– Tärkeintä lopulta oli, että menimme naimisiin, Anna Puu sanoo
– Tärkeintä lopulta oli, että menimme naimisiin, Anna Puu sanoo.
Julkkikset

Anna Puu oli varannut häitään varten viinitilan Italiasta, mutta paikka vaihtui omaan olohuoneeseen: ”Oli pakko päästää irti siitä unelmasta”

Anna Puun suunnitelmat ovat menneet viime vuosina monella tavalla uusiksi. Kaipuu toiseen lapseen syttyi täysin yllättäen, ja häät puoliso Jukka Immosen kanssa toteutuivat aivan eri tavalla kuin alun perin oli tarkoitus.
Teksti: Miia Siistonen Kuvat: Liisa Valonen, OM-arkisto ja Jukka Alasaari

Ehei, en minä ole keski-ikäinen! Anna Puu, 40, heläyttää. Siihen on hänen laskuoppinsa mukaan vielä kymmenkunta vuotta. Siis jos keski-iän ajatellaan alkavan suunnilleen elämän puolivälissä.

Anna on nimittäin pitkäikäistä sukua. Mummun sisko kuoli juuri himpun alle satavuotiaana, isoäidit ovat 88- ja 86-vuotiaina väkevästi voimissaan. Vanhempi heistä kapuaa yhä ostoskasseineen päivittäin portaita neljännen kerroksen asuntoonsa. Varsinainen teräsmuori!

Virtaa piisaa Annallakin. Viisi vuotta sitten hän julisti aikovansa olla fabulous at forty, upea nelikymppisenä. Anna oli tuolloin julkaissut Nälkäinen sydän -albumin ja vetänyt elämänsä keikan Flow-festivaaleilla. Palaset tuntuivat viimein loksahtaneen paikoilleen niin uralla kuin yksityiselämässäkin. Pikkulapsen äitinä vietettyjen vuosien jälkeen piti alkaa itsenäisempi ja itsekkäämpi elämänvaihe. Piti keskittyä luovaan työhön ja matkustella perheen kanssa.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X