– Loman alkaessa olin yllättävän väsynyt, Maaret Kallio sanoo ja uskoo monen tunteneen tänä vuonna samoin. – Koronan ja Ukrainan sodan takia kehomme ovat olleet pitkään pelkotilassa.
– Loman alkaessa olin yllättävän väsynyt, Maaret Kallio sanoo ja uskoo monen tunteneen tänä vuonna samoin. – Koronan ja Ukrainan sodan takia kehomme ovat olleet pitkään pelkotilassa.
Julkkikset

Maaret Kallio pelkää saavansa kuraa niskaan, koska puhuu parisuhteiden puolesta: ”Ikävienkin kokemusten jälkeen toivomme uutta läheistä suhdetta”

Viime vuoden aikana psykoterapeutti Maaret Kallio on kohdannut elämässään ennen kokemattomia asioita. Suru ja uudet tunteet vaativat vastavoimikseen rauhaa ja mielen väljyyttä.
Teksti: Minna Juti Kuvat: Liisa Valonen ja Maaret Kallion kotialbumi

Onko tämä ihminen ollenkaan psykoterapeutti Maaret Kallio?

Hänethän tunnetaan visusti roolissaan pysyvänä ammattilaisena, joka antaa asiallisia haastatteluja ja kirjoittaa voimaannuttavia kolumneja. Hänellä on rauhallinen ääni, hieman viipyilevä puhetapa ja vakaasti katsovat vaaleansiniset silmät.

Nyt tämä hillitty lady loikkii vaaleanpunainen pitsimekko yllään valokuvaajan studiossa ja kiljahtelee innosta huomatessaan, miten hauskasti mekon helma heilahtaa joka hypyllä. Lisäksi juuri on kerrottu, että hän osallistuu MTV3:lla pian alkavaan Tanssii tähtien kanssa -kisaan.

– Olen perusolemukseltani vähän melankolinen, hän myöntää ja vahvistaa, ettei ole koskaan ennen suostunut julkisuuteen muutoin kuin työssään.

Sitten hän vähän virnistää:

– Tanssikilpailu ei ole työtäni.

– Olen kova jännittämään. Jännityksen selättäminen on varmasti suurin haasteeni Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. – Olen kova jännittämään. Jännityksen selättäminen on varmasti suurin haasteeni Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna

X