Anna Puu Linnan juhlat
Anna edustaa Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa julkisesti kumppaninsa, musiikkituottaja Jukka Immosen, 40, kanssa.
Julkkikset

Anna Puu Linnan juhliin futuristisessa muotiluomuksessa – edustaa ensimmäistä kertaa julkisesti tuottajarakkaansa Jukka Immosen kanssa

Laulaja Anna Puu asteli Linnan juhliin Teemu Muurimäen suunnittelemassa, futuristisessa muotiluomuksessa. Annan seurassa juhliin saapui hänen kumppaninsa, musiikkituottaja Jukka Immonen.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia, OM-arkisto

Laulaja Anna Puu, 36, asteli Linnan juhliin näyttävässä ja futuristisessa Teemu Muurimäen suunnittelemassa muotiluomuksessa.

Toispuoleisen, oranssinpunaisen iltapuvun materiaali on marocaine-silkki. Puvun toteutuksesta vastaa ompelija Sari Hörkkö ja asun kiiltävän, rosterista valmistetun korsettiosan toteutuksesta korumuotoilija Anu Ek. Korsetin valmistukseen käytetty suomalainen rosteri eli ruostumaton teräs on valmistettu kierrättäen vanhaa romurosteria. Annan stailauksesta Linnaan on vastannut stylisti Vesa Silver.

Anna Puu

Anna Puun upea puku on marocaine-silkkiä.

– Anna Puun puvussa itse tykkään ja olen tyytyväinen siihen, että puvussa on todella selkeät ja pelkistetyt linjat. Se näyttää todella yksinkertaiselta. Lisäksi siinä on huikea materiaali. Päälleppäin ei näy ainuttakaan tikkausta. Ei kuitenkaan ollut aivan yksinkertainen asia, miten ja mihin puvun metalliosa kiinnittyy niin, että puvun saa puettua päälle. En ole tehnyt ennen mitään vastaavaa. Metallikorsetin alla on kankainen korsetti, jossa metallikorsettiosuus on kiinni. Metallikorsettiin on tehty sivuun sauma, jossa on saranat. Tämä mahdollistaa sen, että korsetti aukeaa ja sen voi pukea päälle. Puvussa on monia yksityiskohtia, joita olen joutunut miettimään, asun suunnittelija Teemu Muurimäki kertoo.

Anna Puu

Anna Puun puvussa on monia yksityiskohtia, jotka vaativat suunnittelija Teemu Muurimäeltä miettimistä.

Anna edustaa Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa julkisesti kumppaninsa, musiikkituottaja Jukka Immosen, 40, kanssa. Jukka valitsi ylleen Linnaan 80 vuotta täyttävän Turo Tailorin kolmiosaiseen, hänen mitoillaan valmistetun Turo 80 -juhlapuvun.

Anna Puu Linnassa ensimmäisen kerran, Jukalle jo toinen kerta juhlissa

Anna nähdään Linnan juhlissa tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Jukka sen sijaan saapui vuonna 2011 itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle silloisen avopuolisonsa, laulaja Jenni Vartiaisen kanssa.

Jenni Vartiainen ja Jukka Immonen

Jenni Vartiainen ja Jukka Immonen saapuivat yhdessä Linnan juhliin vuonna 2011.

Lue kaikki vuoden 2018 Linnan juhlista täältä!

X