Ihmissuhteet

Näin erotat tosissaan olevan kumppaniehdokkaan ja pelimiehen Tinderissä

Etsitkö Tinderistä hetken heilaa vai pidempiaikaista kumppania? Näillä vinkeillä erotat potentiaalisen tosirakkauden pelimiehestä.

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
Istock

Tinder-kuvia katsoessa kannattaa kiinnittää niissä esiintyvän ihmisen lisäksi huomiota myös siihen, mitä muuta kuvassa näkyy. Se voi paljastaa kuvan kohteesta yllättävän paljon.

Etsitkö Tinderistä hetken heilaa vai pidempiaikaista kumppania? Näillä vinkeillä erotat potentiaalisen tosirakkauden pelimiehestä.

Kivan näköinen tyyppi, kumpaankohan suuntaan kannattaisi pyyhkäistä?

Mobiilideittipalvelu Tinderissä potentiaalisen kumppanin hyväksyminen tai hylkääminen on yhdestä sormen liikkeestä kiinni, eikä parista kuvasta ja lauseesta koostuva profiili anna ainakaan liikaa tietoa toisesta.

Mistä siis voisi mitenkään tietää, onko kuvassa hymyilevä kaveri naisia kaatava pelimies vai potentiaalinen kumppaniehdokas?

Listasimme muutaman merkin, joiden avulla voit selvittää, millainen mies on… noh, miehiään.

Lue myös profiilin tekstiosuus

Tinder on ihanan (ja toisaalta kamalan) mutkaton palvelu. Pitkät treffi-ilmoitukset, joihin ennen kirjoitettiin koko elämänhistoria sekä muutama sitaatti lempielokuvasta tai -kirjasta, ovat historiaa. Moderni Tinder-profiili on lyhyt, ytimekäs ja suoraviivainen. Kun tietoa on vähän, joka sana kannattaa lukea tarkkaan ajatuksella.

Jos profiilissa viitataan hauskanpitoon, seikkailuun, tai että mies on paikkakunnallasi vain lyhyen aikaa, voit olla varma, että tämä kaveri ei etsi vakituista kumppania.

Tarkkaile, miten mies aloittaa keskustelun

Et voi päätellä mitään siitä, kumpi teistä lähettää ensimmäisen viestin. Miehen mahdollinen yli-innokkuus kannattaa kuitenkin panna merkille.

Pelimies paljastaa usein korttinsa avoimesti, siksi sinun on hyvä kuulostella, millaisille urille mies haluaa keskustelun johdattaa. Yleensä pelimiehen kanssa leppoisa rupattelu kääntyy hyvin vikkelästi ”itse asiaan”, joten jos mies lähettää sinulle heti matchin syntymisen jälkeen viestin, jossa hän kehuu seksikästä ulkomuotoasi tai valittaa, kuinka yksinäinen hän juuri nyt on, voit olla aika varma, ettei tyypillä ole halua tutustua sinuun kuin pintapuolisesti ilman vaatteita.

Viivyttele, näet jaksaako hän odottaa

Pelurilla on mielessä vain seksi, siksi hänellä ei ole aikaa eikä mielenkiintoa jaaritella perheestäsi tai työstäsi. Miestä saattaa kiinnostaa harrastuksesi, sikäli mikäli siihen liittyy mahdollisuus saada esimerkiksi kuumaa kuvamateriaalia sinusta syväkyykkäämässä tai suppailemassa bikineissä, mutta ajatuksesi ovat hänelle ajanhukkaa. Niinpä pelimies usein ehdottaa tapaamista hyvin varhaisessa vaiheessa.

Pienen testin paikka onkin antaa tyypin hieman odottaa. Jos hän malttaa tyytyä sähköpostitteluun tai soitteluun aluksi, voit olla aika varma, että hän on aidosti halukas tututustumaan sinuun. Pelimies nimittäin siirtyy vikkelästi seuraavaan kukkaan, jos mettä ei ala herua heti…

Pika-analysoi profiilikuvat

Muistatko deitti-ilmoitukset, jotka päättyivät lauseeseen ”Ps. Kuva ois kiva”? Nyt olemme hieman päinvastaisessa tilanteessa – Tinderissä kuvaärsykettä on vähän liikaakin. Deittiäppiä selaillessa huomio kiinnittyy pelkkään ulkoiseen olemukseen ja valitettavasti komeiden adonisten tiirailuun saattaa turtua. Toki rima saakin olla korkealla, eikä kaikenlaisten karvajormien katseisiin kannata vajota vain sen takia, että ”olisi edes joku”. Siispä tarkastele kuvia hieman kriittisesti, jos et ole etsimässä seuraa vain seuraavaksi yöksi.

Sen sijaan, että uppoaisit suklaanruskeisiin silmiin, tutki miltä kuva näyttää ja minkälainen fiilis niissä on. Mitä miehen elekieli sanoo? Entä mitä tapahtuu taustalla? Ovatko miehen kuvat pelkkiä peilin kautta otettuja selfieitä vai kertovatko ne jotain hänen elämästään? Katseesi harjaannuttua huomaat, että huvijahtiin nojaileva vilkkusilmä ei välttämättä ole samalla asialla, kuin nuotion äärellä makkaraa paisteleva ruutupaitajannu.

Siivoa oma profiilisi

Sitä saa mitä tilaa, vai mitä? Jos sinua lähestyvät kaikenmaailman kujakollit rasvaisine ehdotuksineen, kannattaa kiinnittää myös huomiota siihen, millaisen kuvan annat itsestäsi Tinderissä. Ei ole mitään syytä peitellä sitä, mitä luoja on sinulle antanut, mutta avonainen toppi, siiderimuki ja festarilava taustalla kertovat tietynlaista tarinaa.

Mihin suuntaan itse kohdallasi pyyhkäisisit, jos olisit etsimässä pidempiaikaista kumppania tositarkoituksella?

Lähteet: Top Romp, Her Campus

Lue lisää:

Näin löydät sinulle täydellisen kumppanin Tinderistä

Keski-ikäiset sinkut – Näin löydät elämäsi treffit Tinderissä

Nettideittailu – Näin luot toimivan treffi-ilmoituksen

X