Julkkikset

Elina Kiikko otti uuden tatuoinnin: teksti on lainaus Raamatusta

Elina Kiikko paljasti Instagram-kuvassa uuden tatuointinsa. Käsivarteen ikuistetun tatuoinnin teksti on peräisin Uudesta testamentista.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Otavamedia

Elina Kiikko on kertonut, että hänen tatuointinsa ovat herättäneet hämmennystä hänen kihlatussaan, Ilkka Kanervassa.

Elina Kiikko paljasti Instagram-kuvassa uuden tatuointinsa. Käsivarteen ikuistetun tatuoinnin teksti on peräisin Uudesta testamentista.

Sovelluspäällikkönä toimivan Elina Kiikon, 48, vasenta käsivartta koristaa uusi tatuointi. ”Cast all your anxiety on him because he cares for you”, tatuoinnissa lukee.

Elina Kiikko julkaisi mustavalkoisen kuvan tatuoinnista Instagram-tilillään.

My latest tattoo! ??#handtattoo #individualink #loveit #jewellike

Henkilön Elina Kiikko (@elinakiikko) jakama julkaisu

Tatuoinnin teksti on peräisin Raamatusta, Uudesta testamentista.

Heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen” , Pietarin ensimmäisen kirjeen viidennen luvun seitsemäs jae kuuluu.

Ilkka Kanerva oudoksui Elinan tatuointeja

Uusi tatuointi ei ole Elinan ensimmäinen. Hänen vasempaan käteensä on jo tatuoitu Mariam-tyttären nimi ja syntymäaika.  Oikessa kädessä puolestaan on hepreankielinen teksti, jossa lukee ”Minä olen rakkaani ja rakkaani on minun.”

Elina on paljastanut Seura-lehdessä, että hänen tatuointinsa ovat herättäneet keskustelua hänen ja kihlattunsa Ilkka Kanervan välillä. Ilkka oli aluksi kauhuissaan heprankielisestä tatuoinnista, mutta suli kuultuaan tarinan sen taustalla: lauseeseen kiteytyvät sekä Mariam-tytär että Ilkka.

Elina Kiikko ja Ilkka Kanerva Linnan juhlissa 2017.
Sekä Elina Kiikon vasemmasta että oikeassa käsivarressa on tekstitatuointi.
X