Artistin työssään Arja haluaa herätellä ihmisiä kuuntelemaan heidän omaa sisintään.
Artistin työssään Arja haluaa herätellä ihmisiä kuuntelemaan heidän omaa sisintään.
Julkkikset

Arja Korisevalla on keinonsa, joilla liekki palaa pitkässäkin liitossa: ”Ei voi vain ajatella, että kyllä tuo minusta tykkää!”

Laulaja Arja Koriseva ja hänen Pekka-puolisonsa eivät ole koskaan pitäneet parisuhdettaan itsestäänselvyytenä. Kolmen lapsen vanhemmat ovat alusta asti huolehtineet siitä, että heille jää myös kahdenkeskistä aikaa.
Teksti: Terhi Harper Kuvat: Liisa Valonen ja Arja Korisevan kotialbumi

Toiveiden sanoittaminen ääneen pakottaa jotakin itsessä liikkeelle. Tähän laulaja ja viihdetaiteilija Arja Koriseva, 57, on aina uskonut. Osallistuessaan Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2020 Arja laittoi merkille, että oli artistijoukon ainoa, joka ei ollut vielä sanoittanut tai säveltänyt omia kappaleitaan. Yhteiset keskustelut Satulinnassa johtivat lopulta hetkeen, jolloin tuntui oikealta lausua julki pitkäaikainen haave omien lauluntekstien kirjoittamisesta.

Haaveen kuuli myös sanoittaja-säveltäjäkolmikko Eija Hinkkala, Antti Kleemola ja Samuli Turunen.

– Ihanaa! Vihdoin joku patistaa minua, oli ensimmäinen ajatukseni, kun Eija keväällä ehdotti minulle yhteistä sävellys- ja sanoitusretriittiä kotonani Toivakassa. Liian kauan olin lykännyt kirjoittamista, mutta nyt rinnallani olivat ammattilaiset, jotka uskoivat unelmaani.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X