Julkkikset

Antti Tuiskun ja Kalle Lindrothin syvä ystävyys: ”Kalle on ollut mulle niin kuin veli”

Tuoreessa elämäkerrassaan laulaja Antti Tuisku hehkuttaa ystäviään ja työtovereitaan Kalle Lindrothia, Jurek Reunamäkeä ja Carla Ahoniusta. Ystävillä on ollut suuri merkitys Antin uralla, mutta ennen kaikkea he ovat olleet tukena silloin, kun on ollut vaikeaa.

Teksti:
Anniina Nirhamo
Kuvat:
Hanna-Kaisa Hämäläinen

"Mä aina sanon, että joillain ihmisillä on ikään kuin valo otsassa, ja Antilla se loisti kirkkaana", kuvailee Carla Ahonius kirjassa hetkeä, jolloin he tapasivat Antti Tuiskun kanssa.

Tuoreessa elämäkerrassaan laulaja Antti Tuisku hehkuttaa ystäviään ja työtovereitaan Kalle Lindrothia, Jurek Reunamäkeä ja Carla Ahoniusta. Ystävillä on ollut suuri merkitys Antin uralla, mutta ennen kaikkea he ovat olleet tukena silloin, kun on ollut vaikeaa.

Poptähti Antti Tuiskun, 34, tuoreessa elämäkerrassa Antti Tapani pääsevät esille myös Antin luottoystävät Kalle Lindroth, Carla Ahonius sekä Jurek Reunamäki.

Kalle ja Jurek ovat myös suuressa roolissa Antin musiikin luomisessa. Carlan kanssa Antti tutustui Idols-aikoina, kun Carla työskenteli toimittajana. Myöhemmin Carla on ollut Antin promoottorina ja stailistina.

”Kalle on rauhoitellut mua”

Antti Tuisku kuvailee elämäkerrassaan, että Kalle Lindroth on hänelle kuin veli.

Netin keskustelupalstoilla on kiertänyt vuosia huhu, että Antti ja Kalle olisivat pari. Kun Antti oli Kallen häissä bestmanina, hän ajatteli, että huhut loppuisivat.

Vielä hiljattain Antin äidiltä on kuitenkin kysytty, tuleeko Kalle viettämään heille joulua.

”Äiti oli todennut, että Kalle on naimisissa, ei kannata uskoa kaikkea netistä lukemaansa”, Antti kertoo kirjassaan.

Antti kertoo, että he ovat Kallen kanssa auttaneet ja tukeneet toisiaan monissa asioissa. Viime vuosina he ovat tehneet yhä enemmän musiikkia yhdessä.

”Vaikka olen monessa asiassa Kallelle isoveli, niin on se joissain asioissa myös toisin päin. Kalle on rauhoitellut mua ja mie olen oppinut siltä tosi paljon ihmissuhteista.”

”Tuli sellainen molemminpuolinen ihastuminen”

Kalle tutustutti Antin tuottaja Jurek Reunamäkeen. Tämän jälkeen Antin ura lähti uuteen nousuun En kommentoi -albumin myötä.

Jurek kertoo kirjassa, että heillä klikkasi Antin kanssa heti. He kokivat olevansa monella tavalla samalla aaltopituudella ja he ystävystyivät nopeasti.

”Tuli sellainen molemminpuolinen ihastuminen, että vitsi mikä tyyppi.”

”Joillain ihmisillä on valo otsassa”

Nykyisin muun muassa Cheekin, Jenni Vartiaisen ja Chisun managerina työskentelevä Carla Ahonius saa myös äänen Antin elämäkerrassa. Hekin löysivät toisistaan nopeasti ystävät.

”Mä aina sanon, että joillain ihmisillä on ikään kuin valo otsassa, ja Antilla se loisti kirkkaana. Meillä synkkasi täydellisesti”, Carla kertoo kirjassa.

Carla on ollut Idolsista asti tärkeä ihminen Antin elämässä, ja Antti Carlan. Carla on myös asunut joskus Antin luona ja Antti on asunut osittain Carlan vanhempien luona silloin, kun hänellä on ollut vaikeaa.

”Me puhutaan Antin kanssa yhä asioista, joista me ei puhuta kellekään muulle”, Carla kertoo.

”Antti on auttanut mua myös ammatillisesti pääsemään tähän pisteeseen. Antti piti mun puolia, kun kukaan muu ei pitänyt.”

Sosiaalinen Antti kertoo kirjassa kärsineensä läheisriippuvuudesta, menettämisen ja yksinjäämisen pelosta. Carla on ollut suuressa roolissa siinä, että Antti on hakeutunut terapiaan käsittelemään asiaa.

X