä uutisia: jos kumppanisi lahja miellytti sinua, teillä saattaa olla edessänne hyvin pitkä yhteinen tulevaisuus.

Seksikäs lahja on merkki intohimosta tai sen puutteesta

Seksikkäät lahja, kuten alusvaateet, voivat merkitä kahta ääripäätä. Seksikäs lahja voi olla merkki siitä, että kumppanisi arvostaa suhteenne fyysistä puolta ja pitää sinua upeana rakastajana. Jos taas seksielämänne on hiljaista, kumppani saattaa toivoa lahjansa tuovan välillenne lisää intohimoa ja kuumia hetkiä.

Hemmottelulahja viestii huomaavaisuudesta

Saitko rakkaaltasi lahjaksi hemmottelulahjan, kuten hieronnan, pedikyyrin tai manikyyrin? Se kertoo, että kumppanisi on hyvin huomaavainen ja välittää sinun hyvinvoinnistasi. Hän kokee, että ansaitset hemmottelua. Suhteessanne onkin luultavasti huolehtimista ja huomaavaisuutta puolin ja toisin.

Yhteinen elämys kertoo syvistä tunteista

Yhteisen elämyksen, kuten matkan, antaminen lahjaksi kertoo syvistä tunteista. Kumppanisi näkee, että teillä on yhteinen tulevaisuus. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja tehdä sinut onnelliseksi. Rakkaasi osoittaa lahjallaan, että hän haluaa pitää suhteenne jännittävänä ja raikkaana.

Itse tehty lahja paljastaa avoimuuden

Itse tehty lahja on loistava tapa paljastaa jotain itsestään kumppanille. Uniikin, itse tehdyn lahjan saaminen kumppanilta kertoo, että avoimuus on yksi suhteenne parhaita puolia. Se kertoo, että kumppanisi uskaltaa olla edessäsi haavoittuva ja paljastaa sinulle itsensä aidoimmillaan.

Luova lahja on merkki suhteen hauskuudesta ja huolettomuudesta

Kirjoittiko kumppanisi sinulle runon tai esittikö hän sinulle säveltämänsä kappaleen? Se on merkki hauskasta ja huolettomasta suhteesta. Se myös osoittaa, että osaatte suhteessanne elää hetkessä. Luultavasti ette ole perinteisimpiä pareja vaan luotte itse omat sääntönne suhteessanne.

Huolehtivainen kumppani ostaa lahjaksi kauan sitten mainitsemasi asian

Jos kumppanisi ostaa sinulle lahjaksi jotain, josta olet maininnut hänelle kauan sitten, hän osoittaa lahjallaan olevansa hyvin huolehtivainen ja rakastava. Luultavasti suhteessanne onkin paljon välittämistä ja toistenne hyvinvointi ja onni ovat jatkuvasti mielessänne.

Hyvin henkilökohtainen lahja kertoo sitoutumisesta

Teettikö kumppanisi sinulle lahjaksi valokuva-albumin tai kehystetyn valokuvan? Hyvin henkilökohtainen lahja on merkki sitoutumisesta. Lisäksi tällainen lahja on äärimmäisen suloinen. Rakkaasi haluaa todella koskettaa sydäntäsi lahjallaan. Luultavasti suhteenne onkin hyvin lämmin ja läheinen.

Vaatteen hankkiminen kumppanille vaatii hieman ajatusta

Vaatteen ostaminen vaatii sitä, että kumppanisi tuntee tyylisi ja tietää vaatekokosi. Sinun kannattaa arvostaa sitä, että rakkaasi on käyttänyt lahjaasi hieman ajatusta, vaikka kaikista persoonallisin lahja vaate ei ole. Kenties suhteenne on kuin rakkaasi lahjakin: varsin mukava.

Korun antaja haluaa tehdä sinuun vaikutuksen

Jos kumppanisi antaa sinulle lahjaksi korun, hän haluaa sinun hihkaisevan ”vau” heti lahjan nähdessäsi. Koru on sellainen lahja, joka saatetaan antaa vaikeuksien voittamisen jälkeen merkiksi siitä, kuinka merkittävä oma kumppani on.

Lahjakortti saattaa olla merkki etäisyydestä

Lahjakortti voi olla avokätinen lahja. Persoonallisuutta ja ajatusta siinä on kuitenkin monia muita lahjoja huomattavasti vähemmän. Lahjakortti saattaakin olla merkki etäisyydestä. Tai sitten olet vain nirso lahjojen suhteen ja kumppanisi haluaa pelata varman päälle.

Viime hetken paniikkiostos ei välttämättä ole merkki huonosta suhteesta

Saitko lahjaksi jotain todella erikoista, jota et todellakaan olisi tarvinnut tai edes halunnut? Jos lahja ei kuitenkaan pahoittanut mieltäsi, kyse tuskin on mistään sen kummemmasta kuin että kumppanisi ei vain kerta kaikkiaan osaa ostaa lahjoja. Siksi hän panikoituu ja ostaa lopulta sen, mitä viime hetkellä sattuu käteensä saamaan.

Lähteet: Little Things, Your Tango

X